Yinuoda Grey ' s Anatomy soft black telefón prípade funda pre xiao redmi 4X 5 plus 6 6A 7 7A 8 8A 9 poznámka 4 8 T 9 pro max prípadoch

  • €1.18
  • €2.11
  • Skladom
    SKU c131408

    Vitajte v mojom shope

    ★ O nový produkt : Pretože je to nový produkt,môže kupujúci nesmie byť v pohode bez fyzickej odkaz.Predávajúci sa odporúča, aby sa môžete obrátiť na Hodnotenie a obrázky z iných štýl kupujúcich z rovnakého materiálu v sklade.

    ★ Funkcie : o Black Soft prípade : krásny, dobrý pocit, silné anti-pokles schopnosti.

    - 100% originálne nové vysokej kvality. - Dokonale navrhnutý pre Mobilný Telefón iphone. - Vysoko kvalitné ochranné puzdro,Móda a qute. - Chráni telefón proti oderu a kryt proti poškriabaniu známky, prach, odtlačky prstov.

    - Jednoduché na inštaláciu a odstránenie.

    - Kvalitné výrobky s najnižšiu možnú cenu.

    - Vyjadriť sa pomocou nich telefón podĺa svojich potrieb, a čo je vyniknúť.každý deň zmeniť štýl, aby sa zmestili rôzne nálady.

    - Umožniť prístup do všetkých portov, snímače, a vstupy. - Ideálny na použitie v akékoľvek outdoorové aktivity, alebo cestovať na ochranu svojho telefónu.

    ★ O preprave : Vážení Priatelia, Prosím Napíšte Vaše celé Meno A Tthe Poštové smerovacie číslo V Poradí, v Dôsledku Politiky Krajín, Ďakujem!

    1. Normálne prepravu čas potrebovať 25 až 60 dní.Ak potvrdenie prichádza čas, stále nedostávajú tovar, prosím neotvárajte sporu, a prosím, kontaktujte nás,budeme rozšíriť dátum doručenia pre vás .

    2.Čas doručenia objednávky bude líšiť podľa logistiky rýchlosť doručenia rôznych krajinách a regiónoch, 3.Ak objednávku celkovej cene nie je možné sledovať po parcely ľavej Číne. 4. Ak potrebujete úplné sledovanie ,prosím, zvoľte "Čína Príspevok Registrované Air Mail "alebo "Cakyn.sk Štandardná Metóda", a zaplatiť peniaze navyše pre sledovanie. 5. Ruskej Federácie Kupujúci Venovať Pozornosť Prosím !Prosím ponúknuť prijímač je plný skutočné meno v poradí.Inak,nie sme zodpovední za nedoručení spôsobené informácie chýba!Ďakujeme, že ste!!!

    O obal : Špeciálne penové podložky pre mobilný telefón prípadu, má vynikajúcu ochranu účinok.

    Ak zistíte, že obal je poškodený alebo položky sú poškodené pri podpise, prosím, nasnímajte fotografiu a kontaktujte zákaznícky servis v čase.Podľa skutočného poškodenia tovaru, dáme vám zodpovedajúcu náhradu.

    ĎAKUJEM Veľmi pekne!!!!!!!!!


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Veľkonočné Keramické Králik Ozdoby Čítanie Sedí Zajac Víno TV Kabinet Dekorácia na Stôl, Obývacia Izba Deti Spálňa Obývacia Izba

    Keramické Králik Ozdoby - Dobrý ozdoby pre vaše šťastie domov! Funkcie: Materiál: Náš králik ornament set je vyrobený z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá je odolná a netoxický, a môžu byť použité pre veľmi dlhý čas. Ozdobte Svoj Domov: Tento ornament set je vhodný pre váš displej
  • €29.57
  • €39.44
  • Súvisiace

    Krokosvorkami Svorka Kábel Digitálny Multimeter Test + 1000V 20A Test Viesť

    1000 V 20A Tenkou Ihlou Sonda Ihly Testovanie Multi Meter / Digitálny Multimeter Tester Funkcie: Pomocou pokročilých ultra-mäkké PVC line silikónové, anti-mäkké zápästí zámok, 10 CM medi ihly, zlaté vpredu design, test pero tabuľka manipulácia je citlivejšie a presnejšie, kvalitné a extrémne odolná.Power
  • €3.62
  • €4.47
  • Súvisiace

    LCD displej, Elektronické Digitálne Meradlo Nástroj Vernier Strmeň 150mm 6 palcový Mikrometer

    To je Vysoká Kvalita 150mm Elektronické Digitálne Vernier Strmeň.Je vyrobené z plastu a má extra veľký LCD displej, takže môžete ľahko čítať meraní. Hodnoty môžu byť zobrazené buď milimetre alebo palce (metrické/imperiálne) a čítanie môže byť nastavené na nulu v akejkoľvek polohe. Každý
  • €5.44