Hypertention, diabetes a rinitída chorôb soft laser lekárske produkt

  • €209.86
  • Skladom
    SKU c175562

    Nižšiu frekvenciu, laserové terapie, sledovať, malé rozmery domáce použitie vysoký krvný tlak ruke náramkové hodinky

    NAJNOVŠIE polovodičové laserové terapie, sledovať

    Model:COZING-WS11C

    Indikácie:

    1.)Znižuje krvný tlak

    2.)Znižuje hladinu cholesterolu

    3.)Znižuje hladinu tuku

    4.)Znižuje hladinu cukru v krvi

    5.)Znižuje Vysoký krvný viskozita

    6.)Znižuje riziko srdcového infarktu

    7.)Znižuje riziko mozgovej príhody

    8.)Znižuje zápaly a opuchy

    9.)Zopne aktivitu buniek a krvného obehu

    10.)Posilňuje imunitný systém

    11.)Reguluje prietok krvi a obehu

    12.)Zvyšuje kyslík prepravná kapacita

    13.)Zlepšuje bunkovú pretvárnosti

    14.)Terapia rôznych nádchy .

    Zaobchádzania:

    Táto položka je založený na moderných laserovej medicíny a preukázané klinickej praxi.Prístroj sa vzťahuje nízkej úrovni 650nm vlnová dĺžka lasera.Náš nástroj využíva explicitné ožiareniu zmeniť biologické charakteristiky a odstrániť tukové vrstvy/cholesterol z červených krviniek, čím sa zlepší činnosť, pretvárnosti, a kyslíka nosnosť bunky k zníženiu koncentrácie uprostred molekúl v krvi.Tento proces zlepšuje lem rheological properties (vlastnosti, zatiaľ čo zníženie triglyceridov a cholesterolu na účinnú liečbu a prevenciu srdcových a mozgových chorôb.

    Účinku liečby:

    Po 30 min liečby--ČERVENÉ KRVINKY: cez mikroskop , sme skontrolujte červené krvinky .môžeme vidieť, krv, červené krvinky aktivovaný, je jednotný a späť do normálneho.Lekár môže tiež zistiť Hemorheology by mať tiež rozdiel .

    Asi po 30 dňoch liečby--PACIENT POCIT:bolesť Hlavy, závraty, tlakom v hrudi, dýchavičnosť, búšenie srdca, ospalosť, nespavosť, znecitlivenie, strata pamäti a iné príznaky zmeniť alebo zmizne

    Asi po 3 mesiacoch liečby--HOSPITIAL TEST: pacient mohol otestovať Hemorheology , viskozita krvi, cholesterolu, triglyceridov, low density lipoprotein.

    Na každodenné použitie, môže sa účinne brániť mozgovou trombózou, mŕtvica, náhle úmrtia, kardiovaskulárne a cerebrovaskulárne ochorenia.

    3-5 dní, môžete urobiť krvi zistiť, alebo CT zistiť, mozgu a srdca, krvi a kyslíka zvýši 30%

    6 mesiacov neskôr, 80% diabetická sekréciu inzulínu dosiahne normálnu úroveň.

    Priateľské tipy:

    1) Nie je vhodný pre nasledujúce skupiny: rakovinu, tehotenstvo, pacient s hemorrhagic chorôb.

    2) Deti sa použiť iba nástroj pod vedením svojich rodičov.

    3) starší pacienti a citlivých pacientov je povinný prijať s nízkou spotrebou energie a krátky čas liečby na začiatku, rýchlosť práce by mohla byť zvýšená, ako telo upraví.

    FAQ:

    1. Kde sú radiálne tepny, Neiguan acupoint, nosové dutiny, Zameraných acupoint a ulnar tepny?A ako nosiť a používať ho?

    Prvý Krok: Opotrebenie hlavnej stroj na vnútornej strane ľavého zápästia, a držať kľúč povrch z hlavných stroj paralelne s prvou kríž zrna tak, aby sa zabezpečila laser irradiates radiálne tepny a neiguan acupoint presne, a potom upevnite remienok na pás bez krytu.

    Druhý Krok: Vložte nos laser drôtu v jack z hlavných stroj, nosenie nosový spp pre tento laser drôt potom sa môže začať liečba.

    2. Čo priebehu liečby?

    Ako všeobecné patentov, Dvakrát denne, 30 minút pre každý čas, 7-10 dní, za jedno ošetrenie relácie.Po 7 - 10 dní,Zastaviť jeden alebo dva dni, Potom pokračovať na nasledujúcom zasadnutí.Žiadne vedľajšie účinky, za dlhodobé užívanie.Počas liečby, viac piť, jesť viac zeleniny .

    3. Prečo Ožiareniu Radia tepny?

    1) postavenie radiálne tepny je povrchné v porovnaní s inými časťami tela.

    2) Radiálne tepny je bližšie k srdcu a jeho krvný tok je väčší.Krv prechádza radiálne tepny približne každých 8 minút.

    3) Radiálne tepny je ľahké na dotyk a vyhľadajte, ktoré beží pozdĺž žily, takže laserovej energie môže byť ľahko absorbovaný krviniek, aby sa zabezpečil dobrý účinok.

    4. Prečo Ožiareniu Neiguan Acupoint?

    1) Neiguan Acupoint môže upraviť abnormálny srdcový tep v krátka cesta, tak vysokej srdcovej frekvencie môže byť spomalený a nízku srdcovú frekvenciu je možné urýchliť.

    2) Neiguan Acupoint môže zvýšiť prietok krvi vencovité tepny v akútnom infarkte ischemia.

    3) Neiguan acupoint môže posilniť infarktu kontrakcie a zlepšenie srdcovej funkcie.

    5. Prečo Ožarovanie Nosnej dutiny?

    Umiestnenie nosovej dutiny je blízko mozgu, ktoré je strediskom pre ľudské bosy.Abudant cievy a nervové systémy sú distribuované pod nosovej dutiny. 60% prietok krvi nosnej sliznice ide cez tepny a žily, a krv prejde cez nosovej dutiny na úrovni okolo 3 minút.


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Harry Styles gitara Jednom Smere Telefón puzdro Pre Xiao Redmi 8 9 9t 5plus 9se k20 mi8 max3 lite 9 poznámka 6 8 9t 9s 10 pro

    Vitajte Na Mojom Obchode 1. Podporujeme Dropshipping, veľkoobchodné produkty, ktoré sme vám najlepšiu cenu, vysokú kvalitu výrobkov. 2.Poznámka: ak máte otázky, prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby.My sa pokúsime vyriešiť váš problém. Popis 1)
  • €2.15
  • €3.36
  • Súvisiace

    1PC Anti-Stratené Zariadenie Mini Nepremokavé Pet, Pes, Mačka Locator Tracker pre Sledovanie Anti-Stratené Zariadenie Trackerov Vyhľadávanie Zariadení

    Špecifikácia: Úplne nové Typ: Anti-Stratené Zariadenie Materiál: ABS Farba: Ružová, Modrá, Biela, Čierna Veľkosť: Cca. 42*42*8mm Batérie: gombíková Batéria CR2032 Bezdrôtové Vzdialenosť: 15-20 metrov Funkcia: Anti - loss prístroj vyzerá
  • €2.05
  • €2.92
  • Súvisiace

    Rýchlo sa odparujúci Športová Vesta dámske Drôt Zdarma Fitness Bralettes Bežecké Cvičenia Farbou Bielizeň

    Popis Výrobku: Materiál:Spandex + Polyester Štýl:Jeden Kus Pohár Tvar:Plný Pohár Vzor, Typ:Pevné Decoration:None Veľkosť:S/M/L/XL Funkcie: 1.Táto podprsenka je pevný vesta-štýl ramenný popruh dizajn, ramenný popruh nie je jednoduché proklouznout,
  • €3.53
  • €4.64
  • Súvisiace

    75pcs/veľa 28# nehrdzavejúcej ocele spoločné Priblížte videoklip Sférické loptu spoločné svorky pre štandardné kĺbu v laboratóriu

    28# nehrdzavejúcej ocele spoločné Priblížte videoklip Sférické loptu spoločné svorky pre štandardné kĺbu v laboratóriu. Materiál: Nehrdzavejúca oceľ Hmotnosť netto: o 54grams. My môžeme dodať 12#, 18#, 28#, 35#, 40# loptu spoločná svorka.
  • €153.39