HSABAT Nové 4300mAh BL-44JH Batéria pre LG MS770 Pohybu 4G Optimus L7 P700 P705 Batérie

  • €8.16
  • €8.87
  • Skladom
    SKU c147254

    Popis:

    1. Napätie: 3,7 V Nabíjanie obmedzeným: 4.2 V.

    2. Kapacita: 4300mAh .

    3. Použiť pre LG MS770 Pohybu 4G Optimus L7 P700 P705.

    Doprava

    1.My vám tovar poslať do 2 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená.Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

    2. Prosím, uistite sa, že ste vyplnili všetky detaily, ako sú kontaktné osoby, plne meno, právo, adresa, psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie.

    2. Sledovanie informácie budú zobrazené 3-10 dní po predávajúci odosielanie položiek, môžete sledovať zásielky na tejto stránke: www.17track.net/en sme odoslať všetky tovar s online sledovanie číslo.

    3. Niekedy kvôli počasiu alebo vyššej moci faktory doprava je pomalá, dodacia lehota sa predĺži.

    4. Ako Brazília colného odbavenia je veľmi pomalý, sľubujeme, že to prichádza do 90 dní, prosím, nechcem, aby ak nemôžete prijímať 3 mesiacov dodacia lehota.

    Vrátenie a Záruka

    1. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jednom týždni a musíte nás kontaktovať do 24 hodín po obdržaní vašej objednávky.

    2. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a kupujúci by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

    3. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo.Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

    4. Pre všetky položky, prosím, zašlite prostredníctvom EMS alebo miestneho post registra pošty po návrate.

    5. Ak sa kupujúci dostane poškodený položky, prosím, povedzte nám, do 48 hodín na spoľahlivé dôkazy, ako sú fotografie, videá, budeme riešiť čo najskôr.

    Spätná väzba

    1. Čoskoro potvrdenie bude veľmi ocenil.

    2. Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.Je len vás, 1 minúta, to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

    3. Prosím, kontaktujte nás pred spory alebo odchode žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť všetky problémy.Ďakujeme za pochopenie!


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Vysoká Presnosť Optického Výkonu Meter Vlákniny Testovacích Nástrojov, Elektroinštalácie Ľahkú Kaz Tester

    Funkcie: Ja kalibrácia Použiť vymeniteľné alebo nabíjateľné batérie Viac ako 48 hodín nepretržitého pracovného času Lineárne Zobrazenie (mW) a Logaritmickej displej (dBm) zobraziť na rovnakej obrazovke Podpora FC/SC/ST rozhranie a rýchly prepínač Automatické
  • €13.09
  • €17.68
  • Súvisiace

    SMA Female Jack RF Konektor Priamo Konvertor, Koaxiálny Adaptér Panel Mount O-Krúžok Konektory WXTC

    100% zbrusu nový a vysoko kvalitné OOTDTY Funkcie: Produkt Série: SMA Typ výrobku: Kábel mount Konektor Karosérie: Rovné Motív: S O-Krúžkom Nepremokavé Impedancia: 50 Ohm Materiál: Meď Pokovovanie: Zlato-á Izolátory: PTFE Rozmery:
  • €1.88
  • €2.32
  • Súvisiace

    Mäkké Penové Špongie Prst Oddeľovač Prstov Oddeľovač Nail Art Nástroje Starostlivosť O Nohy Manikúra Pedikúra

    Funkcie: Úplne nové a vysokej kvality Praktické a faddish Oddeľovač peny nebude bolieť prsty na rukách alebo nohách Je to pohodlnejšie pre lak na nechty s týmto oddeľovač Ideálne pre oddelenie prsty na podanie, ukladanie do vyrovnávacej pamäte, alebo akékoľvek iné úlohy
  • €2.94
  • €3.63
  • Súvisiace

    Ovocie Sekanie Nôž Artefakt Domácnosti Zeleniny, Hobľovanie, Zemiakové Lupienky Zeleniny Fréza Kuchyňa Multifunkčné Dodávky

    Ovocie Sekanie Nôž Artefakt Domácnosti Zeleniny, Hobľovanie, Zemiakové Lupienky Zeleniny Fréza Kuchyňa Multifunkčné Dodávky Funkcie: 1.Vzhľad je plné a okrúhle, a sendvičová konštrukcia je pohodlné držanie.Je vhodnejšie kombinovať drvenie, scedíme koša a panvy. 2.Štyri typy lamiel
  • €9.84
  • €15.15
  • Súvisiace

    Plavky Leopard Tlač Bikiny, Plavky Plus Veľkosť Ženy Jeden Kus Obväz Plavky 2019 Vysoký Pás Plávať Obleky Červené Plavky

    Plavky Leopard Tlač Bikiny, Plavky Plus Veľkosť Ženy Jeden Kus Obväz Plavky 2019 Vysoký Pás Plávať Obleky Červené Plavky
  • €4.87
  • €6.33