Z nehrdzavejúcej Ocele Nastaviteľné Sklenené Fľaše Fréza DIY Fľaša rezný Nástroj pre Víno, Pivo Kruhové Námestie Fľaše

  • €15.08
  • €26.92
  • Skladom
    SKU c106765

    Z nehrdzavejúcej Ocele Nastaviteľné Sklenené Fľaše Fréza DIY Fľaša rezný Nástroj pre Víno, Pivo Kruhové Námestie Fľaše

    Tento profesionálny fľaša fréza je určená na zvýšenie úspešnosti perfektné rezy pre sklenené fľaše.Nastaviteľná dĺžka a šírka dizajn je vhodný pre všetky fľaše a murár pohárov.Kúpiť to, aby sa vaša predstavivosť DIY fľaše prísť pravda!

    Funkcie:

    Profesionálne Sklenené Fľaše Frézy: pozostáva zo základne späť brace, 3 valčeky a žiletky.Prichádza s časti inštalácia, jednoduchá montáž.

    Ľahko & Perfektný Strih: ostrý kotúč na rezanie a pevnej konštrukcie zvýšiť úspešnosť perfektné rezy, nie je potrebné ďalšie nástroje, oveľa bezpečnejšie používať.

    Užite si DIY Fun: týmto výrobkom, môžete DIY odpadov sklo, fľaše do jedinečný kvetináčov, lampshades a oveľa viac vyzdobiť váš domov, čo je dobré pre životné prostredie aj ochranu.

    Nastaviteľná Dĺžka & Width: mnoho dier dizajn, pozície valčeky, nôž a ortézy sú nastaviteľné, ktorý je vhodný pre rôzne fľaše a poskytuje svojvoľné rezanie všetky časti fliaš.

    Široko Rozsah Použitia: vhodný pre pivné fľaše, fľaše vína, murár, poháre, atď.

    Veľkú Odolnosť: pevná konštrukcia z nerezovej ocele, obe spodné hrany sú zabalené s gumy pre non-slip účel.

    Návod Na Použitie:

    1) Umiestnite fľaše na base a nastavenie pozície valčeky, nôž a ortézy udržať stabilný.

    2) Otočte fľašu raz s konštantnou mierny tlak, rezanie riadku sa zobrazí na fľaši.

    3) Dajte gumové pásky na oboch stranách líniu rezu.

    4) Kúrenie líniu rezu nad teplotou vody a studenej vody kúpať sa striedavo tri krát alebo viac, kým fľaša rozbije spolu líniu rezu.

    Poznámka:

    1. Tento produkt vám bude zaslaný v časti, musia byť zmontované sami.

    2. Prosím, lúpať ochranný film pred použitím.

    Špecifikácie:

    Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ

    Položka Veľkosť(Montované): 30 * 12 * 15 cm / 11.8 * 4.7 * 5.9 v (L * W * H)

    Položka Hmotnosť: 648g / 22.9 oz

    Veľkosť balenia: 32 * 17.5 * 7 cm / 12.6 * 6.9 * 2.8 v

    Hmotnosť balenia: 759g / 26.8 oz

    Zoznam Balíkov:

    1 * Base

    3 * Valček

    1 * Čepeľ

    1 * Zadná Výstuha

    2 * Gombík Skrutka

    2 * Gumička

    1 * Taška na Inštaláciu Dielov

    1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

    2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

    3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

    1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

    2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

    3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

    4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

    5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

    6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

    7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

    1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

    2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

    3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Cakyn.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

    4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

    1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

    2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

    Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Cakyn.sk!

    Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

    To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Nové 4K Digitálny HDTV Leteckých Krytý Zosilnený Antény 1500 Míľ HD 1080P TV Lokálne Kanály Vysielanie,Šesťhranné/T-typ

    Popis Táto anténa funkcie vynikajúci príjem na všetky FM/VHF/UHF kanály. Môže byť bezpečne maľované na zápas akékoľvek domova bez toho, príjem alebo má za následok straty signálu. Super mäkké, nenápadne, tenký dizajn a silný príjem schopnosti, aby túto anténu je najlepšia voľba
  • €3.45
  • €5.47
  • Súvisiace

    Auto Reflexné bicykli Samolepiace Nálepky Výstražné pásky, Fólie pre všetky BMW série 1 2 3 4 5 6 7 X E F-série E46 E90 F09

    5x300cm Auto, Reflexné Pásky Samolepiace Nálepky Odtlačkový Dekorácie Upozornenie Auto Pásky Film Bezpečnosti Auto Reflektor Nálepky, Auto-Styling Funkcie: Tvar je šesť strane povrch honeycomb vzor To majú stereo pocit,vode odolnosť, dlhá životnosť a silný odrazu To je druh svetla
  • €1.67
  • Súvisiace

    Motorcycl Rukavice Kožené Dotykový Displej Non-slip Priedušná Jazdecké Rukavice Pre Honda PCX 125 150 KAWASAKI Versys 650 KLZ1000 Z400

    ①Mesh textílie, mäkký, priedušný, rýchloschnúci, voľné dýchanie, super priepustnosť. ②Suitable pre Jar, leto, jeseň, zima na koni, turistika, priedušná, a udržiavať v teple. ③Adjustable elastické otvorenie dizajn, pevné nosenie na rukách, ④the tkaniny pokrytie palec je čistý
  • €11.49
  • €14.73
  • Súvisiace

    Kinlstuo Nové Plochy pamäte DDR2 533 667 800 Mhz - 1Gb 2Gb 4Gb / Memoria Ram ddr2 4gb 800Mhz pamäť PC2 Pre procesory AMD a INTEL

    Kinlstuo Nové Plochy pamäte DDR2 533 667 800 Mhz - 1Gb 2Gb 4Gb / Memoria Ram ddr2 4gb 800Mhz pamäť PC2 Pre procesory AMD a INT 1.Položky, ktoré sa používa pre všetky ,znamená, môžu využiť pre procesory AMD a INTEL. 2.Položky, ktoré je nové. 3.Nové značky s box. 4.My vám poskytne najlepšie služby
  • €3.29
  • €3.50