Svadobné Photocall Valentína Pozadie Vinyl Red Láska Srdce teplovzdušný Balón Lesk Fotografie Pozadí Photophone Strieľať

  • €3.03
  • €3.36
  • Skladom
    SKU c12431

    YEELE -Sme profesionálny výrobca pozadí fotografie výrobkov, s perfektný dizajn, výroba, predaj a po-predajný tím, určených na poskytovanie najekonomickejšie a vysoko kvalitné fotografie pozadí našich zákazníkov!

    O USUAGE

    Vhodné pre novorodencov baby sprcha narodeninovej party dekorácie,osobné portrét produkt a rodiny skupinová fotografia.Môže byť tiež použitý pre štúdio, stánky, párty, a pre svadby & business/komerčné použitie,nahrávanie videa.

    O MATERIÁL

    TENKÉ VINYL (AJ TENKOU LÁTKOU)

    Vinylový materiál je najlepší materiál pre tlač, pretože farba je najviac jasný a živý.Tento materiál je ľahký, mierne diaphanous,ktorý je vhodný pre vnútorné použitie.Nie je umývateľný.

    POLYESTER

    Je to veľmi mäkká, s dobrou kvalitou.Môže sa umývať tiež môžu byť použité na vonkajšie a môže sa použiť opakovane.

    VÝHODY A NEVÝHODY Vinyl je tlačová efekt je o niečo lepší ako polyester.Vinyl je tlač sýtosť farieb je vyššia.Ak máte zvlášť vysoké požiadavky na vernosti farieb, odporúča sa, aby sa rozhodnete vinyl.Ale materiál vinyl budú niektoré zaniknúť z dôvodu prepravy.Polyester nie fade ľahko sa pri styku s vodou, a môžu sa umývať s vodou.Polyester materiál je vynikajúce a sú vhodné pre vonkajšie použitie.Ale cena je drahšie ako vinyl.

    TENKÉ VINYL POLYESTER

    Textúra: Pomerne Ťažké

    Textúra: Mäkká

    Umývateľný: Nie

    Umývateľný: Áno

    Železo: Žehlička zadok s nízkou teplotou

    Železo: Áno

    Farba: Väčšina jasný a živý

    Farba: Svetlý

    Použitie čas: raz alebo niekoľkokrát

    Použitie čas: Môže sa použiť opakovane

    Použitie: Vnútorné

    Aplikácia: Indoor&Outdoor / Vonkajšie

    Vrásky: môže byť znížená o žehlenie

    Vrásky: môže byť znížená o žehlenie alebo umývanie

    O PRISPÔSOBENIE poskytujeme bezplatné prispôsobené služby.Prosím, kontaktujte ma pred objednávke a povedz mi svoju kreativitu.Urobíme vzoriek pre vás, kým ste spokojní s ním.

    O VRÁSOK vzduchu mail má veľkosť obmedzenia, takže sme sa museli loď cez skladanie spôsobom, namiesto toho, valcovanie a bude to normálne, ak tam sú niektoré vrásky.

    Metóda 1 môžete Železa jej zadok na odstránenie vrások.Notic prosím: Použitie pri nízkych teplotách!

    Metóda 2 Roll to až tesne s valca, a čaká na 3-4 dni.

    Metóda 3 Tepla s naparovaciu žehličku na zadnej strane položku, potom to bude hladká znova.Prosím, žehlička zadný povrch s naparovaciu žehličku.( Poznámka: IP65 nepremokavé ).

    O FAREBNÝ ROZDIEL Od farby režim displeja a tlačiareň sú zásadne odlišné, farebný rozdiel je nevyhnutné, ale sme kontrolu táto chyba sa veľmi dobre a nebude mať vplyv na účinok foto streľba.Ak máte nejasnosti týkajúce sa to, prosím, kontaktujte nás dostanete odkaz foto.


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Japonsko, Anime Daného Telefónu Prípade Huawei Y6 Y9 Prime Y5 Y7 2019 Y7a Y6p Y7p Y8p Mate 20 10 Lite X 30 40 Pro Čierny Kryt

    Telefón puzdro na Huawei Y6 Y9 Prime Y5 Y7 2019 Y7a Y6p Y7p Y8p Mate 20 10 Lite X 30 40 Pro Čierny Kryt Funkcia: 1.100% Zbrusu nový , elegantný outlook, dotknite sa comfortablely. 2.Ultra-tenké a Kompaktné a Módne Roztomilý. 3.Každý otvor dokonale ladí ( Slúchadlá, MIKROFÓN, Objem ,atď.), Jednoduchá Montáž
  • €1.70
  • €2.10
  • Súvisiace

    Airbag puzdro Pre Asus ROG Telefón 3 Strix ZS661KS Mäkké TPU Jasné Kryt Herný Telefón puzdro pre Asus ROG Telefón 3 5G krycie Sklo film

    Airbag puzdro Pre Asus ROG Telefón 3 Strix ZS661KS Mäkké TPU Jasné Kryt Herný Telefón puzdro pre Asus ROG Telefón 3 5G krycie Sklo film
  • €10.99
  • €12.63
  • Súvisiace

    Pre 5 Série G30 2017-2018 Auto Konzoly, klimatizácia, Zásuvky Otvor Kryt Výbava Dekorácie Rám Príslušenstvo

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size:
  • €11.29
  • €17.38