Auto Obloha Výbava ABS Matný Predné Klimatizácia Zásuvky Prieduch Rámik 4pcs Na Nissan X-Trail Xtrail T32/Rogue 2016

  • €14.12
  • €14.71
  • Skladom
    SKU c1053

    1. O Nás

    Máme Čína založená spoločnosť vyrobené z auto príslušenstvo odborníkov a fanúšikov, ktoré boli výrobu a výrobné auto dielov a príslušenstva pre viac ako 10 rokov.V tom čase sme prečistil každý aspekt našej spoločnosti, zo skúsenosti na dizajn výrobku.Vybudovali sme solídnu produkt a mať dobrú povesť a skúsenosti príliš veľa.Dajte nám vyskúšajte a dajte nám dať naše skúsenosti pracovať pre vás.

    2. Zásielky

    1) .Zvyčajne používame Čína Príspevok Vzduchu Mail, ak chcete poslať vám produkty zadarmo.Môžeme tiež odoslať svoje produkty prostredníctvom EMS,DHL,Fedex,UPS na základe vašej požiadavky, a poskytneme vám rýchlu prepravu spôsobom, ale budete musieť zaplatiť navyše expedičný poplatok.

    2) .Prosím, uistite sa, že vaše informácie sú správne, ako je meno, adresa ,telefónne číslo,Číslo,ect.Pošleme r výrobkov v čase a majú sledovacie číslo automaticky.Zašleme vám Sledovacie číslo e-mailom.Kontaktujte nás, ak ste nemali dostávať náš e-mail.Ponúkame tiež kombinovanú dopravu zľavu.

    3) .Ak je to potrebné, môžete zanechať odkaz na povedzte nám, ako veľmi by ste chceli písať na obale.

    3. Platby

    1) akceptujeme Alipay , visa, bankovým prevodom , na Západe Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

    2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

    3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní

    4) Všetky ďalšie otázky, prosím, pozrite si tento link , Možno to pomôže.

    4. Pozitívnu Spätnú Väzbu

    1).Vaša spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité.Ak ste spokojní s našimi položky a služby, láskavo nechajte pozitívnu spätnú väzbu a Päť Hviezdičiek.Budeme to isté na vás.

    2).Ak existuje akékoľvek problémy, Prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom netural(3 star), alebo negatívne(1-2 hviezdy), spätná väzba, sme vždy pripravení vyriešiť váš problém.Vďaka!

    5. Vrátenie A Vrátenie Peňazí

    1).Položky môžu byť vrátené do 7 dní na problémy kvality (zákazník musí ponúknuť digitálnu fotografiu k predávajúcemu všetky sťažnosti pre nás urobiť vyšetrovania.) alebo nesprávny tovar, ale prirodzene budeme kontrolovať všetko starostlivo a potvrdiť, je v dobrom stave, Ak žiadne otázky, sme vám vrátenie čoskoro po prijatí položky.

    2).Ak tovar nie je chybný, a tovar vám bude zaslaný naspäť kupujúcemu.Kupujúci je zodpovedný za Všetky Návrat Poštovné a poplatky za doručenie a Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

    3) vrátime VÁM PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Cakyn.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

    4) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval

    6. Záruka

    1) 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

    2) Chybné položky SA MUSIA vykazovať a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

    3) súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Cakyn.sk!

    7. FAQ

    Otázka: môžem získať zľavu?

    Odpoveď: LANGENS vždy zobraziť najlepšiu cenu by sme mohli ponúknuť, takže kúpiť sami dostanete najnižšiu cenu.Ak vaša objednávka množstvá viac ako 10pcs,prosím, kontaktujte nás pred platiť, možno by sme mohli pomôcť ušetriť náklady.(Metóda získať zľavu pre veľké objednávky: objednávku po prvé, nie platiť okamžite, robiť nechať odkaz povedzte nám, množstvo a spôsob dopravy chcete, budeme meniť cenu do 24 hodín, potom, prosím, na úhradu objednávky.)

    Otázka: Je tam nejaké dos a donts na pravej kože?

    A:- sa Zabránilo umývaniu

    - Aviod požiaru

    - Uchovávajte oddelene pre dážď a slnko

    - Moistureproof a aviod hmyzu

    - Aviod nadváhou

    - Aviod kontaktu s ostrými objektu a chemikálií

    Otázka: Čo mám robiť, keď dlhý čas prešiel, stále si nie si pozemok?

    Odpoveď: 1).Táto situácia vždy sa stalo s post office air mail, keď ste našli vašu zásielku sledovanie informácie ukazuje doľava HONG KONG a žiadne informácie o miestnej pošty webovej stránke, your parcely teraz je na ceste k vašej krajine, alebo prišli na svoje krajiny, ale len preto, že váš miestny post office príliš zaneprázdnený vysporiadať s toľkými pozemkov, prosím, buďte trpezliví.

    2).Pri prijatí času menej ako 10 dni a stále nedostal parciel, prosím, kontaktujte nás, budeme rozšíriť prijatia čas pre vás a snaží sa pomôcť nájsť príčinu meškania a pokúsiť sa vyriešiť.Keď nejaké novinky my vám dáme vedieť v čase.

    Otázka: Ako môžem sledovať moje parcely, keď je odoslaný?

    A: Sme úprimne pozývame vás sledovať tento pozemok s sledovania číslo na tento odkaz http://global.cainiao.com/ (Na Cakyn.sk Štandardná Doprava len) alebo www.17track.net/en (napríklad e-Paket, Číne, Pošta, DHL a iné kuriérom)


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    5-Pack Macrame Rastlín Ramienka, Rôzne Stupne, Ručne Tkaná Bavlna Lano Visiace Sadenie Nastaviť Kvetináče Držiak Na Stojan, Pre Vnútorné Ou

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size:
  • €15.51
  • €21.53
  • Súvisiace

    Harry Styles gitara Jednom Smere Telefón puzdro Pre Xiao Redmi 8 9 9t 5plus 9se k20 mi8 max3 lite 9 poznámka 6 8 9t 9s 10 pro

    Vitajte Na Mojom Obchode 1. Podporujeme Dropshipping, veľkoobchodné produkty, ktoré sme vám najlepšiu cenu, vysokú kvalitu výrobkov. 2.Poznámka: ak máte otázky, prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby.My sa pokúsime vyriešiť váš problém. Popis 1)
  • €2.15
  • €3.36
  • Súvisiace

    1000-7000 Sérii Predné Drag Spinning Fishing Cievky 5.2:1 / 5.0:1 Hi-Speed Full Metal Spinning Wheel

    Konfigurácie produktu: kovový drôt pohár, všetky kovové CNC rocker rameno, EVA handshake, rocker rameno môže byť vymeniť Žiadne medzery reakcie štruktúry.Drop-typ línia anti-zranenie linka, meď ozubené tyče jednotky, zliatiny zinku vysokú tvrdosť ozubeným disk, hladké ruky. Počet vytlačených
  • €16.99
  • €24.63
  • Súvisiace

    2020 Wholesle Nový Príchod Patentovaný Dizajn Pevné Brass Umývadlo Mixér Vodopád, Batérie, Kúpeľňa Klepnite

    Wholesle Nový Príchod Patentovaný Dizajn Pevné Brass Umývadlo Zmiešavacie Batérie, Kúpeľňa Ťuknite Na Položku 1.Pevné brass konštrukcie (59% mosadz ingot) 2. Použitie: Kúpeľňa Povodí 3. 6 -7 L/Min prietok 4. nerezová oceľ dvojité hadice (1/2 Žena Pripojenie 5. Aerator veľkosť M 22/24x1 6.
  • €57.76
  • €75.01