1x F-Typ Samica na SMA Male Zapojte Koaxiálny Adaptér & 2x RF Prehovoriť Adapter SMA Female na SO239 Žena UHF Jack Kábel

  • €4.37
  • Skladom
    SKU c21994

    set2: 2 x Adaptér + 1 x F Typ Samica na SMA Samec Konektor Konektor

    Názov produktu : SMA ANTÉNNY Koaxiálny Konektor

    Pripojte Typ : F-Typ Samica na SMA Samec

    Dobre Konštruovaná a Spojenie Kolíkmi Sú pozlátené Zabezpečené pripojenie

    Široko používaný v UHF,VHF Frekvenčnom Pripojiť a Rádio Anténa Premena

    Pripojenie Baofeng Rádia do Základňovej Stanice Anténa

    Typ konektora: UHF Žena na SMA Female

    Byť schopný pripojiť sa Baofeng vysielačky štandardné PL-259 pre testovanie, pre použitie s mobilným antény do auta, alebo na báze antény.

    Rozmer : 2.6 x 1.1 cm/ 1 palec x 0.4-palcový(L x h)

    farba: Zlato + striebro/ Silver Tone

    Materiál: kov

    Obsah Balenia:

    2 x Adaptér

    1 x F Typ Samica na SMA Samec Konektor Konektor

    Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

    Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

    O Nás

    Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

    1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

    2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

    O Platbu

    Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte Cakyn.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

    O Zásielky,

    1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

    2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

    3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

    4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

    Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, Cakyn.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex.To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

    O Po-predajný Servis

    Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky.Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

    O Spätnú Väzbu

    1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

    2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

    3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    10y 8mm x-tvar Tvarované slonoviny Pearl Drahokamu Reťazca Čalúnenie Šitie Remesiel Kostým Nášivka Svadobné Dekorácie LZ123

    10Yard 8mm x-tvar slonoviny Pearl Reťazca Trim Oka Kostým Nášivka Šitie Plavidlá Svadba Cake Decoration Materiál: človekom pearl a drahokamu Množstvo: 10Yard Celý Reťazec Šírka: 8 mm drahokamu veľkosť: 3 mm Platby 1. Môžete platiť pomocou Visa, MasterCard, Western
  • €9.26
  • Súvisiace

    2W/3W/E27 4W LED Žiarovka 220-240V ST64 T300 G95 T10 T45 G125 T185 A60 Retro Edison Jasné, Žltý Kryt LED sklene Lampa

    Funkcie: Nové Led, to dáva jasný a pohodlný farbu svetla. Nízka spotreba elektriny a tepla, najlepšie energeticky úsporné, bezpečné a efektívne. Šetrné k životnému prostrediu, bez UV a IR žiarenia a neobsahuje olovo, ortuti a iných znečistenia prvky. Dlhá životnosť. Stmievateľné
  • €0.74
  • €0.99
  • Súvisiace

    1Pcs Horák+20Pcs Kužele Mních Lopatku Malý Buddha Horák Spätnou Stick Kadidlo Horák Fialová Hliny Lopatku Domáce Dekorácie

    Funkcie: Horák Veľkosť:10.5 cm*9.5 cm Materiál: Fialová Hliny Balík obsahuje: 1Pcs Kadidlo Horák+20Pcs Kadidlo Kužele
  • €7.25
  • Súvisiace

    Biela/Žltá Dual Color 20W High Power LED Hmlové Svetlo Kit pre Honda, Nissan Subaru Ford

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size:
  • €28.16
  • €47.73
  • Súvisiace

    Nové Modely Vintage RFID na Ochranu Karty Peňaženky Zaručené 2018 Hot Značky Podnikania Muži Držiteľov Kariet Multi-function Mince Peňaženky

    Nové Modely Vintage RFID na Ochranu Karty Peňaženky Zaručené 2018 Hot Značky Podnikania Muži Držiteľov Kariet Multi-function Mince Peňaženky, Čo je RFID: RFID je skratka pre Radio Frequency Identification.Chráňte Svoju Identitu Z toho Zobral Preč S Jedným z Týchto myslíte si, že ste v bezpečí pred krádežou
  • €10.04
  • €19.68