Hot Predaj sieťotlač Optické Premennej Atrament B4 Zelenej na modrú 500 gramov/taška

  • €173.17
  • Skladom
    SKU c16761

    Hot Predaj sieťotlač Optické Premennej Atrament B4 Zelenej na modrú

    Inštrukcie:

    Optické Premennej Atrament bude zobrazovať rôzne farby v rôznych uhloch.

    Metóda Tlače:

    Sieťotlač,gravure printing.

    Použitie:

    Optické Premennej Atrament je široko používané v oblasti bezpečnosti tlač ,ako sú napríklad luxusné výrobky,víno box,cigarate okno,menu,zabezpečenie dokumentu,označenia a tak ďalej.

    Farba:

    B4 Zelenej na modrú

    Package:

    0,5 kg / môže, 12 plechoviek / kartón

    PS:Prosím, poznámku, výroba, že sa chystáte tlačiť na (PVC/PET/Papier, atď.), ďakujem .

    Balenie A Doprava

    Platby: T/T, Westen Únie, Paypal, Money Gram

    Doprava: TNT, FEDEX, DHL, UPS, EMS...

    Zárukou kvality

    O nás

    Profil Spoločnosti:

    Spoločnosť bola založená v roku 2002, Guangzhou Oblasť Tlače Trading Co., Ltd je vývozca Tlač Materiálov v Číne.Máme vlastné našej továrni v Guangzhou s súčasných priestorov továrne oblasti 3000 štvorcových metrov a 40 ton mesačne výstupného offsetu tlačiarenských farieb a tiež výroba ostatné tlačiarenské materiály.

    Naše výrobky majú vysokú reputáciu v domácom trhu už viac ako 16 rokov.Niektoré z našich ofsetovej tlače atrament klientov patria McDonald(Čína), Pizza Hut(Čína), KFC(Čína) a Singapur vydavateľstvo.My sme teraz tiež predať, Severná Amerika, Južná Amerika, Východná Európa, Juhovýchodná Ázia, Afrika, Oceánia, stredný Východ.

    Naša spoločnosť je v snahe o zásadou "prežiť na základe kvality a vytvoriť ochrannú známku na úver".Úprimne vítam zákazníkov doma a na palube prísť.

    Spoločnosť princíp:

    Vždy pričom cieľom "prežili na vysokú kvalitu a hľadajú rozvoja s prestige", bude spoločnosť ponúkať najlepšie služby pre starých a nových zákazníkov doma i v zahraničí celým srdcom.

    Ak máte záujem o naše produkty, prosím, kontaktujte nás čo najskôr.

    Ak máte nejaké návrhy, alebo akejkoľvek sťažnosti, neváhajte a napíšte alebo zavolajte nám.

    Máme vlastnú továreň na producting našich produktov,napríklad YT atramenty(YT-03,YT-06,YT-09,Lesklý OP Laku,Matt OP Lak) , Nové Vel-s tlačou deka série,deka umývanie.Náš produkt vychutnať dobrú kvalitu a dobré meno,ktoré sa veľmi dobre predávajú v miestnom trhu.Okrem toho sme stanovili vzťah s niektorými klientmi pre viac ako 10 rokov.

    Máme vlastné laboratórium na výskum a vývoj výborný produkt, zameriavame sa na kvalitu a vynikajúce služby zákazníkom.Naše technické ľudia sú testovacích produktov.

    Guangzhou Oblasti Tlače Trading CO.,LTD zúčastnili Dongguan Tlač Výstava v apríli 2011.

    \\


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Európske a Americké oblečenie pre ženy 2020 letné nový štýl Krátke rukáv v krku Vlnité tlač Módne pletené šaty

    Veľkosť rameno šírka(cm) prsia(cm) pás(cm) hip(cm) oblečenie dlho(cm) rukáv dĺžka(cm) ostatné s 68-84 62-72 124 m 72-88 66-76 125 L 76-92 70-80 126 xl 80-96 74-84 127 xxl rem.
  • €32.53
  • €108.45
  • Súvisiace

    Čínska Klasická Krása Transparentné, Jasné Známky Pre Scrapbooking Karty, Takže Foto Album Silikónové Pečiatka DIY Dekoratívne Remeslá

    Popis Produktu Veľkosť: 3.93 ×5.91 palcový pečiatka sada (10×15 cm) Materiál:silikónové/guma Balenie: 1pcs/veľa Fantastický design pre vaše pozvánky/ kartičky/ obálok (Poznámka:MAČKA PEČIATKA je našou značkou, ktorá nemá nič do činenia s dizajn výrobku.Venujte
  • €3.00
  • €3.41
  • Súvisiace

    NOVÝ LCD Displej pre SONY Cyber-shot DSC-TX55 DSC-TX66 TX55 TX66 Opravy Digitálnych fotoaparátov Časť + Dotyk

    NOVÝ LCD Displej pre SONY Cyber-shot DSC-TX55 DSC-TX66 TX55 TX66 Opravy Digitálnych fotoaparátov Časť + Dotyk Dobrý deň, drahý priateľ Sme profesionálny predaj a veľkoobchod SLR fotoaparát, SLR Objektívu a fotoaparátu opravy príslušenstvo.Ďakujem vám veľmi pekne za účasť na našej predajni.Máme tiež profesionálnu
  • €23.59
  • Súvisiace

    Striebro 925 Sterling Červený Kameň Achát Handwork Krúžok

    Červený Kameň Achát Handwork Krúžok Bane: 925 sterling Silver Hmotnosť výrobku: 6,00 gr. Naše produkty sú ručne vyrábané na hmotnosti.Uvedené hmotnosť priemery. Pre všetky objednávky; 1-) Dodávka do 24 hodín alebo v deň objednávky kuriérskou službou. 2-) Objednávky
  • €26.80