Xiao Redmi Poznámka 7 Pro Prípade Mi A2 Lite Vymazať Zobrazenie Kože Flip Cover Obal Pre Xiao Redmi 5 Poznámka 5 6 7 Pro Mi 9 Zrkadlo Pokrytie

  • €3.79
  • €4.04
  • Skladom
    SKU c109569

    Clear View Cover obal Pre Xiao Redmi Ísť Flip Prípade Zrkadlo Pokrytie Pre Xiao Redmi Poznámka 7 Pro Telefón puzdro Model: Kompatibilný pre Xiao.Materiál: UV a galvanické Pokovovanie olej tvrdou škrupinou.Dizajn, štýl: Luxusné zrkadlo flip cover.Chráni váš telefón pred poškriabaním, prachom, otrasmi a odtlačkov prstov.Umožňujú jednoduchý prístup ku všetkým tlačidlám a otvory vrátane power button, ovládanie hlasitosti.jack pre slúchadlá, reproduktory.Zachovať plnú funkčnosť.

    Otázka: môžem veriť obrázky publikované?

    Odpoveď: Všetky obrazové sú 100% pôvodne prijaté našich fotografov.zaručujeme položky, budete dostávať sa bude rovnaký ako je popísané vyššie.Ale somethimes, balík môžu byť zmenené bez predchádzajúceho upozornenia.Avšak, farby sa môžu trochu líšiť vzhľadom na odchýlky medzi počítačové monitory nastavenie a voľným okom rôznych farieb.

    Otázka: Čo môžem robiť ak dostanem rozbité pozemkov?

    Odpoveď: Budeme pack položky podľa hrubé bublina pena taška alebo pena poľa, aby sa zabránilo poškodeniu.Ale niekedy kvôli kuriér je nediskrétneho rukoväť, pozemok môže byť rozbité.Prosím, byť v strehu, aby všetky rozbité parcely a odmietnuť podpísať, ak keď budete dostávať to.

    Otázka: Čo môžem robiť, ak mám pocit nespokojnosti s položku?

    A: Sme zaručiť zabezpečiť 100% spĺňa služby pre vaše a 100 dní záruka.Pritom báť, keď máte pocit nespokojnosti s položky, ktoré budete dostávať, sme vždy zodpovedný a pacienta na vaše problémy.

    Sme tiež dúfam, že sa vám môže byť trpezlivý a buďte v kontakte s nami vyriešiť akýkoľvek problém.Prosím, zanechajte nám negatívnej spätnej väzby, bez komunikácie.

    Otázka: Ako môžete nás kontaktovať ?

    Odpoveď: môžete jednoduchý pošlite nám správu, alebo kontaktujte nás prostredníctvom TradeManager.Budeme odpoveď na každú otázku do 24 hodín, ak nie je okamžite!Ak chcete uskutočniť objednávku, tam je správa, bar, ktorú môžete, dajte nám vedieť vašu žiadosť o farbe a čokoľvek iné, sa budeme zaoberať vašej objednávky ako to, čo hovoríte.

    Otázka: Ako sa o faktúry a dane?

    Odpoveď: V rôznych krajinách colných predpisov colné odbavenie čas budú líšiť, prosím, včas sledovanie informácie, obráťte sa na miestnu poštu, ak je to potrebné.

    Medzinárodné kuriérske obvykle produkujú tarifách sa informujte, prosím, pochopiť, miestne dane colný normy tak, aby sa zabránilo colné otázky spôsobiť, že výrobok vrátiť alebo zničiť, ak je to potrebné, obráťte sa na miestne colné konanie v spoločnosti alebo prenášať informácie pre miestne colné odbavenie.Nakoniec, prajem vám šťastný nakupovať, ďakujem vám veľmi pekne za vašu podporu.

    My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa Musia Zhodovať dodaciu adresu.

    Ak nie ste dostali vaše zásielky v 40-60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

    Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

    Odkaz na čas dodávky.


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Vysoko Kvalitnej Nerezovej Ocele Bezodnej 51mm kávovar Portafilter Filter s Kôš pre Delonghi EC680/685

    Káva Bezodnej Portafilter Pre Delonghi EC680/EC685 Filter 51MM Nehrdzavejúcej Ocele Náhradný Filtračný Kôš Káva Príslušenstvo Popis: Materiál: Vyrobené z potravín-kvalitné prevedenie z Nehrdzavejúcej Ocele, eco-priateľský a non-jedovaté, ďalšie hygienické a bezpečnejšie. Filtračný
  • €24.75
  • €75.01
  • Súvisiace

    LCD displej, Elektronické Digitálne Meradlo Nástroj Vernier Strmeň 150mm 6 palcový Mikrometer

    To je Vysoká Kvalita 150mm Elektronické Digitálne Vernier Strmeň.Je vyrobené z plastu a má extra veľký LCD displej, takže môžete ľahko čítať meraní. Hodnoty môžu byť zobrazené buď milimetre alebo palce (metrické/imperiálne) a čítanie môže byť nastavené na nulu v akejkoľvek polohe. Každý
  • €5.44
  • Súvisiace

    NEEDBO Ženy Krátke Šaty Elegint Lete Sexy Bodycon Šaty Žien Vestidos Špagety Popruh bez Rukávov Party Šaty nočný klub

    NEEDBO Ženy Krátke Šaty Elegint Lete Sexy Bodycon Šaty Žien Vestidos Špagety Popruh bez Rukávov Party Šaty nočný klub
  • €15.45
  • €28.08
  • Súvisiace

    2018 nový príchod Motocyklov Nečistôt Pit Bike Časti Oleja, Viečko Nádrže Teplota Meradla Pre 110cc 125cc G6KC

    Popis: Stav:Aftermarket 100% Nová Farba: čierna Materiál: CNC Hliníkovej zliatiny Použitie: Palivovej Nádrže Spp Prierez priemer: 3,5 cm Stick dĺžka: 13,5 cm (dĺžka Ihly: 9 cm), Určiť rozsah teplôt: 0~100'C Špecifikácia: rozchod rýchlo dáva neustále presné čítanie motorového oleja od teploty.Zapnutie jazdca
  • €3.82
  • €5.30