2020 doprava Zdarma!!MJ-S4.8x5.6 (100ks/lotov) PP Zníženie Straght typ ostnatým vody, montáž konektorov

  • €26.97
  • Skladom
    SKU c17949

    MOJO SENZOR

    Hadica Konektor Pre Príslušenstvo

    Oblasti Použitia

    Je vhodná na všetky druhy pevných hadice

    (teplovodné rozvody,solárne potrubie,klimatizácia,tlak vzduchu, rúry,atď.)

    Upozornenie:

    ★ Tento produkt nie je jednorazové zdravotnícke pomôcky, voľné položky, č nezávislé balenie, č sterilizáciu (ak je to nutné, môžete sterilizovať sami pomocou vysokej teploty a vysokého tlaku alebo etylénoxidu sterilizácia) pre farmaceutický, biologické experimenty s priemyselné zariadenia s konektorom.

    ★ Vzhľadom na vysoký dopyt po chemických rezíduí výrobkov v biochemických experimenty, výrobky našej spoločnosti nie sú sterilné balenie, ale žiadne olovo kadmium a iné ťažké kovy škodlivé látky (môže poskytnúť detekcie správa).

    ★ Aj z tohto dôvodu,sme nie je možné potvrdiť, či výrobky, ktoré zasielajú aby ste boli vystavený pôsobeniu škodlivých látok vo vašej oblasti.

    ★ Preto, hneď ako naše výrobky sú vypredané, a to nie je moja spoločnosti dôvodov nie je vratná.Tu sú foto rozmery podľa detail produktu,pozrite sa, Prosím, a potvrdil, predtým, než ste zaplatili.


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Vankúš fe mzm014 Mazda 6 fe čl. MZM014

    Vankúš febest mzm014 Mazda 6
  • €18.30
  • Súvisiace

    4pcs auto Styling strieborná červená 68mm Kolesa Centrum spp 56mm 65mm logo nálepka Pre vossen 60 mm Náboj kolesa Krytky Kolies, Znak, odznak kryt

    4pcs 56mm 60 mm 65mm 68mm pre Vossen Koleso Automobilu Centrum Centrum Spp Znak 1 2 3 Série X3 Gol Uno Fox Celta Siena Sandero auto odznak Znak spp Prosím, venujte pozornosť veľkosti pred objednávky. Ak potrebujete viac Foto detail ,PLS kontaktujte nás Balenie obsahuje: 4pcs 68mm kolesa centrum
  • €4.65
  • €5.06