Iný štýl kvalitnú Módu Cartoon Vzore Taveniny Lepidlo Nášivka Výšivky Škvrny DIY Odznaky Oblečenie Príslušenstvo

  • €0.10
  • €0.13
  • Skladom
    SKU c1031

    Máme dva druhy náplastí (Taveniny Lepidlo alebo Šitie).Prosím, buďte opatrní, ak chcete vybrať, ktoré jeden spĺňa vaše potreby.(Ak je to Šitie patch.Ja sa osobitne uvedie "Šiť na patch"vo farbe možnosť.) Stav: 100% Zbrusu Nový A Vysoko Kvalitný Materiál:Výšivky Kategória:Ako na obrázku.Balenie obsahuje: 1PCS Poznámka: Vzhľadom na rôzne monitor a kamery, svetlá, môže spôsobiť mierne rozdiely farieb, hlavne v druhu, všetkých farieb.Zaručujeme, že vzhľad, úplne konzistentné s obrázkom.Ako používať ( to LEN časť pre Horúce Taveniny Lepidlo) (1) sa výšivky opráv a nohavice (oblečenie/tašky/topánky/knihy/iné plavidlo), ktorý bude žehliť na.Príprava železa. (2) Čisté časť, ktorá bude žehliť na.Dal patch na pravej strane.Dajte strane s tepelné tesnenie podklad priamo na nohavice. (3) A prosím nastavte teplotu žehlička na potrebnú mieru.Potom Železa náplasť na účinnosť dozadu a dopredu asi 15 sekúnd. (4) Po patch zmení zima, skontrolujte, či je pevne stanovená.Ak nie, skúste to znova vo vyššie rovnaké spôsoby.Iný druh opráv musí prišiť.Pozor: Tento patch len môže byť ručne šité Použiť účel: A) Môže byť šité na obľúbený vak, vytvorte si vlastný DIY tvorivosť, elegantné a štýlové.B) Deti oblečenie visí zlé škrípanie, môžete ho použiť výplne otvorov, zakryť chyby.C) Tam nezmazateľné škvrny na oblečení, môžete držať škvrny kryt.D) Oblečenie pocit, monotónna; môžete si vybrať osobné nálepky handričkou zdobené šaty up nie je to isté.

    Zásielky Metóda:

    Ponúkame mnoho rôznych doprava.Môžete si slobodne zvoliť spôsob dopravy, ktoré potrebujete.Ak potrebujete rýchle dodanie metódy, ktoré mám nie sú uvedené (TNT, FedEx alebo iné) a môžete platiť poštovné, môžete ma kontaktovať na pomoc.(Ak máte špeciálne potreby o spôsob dopravy, alebo chcete poslať rýchlejšie prepravu, sme tiež môže ponúknuť DHL, Epacket alebo EMS, ale budete musieť zaplatiť navyše expedičný poplatok, stačí vybrať ten hneď v prepravné možnosť.Máme uvedené všetkých metód a poplatok v možnosti dodania)

    Zvyčajne objednávky bude dodaný v rámci 24 hodín po zaplatení príchode, ale v sobotu, užívateľ má dovolenku, sme sa rozšíriť jeden pracovný deň poslať balík.

    Dodacia Lehota:

    To zvyčajne trvá asi 15 pracovných dní do USA a väčšiny krajín a 20-35 pracovných dní po celom svete (Španielsko, Brazília, môže trvať dlhší čas, než USA).Môžete vidieť predpokladaný čas dodania, keď si vyberiete spôsob dopravy.Ako pre Rusko, to by mohol potrebovať dlhší čas, budeme mať nastavenie času doručenia pre 50 pracovných dní, ak chcete prijímať zásielky, akonáhle je to možné, odporúčam si môžete vybrať, Cakyn.sk Štandardná Doprava, a tým vám umožňuje prijímať čoskoro. (Prosím neotvárajte spor ľahko, môžete ma kontaktovať po prvé, čo problém, ktorý máte.)

    Sme schopní prijať akúkoľvek zodpovednosť za žiadne colné odkladu alebo dane, ako tranzitný čas je vysoko závislá a poskytujeme na Miestne Poštové Služby.Ďakujeme za vaše porozumenie.

    Platobné Podmienky

    Podporujeme platbu Escrow cez Cakyn.sk, kreditnej karty je OK.

    Komunikácia a spätná Väzba

    Prosím, neváhajte a pošlite nám e-mail s akékoľvek otázky.Budeme sa snažiť odpovedať na všetky e-maily do jedného pracovného dňa.

    Ak ste spokojní s našimi službami, Prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu na nás.Ak nie je niečo v poriadku, Prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme sa snažiť v našich silách, aby ponukou spokojní na 100% servis.

    Sme nahrať nové vzory v pravidelných intervaloch, ak sa vám páčia naše produkty, prosím, pridajte si našu predajňu do vašich obchodov zoznamu sa dostanete aktualizáciu naše nové produkty.


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    2 ks Činka Činku Golier Klipy Svorka Telocvični vzpieraní Fitness Tréning Nových PXPF

    100% zbrusu nový a vysoko kvalitné 1 Pár štandardných (25 mm/28 mm/30 mm/50 mm) činku zamykanie obojky Ideálne riešenie pre rýchle jednoduché hmotnosť dosky exchange. Tieto čeľuste listov do lišty a dostať uzavretom zamykanie dosiek v mieste, Bezpečne zámky a zabezpečuje hmotnosť dosiek
  • €5.34
  • €6.43
  • Súvisiace

    Svadobné prospech darček módne pivo otvárač Lietadlo Otvárač strany suvenír pre hostí LX1367

    Svadobné prospech darček módne pivo otvárač Lietadlo Otvárač strany suvenír pre hostí Popis Názov Produktu: svadobné prospech darček darčeky pre hostí módnu pivo otvárač Lietadlo Otvárač strany suvenír Kategória: Iné Slávnostné & Party Dodávky Krátky Popis: svadobný dar módne otvárač:veľkosť:11.5810.5*2
  • €141.59
  • Súvisiace

    8 Vrecká Nástroje Pás Elektrikár Nástroj Puzdro s Nastaviteľným Pásom Nástroj Údržby Taška na náradie

    Vlastnosti: VYSOKÁ KVALITA - Vyrobené z 600D zahusťovanie Oxford materiálov.Je to nosenie-odolať, vodotesný a odolný.POHODLNÉ ACCEESS - Veľké hlavné vrecko a 7 malých vreciek.Jednoduché použitie a organizovať nástroje.Oblek pre organizovanie nástroje rôznych veľkosti.DOBRÝ konštrukčný NÁVRH - Viac úložného
  • €2.68
  • Súvisiace

    Odolné DIN15 Automatické Stmavenie Zváranie Prilba Solárne Prilba Šošovky Okuliare Nástroje Súpravy Anti-Glare Automatické Svetlo Zmeniť DIN4 DIN11

    100% Nový s vysokou kvalitou. Ľahko prenosný a použitie. Anti-ultrafialové, infračervené žiarenie, anti-glare, nedodržiavali trosky. Ucho na nosenie, vedúci nosiť sa môžu prepnúť do seba. Nové profesionálne okuliare na ochranu očí. Popis: Farba: Čierna Maska
  • €4.81
  • €5.34