Bezdrôtové Číslo Pad, Numerická Klávesnica 22 Kľúče Prenosné 2.4 GHz Rozšírenia pre Notebook, PC, pracovná Plocha, Povrch Pro, Notebook

  • €9.62
  • €14.16
  • Skladom
    SKU c129620

    Bezdrôtové Číslo Pad, Numerická Klávesnica 22 Kľúče Prenosné 2.4 GHz Rozšírenia pre Notebook, PC, pracovná Plocha, Povrch Pro, Notebook

    Podpora Dropshipping a Wholesaling.

    100% Originálne a Kvalitné s Zadarmo Po-predaj Záruky.

    [MULTI-FUNKČNÝ BEZDRÔTOVÝ ČÍSLO PAD]:22-klávesová Numerická klávesnica podporuje NumLock, ESC, Tab, Enter, atď.Pomocou klávesovej skratky, ktoré môžete otvoriť v počítači, kalkulačka priamo.Plne funkčný, 10 tlačidiel zvýšiť rýchlosť a presnosť, takže je jednoduchšie vyhľadať a stlačením čísla, ktoré hľadáte.

    [PLUG AND PLAY]: Pomocou pokročilá 2,4 GHz bezdrôtová technológia, USB číslo pad bude mať pripojený k počítaču, hneď ako pripojíte USB prijímač do USB portu.Jednoduché použitie, Žiadne ovládače potrebné, Bez meškania a výpadkov, Rýchly prenos dát, a to má až 33FT pracovný rozsah.Vstavaný USB prijímač ukladacieho priestoru USB číslo pad, nebojte sa to bude stratené.

    [SOFT Press - POHODLNÉ 22-KLÁVESY KLÁVESNICE]: mobilné číslo podložka je vyrobená z high-end nožnicový prepínače a kvalitné ABS materiálu z povrchu zaručuje veľmi odolné, hladké a Stlačte pocit.Pohodlné písanie presné ovládanie, dobrá odolnosť rýchlu odozvu a znížiť stlačte zvuk, dať tichej kancelárii, Prevádzke & Long-Life.Slim dizajn vám umožňuje mať tlačidlá kdekoľvek.

    [ERGONOMICKÝ DIZAJN A NON-SLIP]: Ergonomické nakloniť sa zmestili vaše ruky ľahko predchádzať únave.Anti-slip podložky na zadnej strane poskytne pohodlie a bezpečne udržujte bezdrôtový číslo pad na mieste.Má aj auto spánku funkciu, nižšiu spotrebu energie, čo sa odrazilo na úsporu energie a humanizácie produktu.Stlačte ľubovoľný kláves, môžete prebudiť klávesnice.Napájanie 2* AAA Batéria ( nie je súčasťou ) .

    [UNIVERSIAL KOMPATIBILITY]: Práce s PC, prenosné a stolové počítače, ktoré majú Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 8 / 10 systémy.

    Režim pripojenia: 2.4 G Bezdrôtové pripojenie

    Položka Váha:0.39 lb

    Počet Kľúčov: 22 kľúče

    Pracovný prúd :3mA

    Bezdrôtové Prevádzková Vzdialenosť: 10m bez bloku

    Batéria Vyžaduje:2*AAA batérie(nie sú súčasťou)

    Farba:čierna

    Materiál:ABS plast

    Veľkosť:12.3*8.5*2.2 cm

    Obsah Balenia:

    1* Numerická Klávesnica

    1* Užívateľská Príručka

    Bezdrôtový 10-klávesová numerická klávesnica Nie je plne kompatibilný s Mac OS.Pretože spoločnosť Apple produkty nepodporujú vonkajšie funkčné klávesy/tlačidlá

    Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

    Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

    O Nás

    Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

    1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

    2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

    O Platbu

    Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte Cakyn.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

    O Zásielky,

    1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

    2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

    3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

    4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

    Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, Cakyn.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex.To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

    O Po-predajný Servis

    Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky.Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

    O Spätnú Väzbu

    1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

    2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

    3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

    Vaše potvrdenie je našou najväčšou motiváciou ! ! !


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Nové Uzávierky doska Prevodov časť Pre Sony ILCE-7rII ILCE-7rII A7rII A7sII A7rM2 A7sM2 AFE-3379 fotoaparát Opravy Časť

    Nové Uzávierky doska Prevodov časť Pre Syna ILCE-7rII ILCE-7rII A7rII A7sII A7rM2 A7sM2 AFE-3379 fotoaparát Opravy Časť
  • €75.01
  • Súvisiace

    Obed Taška, Izolované Kabelka, Skladovanie Studené, Teplé, Mäkké Obloženie Piknik/Plavby/Pláž/Rybolov/Práca Prenosné Pack

    Obed BagEnjoy chuť domova kedykoľvek a kdekoľvek.Môžete vychutnať svoje vlastné zdravé potraviny v práci, pikniky a cestovanie. Funkcie Priestranný obed bag možno ľahko držať všetky občerstvenie, nápoje, sendviče, ovocie alebo zelenina To môže udržať chladné a udržať v teple Vysoko
  • €2.38
  • €3.30
  • Súvisiace

    Cartoon Ružová Ošípaných Tvorivé Sošky Zvierat Bábika Toy Model Tortu Vňaťou Stolové Dekorácie pre Narodeninám Auto Ornament

    Popis Toto je sada krásne kreslené prasiatko ozdoby na auto dekorácie.Ornament je vyrobená z ekologicky priateľské živice, tak to je neškodné pre vaše telo.Môžete ho na aute, prístrojová doska, písací stôl, alebo iných miest, ktoré chcete vyzdobiť. Funkcie - Farba: Ako na obrázku. -
  • €0.67
  • €1.33
  • Súvisiace

    Prenosné S/M/L Veľkosť Plastové Hardvéru Toolbox Domácnosti Multifunkčné Údržba Nástrojov Auto Úložný Box Anti-jeseň Box

    60232 Chvály Dom Nástroj Obchod Na sklade Prenosné Plastové Hardvéru Toolbox Domácnosti, Malé rozmery Multifunkčné Údržba Nástrojov Auto Úložný Box Anti-jeseň Box Funkcie: 1.Organizátori sú jednoduché na seba a obchod prakticky kdekoľvek. 2.Viacerých oddelení v veko s priehľadným
  • €6.17
  • €8.56
  • Súvisiace

    Predný Blatník Air Vent Kryt Výbava Nálepky na Honda CIVIC 10. 2017 2018 2019 2020

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size:
  • €8.83
  • €14.97