Moderné ventilador de techo stropný luster led stropné svietidlo chodbe svietidlo LED stropné svietidlo domáce dekorácie stropné lampy

  • €100.97
  • €126.21
  • Skladom
    SKU c1093

    Po prvé, ďakujeme vám za vašu pozornosť a lásku.Budeme úprimne ponúkame vám vysoko kvalitné a cenovo dostupné výrobky a služby, dúfal, že sa vám priniesť uspokojivé a príjemné online nakupovanie skúsenosti.

    Aby sa zabránilo zbytočné problémy a nedorozumenia v procese nákupu lampy, prosím, prečítať a pochopiť naše predaj výrobkov podrobnosti starostlivo pred nákupom.Ak máte akékoľvek otázky, prosím, neváhajte kontaktovať náš zákaznícky servis.Zákaznícky servis sa, byť veľmi trpezliví, a poskytne vám podrobné odpovede.

    Obrázok streľba

    Obrazy, lampy a svietidlá sa predávajú berú v naturáliách.V dôsledku rôznych faktorov, ako sú fotografické zariadenia, technológie, uhol, svetlo a obrazovka počítača, niektoré rozdiely farieb obrázky môžu byť spôsobené.Prosím, buďte opatrní, ak nemožno prijať farebný rozdiel problém.Tento druh transakcie spor nemôže byť použité ako dôvod pre návrat.Vezmite prosím na vedomie,

    dodacia lehota

    kupujúci doručí tovar do 72 hodín po zaplatení je vyrobené.Zvláštne okolnosti (právne dovolenku/prispôsobené/výrobok na sklade, a pod.) bude viesť k oneskorené doručenie.Preto sa, prosím, obráťte sa na zákaznícky servis nášho factory ak je tento výrobok pred dražbou, tak nie odkladu vaše dekorácie obdobie.Ďakujem.

    Návrat problém

    Naša továreň je hlavne v režime offline a nie je dôvod na vrátenie alebo výmenu tovaru.Prosím, pozorne zvážte požadovaný štýl pred nákupom, aby sa zabránilo nepríjemnostiam.

    Poškodený Reedícia

    Hoci balenia našich výrobkov sú veľmi pevné, vďaka dodávka tretej strane pre diaľkovú prepravu a distribúciu, existujú určité riziká, a lisovaní lampy a svietidlá je nevyhnutné, najmä lampshades z sklenené výrobky, ak tienidlo alebo príslušenstvo sa zistí, že poškodený pri prevzatí tovaru, ihneď nás prosím kontaktujte a fotografovať poškodené príslušenstvo, a my vám pošleme dodané príslušenstvo sa na vás.

    Budeme zodpovední za naše služby a produkty.Budeme vám dať uspokojivú odpoveď na primeranej problém.Ak je tam problém, ešte stále sme ochotní ho vyriešiť.

    Ak tam je viac pokoj, úprimnosti a tolerancie medzi sebou, skúste myslieť na všetky problémy, z inej perspektívy, a veríme, že každý problém bude vyriešený jednoducho.

    Nákladná popis

    Kupujúci si môže vybrať dva spôsoby platby: platba vopred alebo zrušenie platby.Odpoveď: Predplatených znamená, že po kupujúci a predávajúci potvrdí poštovné, kupujúci prvý zaplatí poštovné do továrne a výrobné zhromažďuje poštovné a vypláca ho express spoločnosť B: odstúpenie znamená, že kupujúci zaplatí priamo na express spoločnosť, keď tovar príde.

    Spôsob platby

    Vrelo odporúčam Alipay transakcie.Bezpečné a spoľahlivé.Užívatelia, ktorí nemôžu používať Alipay kontaktujte náš banky o zaplatení.

    Doprava pokyny

    Vo všeobecnosti existujú dva spôsoby, ako dodať tovar: logistika a expresné dodávky

    Odpoveď: výhodou logistika je, aby zasielateľ je lacné, ale nevýhodou je, že čas je trochu pomalý, a budete musieť vyzdvihnúť si tovar v nákladnej dvore sami; Po tovar príde, budete informovaní telefonicky.Prosím vyzvať kupujúceho na pick-up adresu a telefónne číslo, potom sa príjemca občiansky preukaz vyzdvihnúť tovar.

    B: výhodou expresné doručenie je rýchla doprava a dvere-na-dvere dodávky, zatiaľ čo nevýhodou je, že zasielateľ je pomerne drahé.Preto, ak doručenie nie je naliehavé, je všeobecne sa odporúča poslať logistiky.Expresné doručenie je potrebné doručiť do dverí v zásade (ak nie je v rozsahu dodávky)

    po-predajný servis

    naše pôvodné sľuby: trojročná záruka.Od dátumu nákupu, ak výrobok má elektrické zlyhanie pri normálnom používaní, môže sa dostať tri-ročnú záruku služby (s výnimkou všetky série svetelné zdroje luster), a rozsah záruky je obmedzená na opravu alebo výmenu poškodených dielov.

    Záruka Služby nie sú k dispozícii v nasledujúcich situáciách:

    A. škody spôsobené nesprávnym použitím a inštaláciou napájací zdroj;

    B. Poškodenia spôsobené nesprávnym používaním alebo nesprávnou opravou a úpravou.

    C. Škody spôsobené nesprávne alebo nešetrným používaním nevhodného príslušenstva.

    D.Škody spôsobené iné nehody.

    Lampa inštalácia

    Teplé Tip: lampy a svietidlá z našej továrne sú všetky pripojené s hotový výrobok omietkami.Žiarivky a svietidlá patria elektrických výrobkov.Pre zaistenie bezpečnosti, prosím, prenájom profesionálnych elektrikárov, aby sa sprievodca inštaláciou lampy a svietidlá!!!


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Nastaviteľná výška avant-garde Walker-so sídlom

    Walker Skladacia Taška Chodítko so sídlom Vyrobený z hliníkovej konštrukcie, ktorá je naozaj podporný nástroj ľahký A jednoducho prenosný, je to kompaktný Walker, že má Nylon textílie sedadlo s pásom Na zadnej úrovni, ktoré poskytujú väčšiu stabilitu pri sedení. Ich Anatomické putá môžu
  • €154.07
  • Súvisiace

    YD-1108 2200 W Ťažkých Komerčných Mixér Mixér Vysoký výkon Výkon Varenie Robot Ice Mixér Bar Ovocie 2 L Kapacita Potravín Miešadlá

    YD-1108 2200 W Ťažkých Komerčných Mixér Mixér Vysoký výkon Výkon Varenie Robot Ľad Mixér Bar Ovocie 2 L Kapacita Potravín Miešadlá Upozornenie : pri pozemok prišli na svoje zvyky ,prosím zaplatiť dane a vyzdvihnúť zásielku ,nie sme zodpovední za všetky cla alebo dovozu dane ak
  • €130.59
  • €145.10
  • Súvisiace

    5P5807417F / 5P5807417FGRU / /3426772/NÁRAZNÍK TRASEROSEAT ALTEA (5P1) STYLANCE / ŠTÝL| 03.04 - 12.10 1 ROK ZÁRUKA

    Funkcie Ref.miestny: 3426772 Ref.Výrobca: 5P5807417F Ref. 2 výrobcu: *** Ref.Ekvivalencia 5P5807417FGRU Komentáre Mierne rub na pravej prst (pozri fotografie) Vozidlo pôvodu Značka: SEAT Model: ALTEA (5P1) Verzia: Stylance / Style Color: BLACK Rok verzia: 2008 Najazdené: 175251 Rám: VSSZZZ5PZ9R000159 Kód motora: BXE Výkon
  • €93.88
  • Súvisiace

    Rodina Zodpovedajúce T-shirts Letné Rodinné Vzhľad Maminku a Mňa Šaty Otec Syna Zodpovedajúce Bavlna T-shirt Páry Zodpovedajúce Oblečenie

    Rodina Zodpovedajúce T-shirts Letné Rodinné Vzhľad Maminku a Mňa Šaty Otec Syna Zodpovedajúce Bavlna T-shirt Páry Zodpovedajúce Oblečenie Mama a dcéra:T-shirt+sukňa(jeden súbor) Otec a syn:T-tričko+Krátke Nohavice(jeden súbor) Priateľské Pripomienky Cena je za JEDNU SADU/Osoba, NIE pre
  • €13.43
  • €18.41