Pre Volkswagen Tiguan 2017 2018 ABS Matný Auto Tvarovanie Bočných Dverí car audio reproduktorov kryt zdobenie interiérom výliskov

  • €8.36
  • €10.07
  • Skladom
    SKU c188132

    Vitajte

    Vitajte v našom obchode !Dúfam, že sa nastaviť dlhodobé obchodné vzťahy s vami!

    Položka Stav

    100% Zbrusu Nový , Najlepšia Kvalita .

    C ompatible Model

    ( Tento Produkt Je Auto Príslušenstvo )

    Pre Volkswagen Tiguan 2017 2018 Druhej Generácie

    Členenie Položka Opis

    Materiál : Vysoko kvalitná ABS Matný Zahŕňa:2 ks/sada pre 1 auto .Vyrobené v ISO 9001 zariadenia ak chcete zabezpečiť dobrú kvalitu. .Presne Rovnaké ako Picture Show.Montážny Návod Nie Sú k dispozícii, ak je položka je Pevne stanovené 3M Lepidlo, takto 3M Lepidlo spôsob Inštalácie pre váš odkaz .

    3M Lepidlo

    Spôsob inštalácie Krok 1:prosím, čisté miesto s 50% alkoholu, aby sa uistite sa, že žiadny prach.Krok 2:odstránenie 3m lepidlo v zadnej; Krok 3 :teplo 3m lepidlo tým, teplovzdušné pištole;(tip pre uvedenie na dodávané s 3m páska je na teplé rukoväte a kryty to robí lepidlo na páske viac lepkavé a zostanú na vždy!) Krok 4:inštalácia produktov na správnom mieste ,Nenechajte si umyť vaše auto v 48hours.

    Oznámenie Všetky naše produkty nie sú vhodné pre auto, ktoré je variant verzia.Ak sa vaše auto je variant verziu , prosím, informujte u predajcu, pred nákupom.čo posielame je presne ako na obrázku, prosím, potvrďte s obrázkami pred ponuky položku.

    Doprava

    Oznámení ce Ruska;

    Vzhľadom na výslovné spoločnosti Ruska aktualizácia mnoho nových podmienkach dodania, každý prijímač by mal pomenované celé meno (meno a priezvisko, ktoré vrátane tri slová).Takže Prosím, nechajte vaše celé meno?pri kúpe tovaru.Musíme sa zariadiť dodávky.Zvážte, aby vám nepríjemné, ďakujeme za vašu spoluprácu.

    Môžeme loď na celom svete , vylúčiť niektoré vzdialenej oblasti.

    Položky Budú vo všeobecnosti Dodané Do 3 pracovných dní, hneď ako vašu Platbu Overené.Nejaký čas, dátum bude oneskorené kvôli nedostatku.Avšak,Budeme vás informovať e-mailom.

    Sme NIE je zodpovedná za akékoľvek oneskorenie pri dodávke, vrátane ale nie obmedzený na colné poštovné kontrola, štrajku,zásahu vyššej moci a pod.

    Sledovacie číslo sa bude poskytovať On-line sledovanie zásielok je k dispozícii v?3-5 dní potom, čo expedície.

    Dodávame tovar so zvyškom sveta.

    Budeme používať Čína Príspevok Air Mail"alebo" EMS express" alebo"Hongkong post air mail"pre kupujúceho dodaním tovaru.Dĺžka dlhšie články,budeme používať" EMS express" pre kupujúcemu dodať.

    "Čína Príspevok Air Mail":Parcela bude všeobecne v 15 dní 35 dní dorazí vašu adresu.

    Niekedy,z dôvodu nadmerného počtu post processing balík, alebo colnej kontrole balík, parcela občas sa omešká.Pretože poštovom úrade alebo colnom, čo spôsobuje oneskorenie parcely parcely, niekedy po 25. dni, aby sa dospelo vašu adresu, alebo dokonca o mesiac neskôr parcely dosiahnuť vašu adresu.Napríklad,Brazília bude pobreží 25-60 dní.

    "Hongkon g post air mail":Parcela bude všeobecne v 15 dní 35 dní dorazí vašu adresu.

    "Čína Príspevok Vzduchu Parcel" budú všeobecne v 15 dní) - 25 dní

    "EMS express":zvyčajne 7 dní - 15 dní dorazí vašu adresu.

    Niekedy, z dôvodu na pošte rukoväte balíky množstvo zvyšuje, alebo colné balík, balík je niekedy oneskorené, inklúzií môže byť v 9 dní po príchode vašu adresu .Napríklad,Brazília bude stáť 25 - 60days .

    Strata alebo Poškodenie

    Návrat politiky podrobnosti

    Ak sa zobrazí položka škody, kontaktujte náš služby zákazníkom tím do 48 hodín

    Ak ste nedostali vašu položky po dodaní potvrdenia môžete kontaktovať náš tím služby zákazníkom ak chcete začať stopových s dopravcom.Budeme správa stratené package,

    Všetky položky, ktoré je schválené pre návrat na výmenu, ktorú bude musieť byť v úplne novom stave, čo znamená, že položka nie je nikdy nainštalovať, a treba ho uchovávať v pôvodnom obale.Inak tam bude 20% doplnenie stavov poplatok bude účtovaný.

    Kontaktujte Nás

    "Zákazníci po prvé ,dobrá dôveryhodnosť, vynikajúca kvalita, najlepšie služby," je našim trvalým sľub zákazníkov obe doma a v zahraničí .Prosím, uistite sa, že časť ste si objednali hodí skôr, rezanie, farbenie, mení alebo samotnej inštalácie.Pošlite nám e-mail prvá, ak máte pocit, že váš časti možno nie je vhodný pre akýkoľvek dôvod.

    Sa usilujeme dosiahnuť 100% spokojnosť zákazníka kurz.Ak máte akékoľvek obavy alebo otázky, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom spätnú väzbu.Budeme odpovedať váš e-mail do 24 hodín v pravidelných dní v týždni a 48 hodín po víkende.

    Ak ste spokojní s našim produktom a servisu, prosíme vás, nechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezd .Vaša odozva je podpora pre nás a to nám môže pomôcť zlepšiť.Ďakujeme ti za všetko vaše úsilie, aby sa tento predaj a nákup skúseností byť šťastný cestu.


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    GINEYEA GH532 Horských bicyklov Misy skupiny hliníkovej zliatiny 1.5 palca kuželíkových ložísk 41.8 52 30 hlavu misy bicykli časti

    môžete si vybrať 30 MM základňu.prosím, Kontaktujte zákaznícky servis.Predvolená hodnota je 39.8 mm Dno gear Značka: Gineyea Meno: GH-532 ložisko Misy Veľkosť skupiny: 1-1/8 to1-1/2 Kužeľ predná vidlica Materiál: hliníková zliatina CNC spracovanie, Povrchová úprava: anóda Otáčania hriadeľ: Perlin ložiská
  • €11.56
  • €15.02
  • Súvisiace

    V zásob Nové a originálne 1 rok záruka FP50R12KT3

    Hong Kong Dlho-semi elektronika je profesionálne zaoberá vo svete každý veľké značky predajcov, pretože založená v roku 2003. Bol na základe dobrej viere, s vynikajúcu kvalitu a prijateľnú cenu je riadenie nápad, za účelom vzájomnej dôvery a vzájomne prospešné, kvalitné a kreditná najskôr,v meste shenzhen
  • €45.51
  • Súvisiace

    Nový štýl! 3KS Zlatá farba Prírody Zelená Austrália Čistý Gem Putá Náramok Náramok Dve Chrysoprase Druzy Kameň Kúzlo Náramok

    Pozlátené Prírody Zelená Austrália jade Gem Putá Náramok Náramok Dve Chrysoprase Druzy Kameň Kúzlo Náramok Množstvo: 3ks/veľa Ako požiadavky zákazníka.Budeme používať bezpečnostné škatuli na ochranu výrobkov z zabránilo poškodeniu dodávky. Spokojnosť Zákazníka: Ak máte
  • €22.83
  • €32.62
  • Súvisiace

    Cartoon Medveď Dieťa, Batoľa Topánky Mäkké Jediným Dieťa Novorodenec Topánky Mäkké Jediným PU Kožené Krajky-Up Prvé Topánky Walker

    Novorodenca Jasličky Topánky Prvý Chodci Jarné Módne Denne Mäkkou Podrážkou PU Kožené Non-Slip predné Krajky-up Prewalker Špecifikácia: Materiál: PU Sezóna: jar, jeseň, zima Farba: ako je znázornené Uzavretie typ: krajky-up Horná výška: vysoká hore Pohlavie:
  • €2.28
  • €5.71