1PCS Kvality M57704H Vysoká frekvencia trubka RF výkon tranzistor

  • €8.85
  • Skladom
    SKU c105664

    ====== ===========Vitajte v našom obchode===================

    Naša spoločnosť je profesionálny poskytovateľ integrovaných obvodov podporné služby, obchod, predaj zážitok!Veľký počet mieste zásob, zákazník je najvyšší, poskytovať zákazníkom kvalitné produkty!Máme veľa produktov v obchode, a čo je dôležitejšie, získate vysoko kvalitný, najnižšej ceny a rýchle dodanie.

    Ak máte akékoľvek otázky o kúpe produktu, môžete nám zaslať správu, a odpovieme vám na prvý raz.Môžeme poskytnúť one-stop servis pre elektronické súčasti.

    – – – – – – – – – – – – – – Nákup úvahy– – – – – – – – – – – – – –

    Výrobok sa bude testovať pred zásielky, bude v dobrom stave, neváhajte nás kontaktovať, ak tam je nejaký problém s produktom. Po prijatí vašej objednávky platby, budeme ho poslať do 1 až 3 pracovných dní.

    Zašleme vám prostredníctvom Electronic Štandardné Logistiky, Sos Priority Logistiky, DHL, EMS, FedEx (prepravná metóda závisí od vašej voľby).

    Pre všetky objednávky zákazníka, nemáme starosti odovzdanie poplatok, aj 1pcs časť.Keď častí prišli na miestnej vlastné, ak diely boli účtuje clo, sme nie je zodpovedná za akékoľvek cla alebo dovozu dane.Uistite sa, že ste si prečítali doprava podrobnosti určí predpokladaný termín dodania.Ak projekt ešte nemal prísť na to čas, prosím, dajte nám správu, predĺžiť o potvrdenie prijatia tejto objednávky.

    Skontrolujte prosím po obdržaní tovaru.Ak výrobok nie je uspokojivá, musíte sa vrátiť na vrátenie peňazí.Prosím, kontaktujte nás pred vrátením tovaru a vrátiť musí byť v novom stave (kupujúci by sa mali vrátiť všetky originálnych a nepoškodených položky podľa predaj podmienky).

    Srdečne ďakujem za vašu pozitívnu spätnú väzbu a dokončenie transakcie, a náš systém vám vyrazí s pozitívnou spätnou väzbou.

    =========== Prajeme vám šťastný nakupovať , Vitajte v ďalšej návšteve ===========


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Nový 1 Ks Biliard Snooker Cue Tipy Tlmič Pre 11 mm / 14 mm Cue Tipy Pätky Tvarovanie Kvalitné Biliardové Príslušenstvo

    Nový 1 ks Biliard Snooker Cue Tipy Tlmič Pre 11 mm / 14 mm Cue Tipy Pätky Tvarovanie Kvalitné Biliardové Príslušenstvo Popis: 100% Nový. materiál:Nehrdzavejúca oceľ Veľkosť: dĺžka a šírka sú o 14*5cm, priemer stlačte tlačidlo je o 2 cm.Chyba je asi 1 cm. Konverzie: 1inch=2.54
  • €6.93
  • €11.35
  • Súvisiace

    Pre ručné RFID reader UHF reader modul Zadarmo SDK

    Dlhý Rad Impinj R2000 UHF RFID Reader Modul Poznámka: Prosím, láskavo povedzte nám, frekvencia budete potrebovať, 865-868MHz alebo 902-928MHz?Teraz pošleme na vás všetkých zadarmo rozhranie RJ45 ako darček. Balenie zoznam: 1* modul(jeden port) 1* vývoj doska 1* napájanie 1*
  • €193.85
  • Súvisiace

    Pinus longaeva 7G/H 7grams Quartz trubice typu generátor ozónu Auta industrialwater generátor ozónu pre nemocnice generátor ozónu o3

    Spôsob inštalácie: informácie o Výrobku: názov Výrobku: Quartz trubice typu generátor ozónu Súprava na Chladenie spôsobom: Vzduch chladiaci Plyn zdroj: zdroje Vzduchu, kyslíka zdroj tlak Plynu: životné Prostredie: Teplota slnka: odvod Tepla účinok: Zvýšiť 1.6 krát koncentrácia Ozónu: Zvýšiť 10%-15% Vnútorná
  • €42.48
  • €88.50
  • Súvisiace

    Vonkajšie spevnené nehrdzavejúcej ocele, cementu nechty 10 ks/ pack Camping stan príslušenstvo camping zem nechtov

    popis výrobku: Materiál: Nehrdzavejúca oceľ Špecifikácia: 10 ks/pack Veľkosť: 12 cm, 20 cm, 30 cm, 40 cm Obrázok Produktu:
  • €27.98
  • Súvisiace

    Royal Nastaviteľné náramok módne mužov náramky medené šperky pulsera hombre remienok príslušenstvo Horúce predaj

    V súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto, Visa, MasterCard, QlWl, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod. Viac možností platby budú k dispozícii na Cakyn.sk v budúcnosti. AlI náš tovar bude dodaný kupujúcemu na adresu, ktorá ponúkané kupujúcich, prosíme o potvrdenie
  • €4.20
  • €5.52