BYGD 200W DC 12V Do AC 110V 60Hz Auto Menič Napätia Prevodník Adaptér NÁS Zásuvky Zásuvky 2.4 Typ-C Rýchle Nabíjanie USB Port

  • €23.18
  • €46.35
  • Skladom
    SKU c100307

    【Široký kompatibilné] vyzýva: Naša moc invertor ponúka skvelé pohodlie na vás cestovanie, niekto na cestách do auta, kamiónu, RV, alebo motorový čln - môžete využiť napájací invertor.Vhodné pre nabíjanie vášho mobilného telefónu, fotoaparátu, iPad, laptop, PS4 a iných zariadení.

    Menič je zariadenie, ktoré zase vášho vozidla batérie jednosmerný prúd (DC) na striedavý prúd (AC), – druh elektriny máte v zásuviek vo vašom dome, ktoré sú pripojené k energetickej siete.

    S výkonom meniča znamená, že môžete zapojiť prístroje a zariadenia a ich napájanie, ako by ste prostredníctvom elektrickej zásuvky v dome.

    V aute, môžete získať USB adaptéry pre váš cigaru ľahší, takže si môžete nabiť váš telefón alebo pripojte navigácia.Ale pre väčšie elektroniky a elektroniky s príslušnými konektormi, budete potrebovať invertora.

    Premium 200W auto menič s 2 AC zásuvky, 4 rýchle nabíjanie 2.4 USB porty a 1 DC otvoru zapaľovača na cigarety, 39inch kábel pre vás dosť použitie kdekoľvek v aute.Poskytujú najvyššiu rýchlosť a stabilný trvalý výkon pre zariadenia.To bude riešiť napájania problém pre dlhé cesty, kempovanie, zábavných a mimoriadnych udalostí.

    Vynikajúce výhodou

    Izolácie obvodu dizajn, 'Izolované" sa vzťahuje na okruh oddelené od STRIEDAVÉHO aby sa zabránilo úrazu elektrickým prúdom.Za "ne-izolované' obvod je jeden nie je izolovaný od sieťového zdroja napájania, takže usmrtenie možné.

    【Stabilné a Bezpečnosti] vyzýva:Auto converter vyrobené z izoláciu a požiarnu odolnosť ABS materiál, nebude rušiť ste na ceste, a pomáha znížiť tepla a zabraňuje nedostatku, vstavaná poistka poskytnúť váš prístroj plnú ochranu.

    Zoznam balíkov:

    Menič*1

    Používateľská príručka*1

    Q&A

    Otázka: Aké elektrické spotrebiče, môžem použiť s týmto menič?

    Odpoveď: To závisí od sily vašej elektrické spotrebiče.to môže energie pre iPad, Tablet, Holiaci strojček, Notebook, Vysávač, PSP, Ventilátor, Kúrenie pad atď.max výstup E8960 je 200 wattov, E8963 je 150 Wattov.prosím, neberte riziko v prípade, ak zariadenie je moc prekročiť menovitý výkon.

    Otázka: Bude to menič škody mojom zariadení alebo autobatérie?

    Odpoveď: To je bezpečnosť navrhnuté, auto invertor nikdy škody žiadneho zariadenia alebo sa auto cigaru plug and autobatérie.

    Otázka: Je to čistá sínusová vlna alebo modifikovaná sínusová vlna?

    Odpoveď: Toto je modifikovaná sínusová vlna invertor, aj priebeh sa mení so záťažou.Tento invertory funguje dobre, oveľa lepšie, ako niektoré high street obchod odrody, a to je tiež menšie.

    Otázka: môžem účtovať 4 zariadenia cez USB, 1 zariadenie prostredníctvom Typ-C a 2 zariadenia cez zásuviek súčasne?

    Odpoveď: Áno, môžete nabíjať pre viac zariadení súčasne (celkový výkon neprekračujte jeho menovitý výkon)

    Otázka: Aký je rozdiel medzi menovitý výkon a špičkový výkon?

    Odpoveď: Špičkový výstupný výkon je výkon, ktorý invertora môže dodať za veľmi krátky čas, kedy začať.Menovitý výstupný výkon je dlhodobé normálnej prevádzky.Ponúka menovitý výkon pre váš náklad normálne pracovať.Ak je zariadenie kresliť spolu 200 wattov, potom sa budete musieť kúpiť invertor, ktorý má menovité výstupné napätie 200 wattov.Ak invertor, že je 300W špičkový výkon, ale 150W menovitý výkon, to ešte stále nie je fit váš prístroj.


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    LED Rotačné Hviezdne Nebo Projektor Sen Malé Nočné Svetlo Diaľkové Ovládanie Projekčnej Lampy ABS Premietacie Atmosféru Svetla

    Popis : Projektor škrupina je vyrobená z vysoko kvalitných ABS materiálu, ktorý je silný a odolný. Projekčnej lampy má veľké premietacie plochy, vytvára romantické farebné hviezda miestnosti, ktorá je veľmi krásne. Snové farebné hviezdne nebo, kozmické hmlovina a gypsophila sú dva
  • €40.13
  • €58.15
  • Súvisiace

    Ru čaj lapače Filter Teastrainer Tanier, Kung Fu Montáž Japonských interval Porcelánu Filter

    Škaredé zariadenia Ru čaj lapače Filter cedidlom Tanier čaj filter Kung Fu Čaj Montáž Čaj Japonský čaj interval
  • €13.10
  • €21.47
  • Súvisiace

    4x Solárny Tanec Hula Girl Kyvné Bobble Hračka Darček Pre Auto Dekorácie

    Stačí umiestniť tento ostrov diva na slnku alebo pod silné vnútorné osvetlenie, a ona bude tanec hula. Nalejte ovocné nápoje, dať kvetinu lei okolo krku a dostať sa do práce, Havajský štýl s tejto roztomilej solárnu hračku. Dať solárne tanečník v aute, stôl alebo windows a potom to môže
  • €7.21
  • €10.16
  • Súvisiace

    Jednoduchá Inštalácia, Jednoduché Auto Vozidiel Vozidlo Snehové Reťaze na Pneumatiky protišmykových Pás na Zápästie

    Popis: Prenosný a odolný, ľahký, skvelý výkon Auta Snehové Reťaze Pre Pneumatiky na Snehu, Blata, Piesku Alebo Tieto Pneumatiky Reťaze možno ľahko namontovať na všetky štandardné veľkosti zliatiny alebo ocele kolesá (145~295mm šírka) na autá, & motorových domov.Pneumatiky, reťaze poskytovať vynikajúcu
  • €3.43
  • €5.82