Test práca pôvodný pre 3D46C2000I T400HVN01.2 CTRL BD 40T07-C0A Logic Board

  • €9.49
  • €11.17
  • Skladom
    SKU c12077

    Táto nižšia cena nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhovú hodnotu výrobku a môže sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov.Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Ak balík nemôžem byť doručená z dôvodu kupujúci dôvodu (vrátane odmietol podpísať), kupujúci by mal dovoliť všetky náklady navyše!

    1.Akceptujeme platby cez Cakyn.sk ESCROW

    2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní po objednávke predložiť.

    3.Ak môžete,t pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

    4.100% na všetky dodávané výrobky budú testované pred poštovné a zaručujeme, že všetky naše výrobky môžete získať bude pracovať v poriadku.

    5.Sme v súčasnosti loď na celom svete countried.Okrem APO/francúzskej polynézie pomocou dôveryhodné tretie strany, kuriérske služby.

    6.Ako dlho to príbehy pre mňa reveive objednávky.

    7.Čas potrebný na získanie vašej objednávky je závislá od 2 faktorov:spôsob doručenia si vyberiete a objednávky plnenia obdobie.Vezmite prosím na vedomie, že sme d o našich silách, aby sa ubezpečil, dostanete vašu objednávku načas.Nižšie sú odhadované časové horizonty.

    Spôsob doručenia:

    Nižšie sú naše partnerstvo logistické spoločnosti a predpokladaný čas rámy.Čas v tranzite, sa líši v závislosti na tom, kde ste,re nachádza.

    Spôsob Doručenia Odhad Času

    DHL 3~7days

    FEDEX 3~7days

    UPS 3~7days

    EMS 8~12days

    Nie sme zodpovednosť za meškanie alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby.Ale pomôže vám sledovať balík, kým sa dostanete.

    O Záruke:

    1.Sú výrobky najvyššej kvality,takže ak nie ste spokojní s položkou ste si zakúpili,prosím, kontaktujte náš Tím Služieb Zákazníkom .Hneď, ako je to možné.Sme schopní pomôcť s akýmkoľvek vráti a náhrady založené na stav položky.

    2.Ak tovar, ktorý ste dostali, nie ako je popísané vyššie.Prosím informujte nás, a nám poslať späť do 3 dní pre vrátenie peňazí.Vrátime v lehote jedného týždňa od doručenia vrátiť tovar.

    3.Ponúkame 3 mesiacov záruka na všetky naše produkty.Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave

    Vezmite prosím na vedomie, že follwing položky sú nonreturnable:

    1).Používané Položky

    2).Položky bez naše nálepky alebo originálnom balení

    3).Položky, ktoré nie sú odosielané nás

    Poznámka:Zákazník by mal znášať náklady na prepravu tovaru späť budeme platiť za poštovné pre preposielanie.

    Zabezpečiť, aby výrobky sú originál, prosím vás ubezpečiť, nákup.

    SERIOUR KUPUJÚCI IBA v tom,Prosím, ponuku, ak súhlasíte so všetkými položkami.


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Bobora Jeseň Jar chlapčeka Kombinézu Dlhý Rukáv Tlač Novorodenca Bavlna Remienky Jumpsuit Kostýmy Streetwear 0-24M

    Špecifikácie: Materiál:Bavlna Pohlavie:Dieťa Boys Rukáv Dĺžka(cm):Úplné Golier:O-Krku Fit:Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť Sezóna:Jar, Jeseň Uzavretie Typ:Pulóver Príležitosti:Každodenné Vzor Typ:Tlač Vekové
  • €5.05
  • Súvisiace

    Odolné DIN15 Automatické Stmavenie Zváranie Prilba Solárne Prilba Šošovky Okuliare Nástroje Súpravy Anti-Glare Automatické Svetlo Zmeniť DIN4 DIN11

    100% Nový s vysokou kvalitou. Ľahko prenosný a použitie. Anti-ultrafialové, infračervené žiarenie, anti-glare, nedodržiavali trosky. Ucho na nosenie, vedúci nosiť sa môžu prepnúť do seba. Nové profesionálne okuliare na ochranu očí. Popis: Farba: Čierna Maska
  • €4.81
  • €5.34
  • Súvisiace

    Diamond 18X7mm kolo kôň oko tvárou sklo crystal silver metal cup chyba ploché späť kamienkami oblečenie nášivka šiť 1pc #229

    Popis viac ako $5 loď s sledovacie číslo Kvalitné Sklenené kamienky Farbu ako obrázok veľkosť 18 cmX7cm veľký kôň oko kamienkami 7X15mm malé kamienky 2 mm postriebrený dno prevod : 1 palec = 25,4 očakávané mm .alebo 1mm = 0.0393 palec Oznámenie Farba
  • €6.73
  • Súvisiace

    164* 97mm 30 pin Pre 7" BQ-7050G BQ 7050G LCD Displej Panel Náhradné

    Upozornenie: nie Sme profesionálny fotograf, takže obrázky nie sú veľmi jemné, ale všetky obrázky ukazuje online prijímajú, pravda produktu .prosím, skontrolujte obrázok pozorne, a uistite sa, že položka je potrebujete, alebo nie pred biding.ak si kúpite nesprávnu položku,nechceme znášať žiadne straty,prosím
  • €12.81
  • €13.49