Odolné Plachtenie Guľkové Ložisko Cam Zaklínit Rýchleho Vstupu Lodí Plachetnici Guľkové Ložisko Lano Cam Zarážky, Čierna Príslušenstvo pre 4-6 mm lano

  • €8.46
  • €12.26
  • Skladom
    SKU c120845

    Odolné Plachtenie Guľkové Ložisko Cam Zaklínit Rýchleho Vstupu Lodí Plachetnici Guľkové Ložisko Lano Cam Zarážky, Čierna Príslušenstvo pre 4-6 mm lano

    Vlastnosti: Vhodný pre 4 - 6 mm lana.Môže účinne zastaviť lano z retracting.Hlavná časť je vyrobená z hliníka, odolné a vysokú pevnosť.Ľahké a flexibilné, vhodné na prevádzku.Postupné zub zabezpečuje maximálny výkon podniku na všetky typy lán, pričom len minimálne nosiť na oboch cam a lano.Poskytuje rýchle a hladké lano vstupu.Rýchle zapojenie a uvoľnenie v rôznych uhloch.

    Špecifikácia:

    Stav: 100% Zbrusu Nový

    Materiál: Hliník + Nylon

    Farba: Čierna

    Vhodné pre 4 - 6 mm lano

    Veľkosť: Cca. 8.6 * 3.8 * 4.5 cm / 3.4 * 1.5 * 1.8 v

    Hmotnosť: Cca. 90 g

    Balenie Zoznam:

    1 x Cam Zaklínit

    Môžete si Kliknite ak chcete Získať Zľavu ..........

    O platby:

    Podporujeme nasledujúce spôsoby platby.Všetky platby uskutočnené na Cakyn.sk sú spracované Alipay.

    1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

    2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

    3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

    O preprave:

    1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

    2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

    3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

    4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

    5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

    6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

    7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

    8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

    9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.vďaka

    Vrátenie a Vrátenie:

    1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

    2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

    3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Cakyn.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

    4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

    O spätnej väzby:

    Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

    To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Materské mlieko čerpadlá dieťa bradavky sacia hlavica čerpadla beb ženy Kŕmenie Príručka Prsia čerpadla 2016 Nové

    Funkcie: Na breastpump je vyrobený z dovezených PP surovín, materiálov , ľahko sa čistí Ergonomická rukoväť Výkyvný pre pohodlie a kontrolu; Jednoduchá montáž a čistenie; Čerpadlo priamo do fľaše alebo skladovanie tašky; Ľahko sa zmestí do vašej kabelke alebo v taške
  • €0.43
  • Súvisiace

    Filter nastavený 2 ochranu motora filter (motor filter) + 2 HEPA (micro) filtre / microfilter / hepafilter vhodné Pre Vorwerk Kob

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size:
  • €6.30
  • €7.77
  • Súvisiace

    Análny Čistič Umývačky Postrekovač Predseda Dolnej Vaginálny, Análny Postrekovač Pre Wc Domov

    1 Nastavte Žena Podložka Postrekovač Predseda Dolnej Vaginálny, Análny Postrekovač pre Wc Domov Popis Hľadáte profesionálne, ale cenovo dostupné vaginálny, análny sprcha hlavy?Ste pri hľadaní robustný, spoľahlivý nástroj, ktorý môže urobiť viac úloh naraz?Ak áno, pozrite sa žiadne ďalšie!Náš
  • €6.22
  • €12.44
  • Súvisiace

    20PCS Dlhý Rad RFID UHF Tag Nálepky Mokré Vložkou 860-960mhz Cudzie H3 EPC Global Gen2 ISO18000-6C

    Popis výrobku: Materiál PET Veľkosť 73mm*21 mm Typ Antény 9662 Funkcia Lepidlo Environmentálne Parametre Pracovná Teplota -40℃~85℃ Chovná Teplota -20℃~50℃ Čip Parametre Typ Čipu Cudzie
  • €1.82
  • €3.14