Slnečné Okuliare Ženy Oválne Živice Rámom Slnečné Okuliare Značky Dizajnér Okuliare Módne Ženské Okuliare Oculos De Sol Feminino

  • €2.67
  • €3.88
  • Skladom
    SKU c13661

    Typ: UV 400 slnečné Okuliare

    Štýl: Módne, Vintage

    Pohlavie: Žena/Muž

    Materiál Rámu: Plast

    Šošovky Materiál: Plast

    Rám, šírka: 55mm

    Rám výška: 43mm

    Nos most šírka: 19 mm

    Chrám dĺžka: 145mm

    Šošovky, Optické Atribút: UV 400

    Viditeľné Pohľadu Hodnotiť: 99%

    Tvar: Elipsa

    Farba: 5Colors pre váš výber

    Kategória: Ako na obrázku zobrazené

    Množstvo: 1PC

    Príležitosti: Denné nosenie, Cestovanie, Pláž, Párty, Streetwear, Darček

    Funkcie:

    100% Zbrusu Nový,Vysoká Kvalita!

    Pozrite zdvorilý, štýlové a elegantné.Je to ľahké.

    Vhodný pre mesto, športové, surf, nočný klub a mnoho ďalších aktivít

    Skvelý darček pre seba alebo svojich priateľov.

    Určené pre mládež a dospelých, ktorí majú záujem alebo potrebu dekorácie seba.

    Package Zahrnuté: 1*slnečné Okuliare (slnečné Okuliare len ostatné doplnky nie sú v cene!)

    `Poznámka:

    1. Tam je 2-3% rozdiel podľa ručné meranie.Prosím, skontrolujte si veľkosť starostlivo pred zakúpením položky.

    2. Vezmite prosím na vedomie, že mierne farebný rozdiel by mal byť prijateľný vzhľadom na svetelné a displeja.

    3. Po dlhú prepravu, niektoré položky možno nefunkčné.Ak nefunkčné, prosím, kontaktujte ma, by sme vám ponúknuť spokojní odpoveď.

    4. Ak ste sa robia veľké objednávky, prosím, kontaktujte ma, by sme ponúknuť nejakú zľavu.

    [Ochrany okuliare]

    1. Jednou rukou odstránenie bude škody vľavo-vpravo zostatok rám a spôsobiť deformácie.Odporúča sa, že budete držať chrámy s oboma rukami a vyzdvihnúť paralelne na oboch stranách vašej tváre.

    2. Pri uvedení na ľavej strane chrámu, zložiť ju až po prvé, to nie je ľahké deformácie rámu.

    3. Odporúča sa, aby opláchnuť okuliare s vodou a absorbovať vlhkosť s papierovým uterákom, a potom skúste trením so špeciálnym okuliare handričkou.Musíte mať okraj rámu na stranu zrkadla, a potom jemne utrite objektív, aby sa vyhli nadmernému poškodeniu rámu alebo objektív.

    4. Ak nie je nosenie okuliarov, zabaľte ich do pohárov veci a dať ich do pohára prípade.Ak umiestnené dočasne, prosím, aby vypuklý povrch okuliare lícom hore, inak je ľahko nosiť okuliare.V rovnakom čase, okuliare by sa mali vyhnúť kontaktu s žieravé látky, ako sú hmyz, repelenty, wc produkty, kozmetické prípravky, vlasové gély, lieky a vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu a vysokou teplotou (nad 60 ° C) na dlhý čas, inak to bude ľahko spôsobiť objektív, rám znehodnotenia, zničenia, zafarbenie

    . 5. Chodí pravidelne na špecializovaný obchod na plastické úpravy.Deformácia rámu miesta bremeno na nos a uši, a šošovky ľahko neuvoľní.

    6. Nepoužívajte okuliare počas namáhavého cvičenia, ako silný vplyv môže spôsobiť objektív poškodenie a poškodenie očí a tváre; nepoužívajte nosiť šošovky, aby sa zabránilo strate zraku v dôsledku rozptýlené svetlo; nepozerajte priamo do slnka alebo silného oslneniu Tak, aby bolieť oči.

    7. Údržba slnečné okuliare

    Oslňujúci slnečné okuliare udržať si aktívny a zadarmo na slnku.V skutočnosti, slnečné okuliare blokovanie slnečného svetla, ale nie znečistenia, poškodenia, takže buďte opatrní, aby ste nestratili tvár.

    V skutočnosti, údržba metóda slnečné okuliare je rovnako ako údržba bežné okuliare, a musíte vytvoriť návyk na čistenie, skladanie a ukladanie.Je to len, že okuliare sú často nosia, a môže byť náhodne poškriabaný, takže tam sú niektoré drobné detaily, ktoré vám môže pripomenúť najmä: Keď slnečné okuliare sú zafarbené, nie vytiahnuť von s nechty, inak to bude ľahké poškriabaniu a bolieť. .povrch.

    Bez slnečné okuliare, mnoho ľudí môže ľahko zavesiť z ich hláv, obojky, alebo vreciek.V tomto čase, pohyb tela, by nemali byť príliš veľké, aby sa zabránilo pádom alebo kolízie.Inak, niekto by to dal do kabelky.Odporúča sa, aby to v pevnom okuliare prípade prvý, a potom ju v kabelke, aby sa zabránilo nosenie šošoviek vzhľadom na malé predmety, ako sú škvrny, ako sú kľúče, hrebene, medené dosky alebo rúžu.


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    EiiMoo Luxusné Cartoon 3D Reliéf Telefón Prípadoch Pre BQ Aquaris U2 Prípade, Mäkké Silikónové Zadný Kryt Pre BQ Aquaris U2 Lite puzdro

    Ruskí priatelia venovať pozornosť Prosím!!! Prosím, vyplňte prijímač\\\\\\\ \ 's full name v objednávke.(prvý strednej a priezvisko )
  • €0.99
  • €1.10
  • Súvisiace

    Ženy Šaty O-krku bez Rukávov Voľné Letné Štýl Strana Večer Nové Módne Príchodu 2020 Elegantné Práce Businesss Šaty plus

    Charakteristika: Značka: Amika módne Oblečenie Kvalitný,Módny & Pohodlné Je to veľmi populárne a sexy dizajn, veríme, že sa vám bude páčiť to moc! prosím, dovoľte 1-2cm líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka (Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 inch) Venujte
  • €11.05
  • €15.79
  • Súvisiace

    Japonsko, Anime Daného Telefónu Prípade Huawei Y6 Y9 Prime Y5 Y7 2019 Y7a Y6p Y7p Y8p Mate 20 10 Lite X 30 40 Pro Čierny Kryt

    Telefón puzdro na Huawei Y6 Y9 Prime Y5 Y7 2019 Y7a Y6p Y7p Y8p Mate 20 10 Lite X 30 40 Pro Čierny Kryt Funkcia: 1.100% Zbrusu nový , elegantný outlook, dotknite sa comfortablely. 2.Ultra-tenké a Kompaktné a Módne Roztomilý. 3.Každý otvor dokonale ladí ( Slúchadlá, MIKROFÓN, Objem ,atď.), Jednoduchá Montáž
  • €1.70
  • €2.10
  • Súvisiace

    Vyšívanie vlny na plstenie ihly cítil merino vlnené vlákna vlny pohyblivá kit 100 farieb 5g/color 10g/50g farba/farba alebo 100g/farba

    WFPFBEC 50G vlny na plstenie ihly cítil merino vlnené vlákna vlny pohyblivá kit 100 farieb 5g/farbu alebo 10g/farba 500g vlna(5g/color celkom 100colors) 1000 g vlna(10g/color celkom 100colors) 5000g vlna(50g/color celkom 100colors) 10 kg vlny(100 g/color celkom 100colors)
  • €48.03
  • Súvisiace

    Pre 5 Série G30 2017-2018 Auto Konzoly, klimatizácia, Zásuvky Otvor Kryt Výbava Dekorácie Rám Príslušenstvo

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size:
  • €11.29
  • €17.38