Lego City Policajnej 60246 Policajnú Stanicu, 743 prvky, vek 6+

  • €64.79
  • Skladom
    SKU c128434

    Lego City Policajnej Stanice

    Multifunkčný model

    Policajná stanica je vybavená svetlomet, z Lego svetlo kocky.

    Nastaviť pre mladých inžinierov

    S takéhoto zariadenia, motocykel bude vždy v perfektnom stave.

    Nastaviť pre tvorivé hry

    Deti sa budú mať radi pomôžu Lego city polícia chytiť zlodejov.

    Cool policajných vozidiel

    Pracovné žiarovky na streche a siréna bude Prenasledovať ešte realistickejší.

    Stroje zločincov nie sú nižšie v moci

    Na také spoľahlivé auto, zlodeji vždy roll off road a skúste sa dostať preč od chase.

    Výbušné Väzenia Uniknúť

    Vďaka páky, ktorá napodobňuje jeho podvratnú časť väzenia stenu, hranie je ešte zaujímavejšie.

    KABOOM!Daisy Kabum je zradný trestného vybuchla stenu bunky na vydanie jej komplica.

    Oni sa vypustí na auto vo firme so zlým buldog.Našťastie, Duke detaine, dvaja dôstojníci a lojálni policajného psa boli na mieste.

    Spustenie dohľadu drone, použite motocykel a nákladných pomôcť Lego City hrdinovia zadržať zločinci!

    Tento set je určený pre deti, ktoré milujú dynamické hračky s množstvom funkcií.Súbor "policajná stanica" Lego®City (60246) zahŕňa vybuchujúce cele, cool vozidiel a zábavné postavy.Zábava sa začne hneď, ako dostanete dizajnér z krabice.

    Čo je v krabici?Hračka policajná stanica, dva nákladné, motocykel a drone.Set tiež obsahuje šesť minifigures, vrátane údaje z postáv zo seriálu "Lego City: Dobrodružstvo": duke detaine, Šerif, Wheeler a Daisy Kabum, ako aj dve postavy psov.

    Deti sa radi hrajú s týmto multifunkčným policajnej stanice model s vybuchujúce väzenia fotoaparát a svetlo cube Svetlomet, a tiež s policajné auto so Zvukom Kocka siréna, ktorá je práve vytvorili pre fanúšikov Lego policajná sada series®Mesta.

    Súbor "policajná stanica" Lego®City je ideálny pre deti vo veku 5 rokov.To bude tiež byť skvelý darček pre Nový Rok, narodeniny alebo iný sviatok pre deti, milujúci hračky pre tvorivých a dynamických hier a modely vozidiel.

    Rozmery zmontované policajná stanica-24 cm (9 ") vo výške, 48 cm (18") široké a 15 cm (5 ") dlhé a rozmery polície kamión sú 6 cm (2") vysoká, 12 cm (4 ") v dĺžke a 7 cm (2") široké.

    Na svetlo a zvuk kocka, jedno tlačidlo-typ batéria cr1216. Dobré správy?Oni tiež prísť v sade!A to znamená, že fascinujúce hry so svetlom a svetlom začne, akonáhle sa dostanete dizajnér z krabice.

    Sada obsahuje jednoduchý návod na montáž.Môžete si tiež stiahnuť digitálne pokyny, inštrukcie, plus v Lego zadarmo app®Život.Tieto interaktívne pokyny, vrátane nástrojov pre škálovanie a rotujúce trojrozmerné snímky, bude zostava ešte viac vzrušujúce!

    LEGO sady®Mestská polícia radu podporovať rozvoj potrebné zručnosti a sebavedomie v procese hry s všetky druhy funkcií a stavebné príslušenstvo, realistické vozidiel a inšpirujúce znakov.

    Všetky Lego®Spĺňajú najprísnejšie štandardy odvetvia, ako aj prísne Lego Group normy kvality, takže všetky údaje, ktoré sú úplne bezpečný, kompatibilný so sebou, a tiež ľahko pripojiť a odpojiť.

    Lego Skupiny špecialistov všetky skúsenosti, Lego kocky a súčasti®vyhodiť, kúrenie, krútenie, ohýbanie a rozťahovanie, aby sa zabezpečilo, že každý súbor spĺňa najprísnejšie medzinárodné bezpečnostné a kvalitatívne normy.


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Stojan prípade Silikón s Krúžok pre Apple IPhone 7/8 Červená

    Silikónové puzdro s krúžkom.Dizajn, ktorý sa hodí k vášmu telefónu dokonale.Vyrobené zo silikónového, ľahko odstrániť a dať.To platí aj s jednou rukou.Anti-sklzu, ktorá je odolná voči nárazom, nezanecháva žiadne výtlačkov.Má integrovaný kovový krúžok, ktorý sa otáča o 360 stupňov, takže môžete
  • €5.76
  • Súvisiace

    164* 97mm 30 pin Pre 7" BQ-7050G BQ 7050G LCD Displej Panel Náhradné

    Upozornenie: nie Sme profesionálny fotograf, takže obrázky nie sú veľmi jemné, ale všetky obrázky ukazuje online prijímajú, pravda produktu .prosím, skontrolujte obrázok pozorne, a uistite sa, že položka je potrebujete, alebo nie pred biding.ak si kúpite nesprávnu položku,nechceme znášať žiadne straty,prosím
  • €12.81
  • €13.49
  • Súvisiace

    Auto Slnečná Clona Zrkadlo, make-up Slnko-Tieňovanie Kozmetické Zrkadlo, Zrkadlo na líčenie, Automobilový Make-Up Zrkadlo so Šiestimi LED Svetlá

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size:
  • €9.75
  • €13.74
  • Súvisiace

    Katastrofálne Život Saiki K Saiki Kusuo Telefón puzdro Pre IPhone 5 5S SE 5C 6 6 7 8 Plus X XS XR 11 12 Mini Pro Max 2020 čierna

    Vitajte v obchode 1. Podporujeme Dropshipping, veľkoobchodné produkty, ktoré sme vám najlepšiu cenu, vysokú kvalitu výrobkov. Po zaplatení je potvrdené, môžeme dodať tovar do 3 dní. (okrem počas sviatkov) 2. Ak sa obávate, že nemôže prísť, môžete tiež vybrať Cakyn.sk.Stačí len
  • €1.26
  • €1.94