Dúha-Jet Pro digital priame odev t-shirt tlačiareň A3

  • €3 792.67
  • Skladom
    SKU c161384

    A2 veľkosť DTG priamo na bielizeň tlačiareň tričko tlač stroj na horúce predaj

    popisy produktov

    1)Hladký farba prechod založené na presný odtieň farby a jednotné usporiadanie kvapky atramentu pre každú farbu;

    2)Dosiahnuť menšiu zrnitosť založené na ideálnej kombinácii farieb atramentu kvapky;

    3)Znížiť atramentovou rušenie medzi farbami, na dosiahnutie rovnakej farby, ako je to možné v rôznych zdroj svetla prostredí, aby sa zabránilo vzniku metamerism.

    4)Vysoká presnosť motorových systém kontroly a senzorový systém pre presné horizontálne a vertikálne kontroly, v kombinácii s presná veľkosť kvapiek systém kontroly Japonskej micro-piezo trysky, nielen presné kvapôčky atramentu objem, ale aj vysoká presnosť určenia polohy, uvedomil si zobrazenie obrázka Reprodukcia jemné detaily.

    Podrobnosti

    Model: BCX-A2 flatbed tlačiareň

    -- Veľkosť tlače: všetky veľkosti v 42*60 cm.

    -- Prijateľné objekt výška: 0 – 18 cm

    -- Technológia tlače: DX7 Micro Piezo / 180 trysky * 6-farby * 2 hlavy / atramentovú tlač veľkosť / double-vedúci

    -- Funkcia: tlač fotografií, list, logo dizajn na produkt do 42*60 cm, veľkosť a 9 cm výška.

    Textilné atrament: tlač na tričko

    Jedlé atrament: tlač na jedlé potraviny, ako sú koláče, čokoláda, cookies, candy, macaroon atď.

    --White & Farebná atramentová tlač v istom kole s vysokou rýchlosťou tlače: jeden vedúci tlačového biela, iná tlač farieb, vysoká účinnosť a rýchlosť.

    -- Popredných ink technológia - pre farebné, žiarivé vzory, krásne farby

    -- Individuálne, veľké Kontinuálne Ink Systém Dodávok - 150 ml Individuálne, veľké náplň kazety - dopĺňanie atramentu menej často / nie je potrebné meniť kazety.

    -- Špecializované RuiCai tlač softvéru - podpora biela a farebná tlač, v istom kole, vstavaná farba krivky, auto-výber atramentov - dosiahnuť optimálnu hustotu a vynikajúci kontrast.

    Exkluzívne Výhody:

    2 hlavy tlač – 12 kanálov (2 hlavy * 6 farebných kanálov) vysoká rýchlosť tlače v rovnakom čase.

    Biela a farebná tlač v jednom kole – jednu hlavu vytlačí bielym atramentom a ďalší vedúci tlače color design, tlač žiadny dizajn sa na akúkoľvek farbu-na základe materiálu, v jeden čas – uľahčiť prácu a ušetriť čas.

    Lopta-skrutku drive system - presnejšie tabuľka pohybe, odolné životnosť a hmotnosť ložiska schopnosť.

    Biely atrament systém miešania – menej atramentu v sladkej vode – lepšie biela kvalitou tlače a menej atramentu upchávaniu.

    Nové KMBCY ovládanie systému – č uviaznutie Papiera alebo Všeobecná Chyba – práca stabilné.

    Nové KMBYC rozdrobených atramentovú tlač systém – žiadny atrament linky – tlač efekt je veľmi hladký.

    Aplikácie

    Personalizované skupiny T-shirts, triedy služieb T-shirts, promócie pamätné tričká, združenie oblečenie, fan oblečenie, koľaj oblečenie, farby, uniformy tímu, pár T-košele, tričká a iné skupiny alebo osobné T-shirts vytvorené DIY režime.Vhodné pre oblečenie značky spoločnosti na vývoj nových vydaniach, malé továrne, tlač spracovanie, reklamná spoločnosť vlastné povýšenie, študent podnikania, scénické malebné scenérie.


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Záhrada Ručne Tkané Dreva Kôš Tkanie Úložný Kôš & Bavlnená Posteľná Bielizeň Umelecké Kvetináče Skladovanie Taška(Žltý Bod)

    Záhrada Ručne Tkané Dreva Kôš Tkanie Úložný Kôš & Bavlnená Posteľná Bielizeň Umelecké Kvetináče Skladovanie Taška(Žltý Bod) 2 x Kôš: 1 x brown & 1 x Žltý bod Tieto produkty sú jedinečné a výrazné osobnosti; zelené ochranu životného prostredia a životnosť; jednoduché a
  • €6.11
  • €8.72
  • Súvisiace

    2x Zadné zadné dvere Výťahu Podporuje Plyn Šok Vzpery pre 1990 1991 1992 1993 Honda, Acura Integra Hatchback SG126003

    Typ Položky: Výťah Podporuje Plyn Pružinové Vzpery Stav: Úplne Nové Záruka: Jeden Rok Záruka OE Číslo: SG126003, 4968 Množstvo Predaného: Sada Dvoch Kusov Vozidlo Informácie: Značka Model Submodel Rok Tela Štýl Umiestnenie Acura Integra GS 1990-1993 Hatchback zadných dverí
  • €54.35
  • €72.47
  • Súvisiace

    Ručné Pravej Kože Ceruzka Taška Cowhide Plniace Pero Prípade Držiteľ Vintage Retro Štýl Príslušenstvo Cestovné Vestník Kancelárske Potreby

    [xlmodel]-[foto]-[0000] [xlmodel]-[custom]-[53252] Veľkoobchod je vítaná.Ak si kúpite vo veľkom, budeme zľava pre vás, najmä pre starých VIP zákazníkov. Drop shipping objednávka je vítaný.balené bez faktúry a reklama (Nechajte nám správu pri zadávaní objednávky).Sme nábor distribútorov
  • €3.19
  • €4.56
  • Súvisiace

    1PC Ručné Opony Strapec Záclony Opony Klipy Lano Kravatu Chrbtom Holdbacks Dekoratívny Záves Držiak Príslušenstva Pre Rúško

    Popis: - Vyrobené z veľmi kvalitné materiály, je odolný a bezpečný pre dlhodobé použitie. - Výrobok je jednoduchý dizajn, ale to je veľmi užitočné a praktické. - Perfektné spracovanie tejto opony pracky vám vynikajúci použitie skúsenosti. - Táto opona pracka je veľmi jednoduché
  • €3.23
  • €5.39