Originálne nechty umenie nástroje pre KUTILOV, nail art, tlač z oceľového plechu nechtov tlač verziu šablóny tlač palube

  • €2.44
  • Skladom
    SKU c2894

    modname=ckeditor Vedieť pred nákupom:výrobok materiál je vyrobený z 304 nehrdzavejúca oceľ, modrá fólia a lepidlo. (Oceľového plechu je pomerne ťažké produkt, zvyčajne dvesto listov v komíne, tak fenomén trochu škrabanie ochranný film je normálna a nemá vplyv na normálnej šablóny.Venujte prosím upozornenie ak sa vám vadiť)

    Originálne nechty umenie nástroje pre KUTILOV, nail art, tlač z oceľového plechu nechtov tlač verziu šablóny tlač doska

    Veľkosť: 5,6 CM

    Váha: cca 8g

    Prevádzková metóda nechtov tlač stroj:

    1. Zúčastniť sa tlačovej hlavy a utrite gumy hlavu čisté, bavlna namočený v nail polish remover

    2. Po jednoduché opravy a čistenie nechtov, vrstva primer alebo lesklý olej môže byť použitá na zvýšenie výkonom sfarbenie nechtov povrch a farba môže byť maľované, potom to je úplne suché.

    3. Kefa vybraný vzor na oceľového plechu s vybranými farebné laky na nechty, a použiť škrabka na škrípanie mimo lak na nechty, ktorý presahuje vzor na oceľového plechu s 45-stupeň sklonu.

    4. Kým lak na nechty nie je suché, dajte tesnenie hlavy na vzor a stlačte ťažké (zmyslom tohto kroku je, aby bol rýchly, a tesnenia by mali byť otočené mierne počas prevádzky, pretože povrch tesnenia a nechty sú zakrivené, môžete Skontrolovať, či je prenos vzor je ideálny), prenos vzor na tlačovú hlavu.

    5. Prenos vzor na tlačovú hlavu na povrch nechtov, pozor na prevádzku s miernym rotácie.

    6. Vzor môže byť mierne ozdobené (napríklad kvet jadier, zvieracie oči a iných miest, kde si myslíte, že potrebujete byť zdobený lesk alebo diamanty) a leštené s leskom olej ochrana vzory, aby sa zabránilo poškriabaniu alebo vyblednutiu.

    7. Použite vatový tampón namočený v nail polish remover na čistenie oceľového plechu, stierkou a tlačovú hlavu.

    Ak sú problémy, ako sú misprints pri tlači vzory na plastový povrch cenné príslušenstvo, ako sú mobilné telefóny, potom to je úplne suché, jemne kopírujú ho vypnúť pomocou nechtov.Nie srsť povrch s leskom olej alebo umyť s nail polish remover. , Inak to bude koróziu plastový povrch.


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Nová Súťaž Spoločenský Štandard Tanečné Šaty(každá farba,ecah veľkosť)-KAKÁ-B

    Na clour a štýl je ako obrázky,Ak potrebujete zmeniť farbu alebo urobiť nejakú zmenu pre šaty štýl,Prosím pošlite správu na nás. Keď si objednať šaty,Prosím, dajte nám vedieť, meranie veľkosti,ako sú prsia,pás,boky a výšky. Ak potrebujete vidieť viac obrázkov,Prosím, messgae k nám. Ďakujeme! Viac
  • €226.72
  • Súvisiace

    G 310GS Motocykel CNC Príslušenstvo Patriace Ochrany Výfukových Jazdca Crash Pad Slider Pre BMW G310GS G310 GS 2017 2018 2019 2020

    G 310 GS 2017-2020 Detaily Produktu: --Stav:100%Zbrusu Nový aftermarket položky,nikdy použitý, alebo nainštalované. --Materiál:CNC Obrábané 6061-T6 hliníkové zliatiny držiak s POM protector --Farba: Čierna,Modrá,Červená,Titán,Zlato --Qty: 1pcs výfukových tónu (ale nie 1 pár) - Tento Crash Pad je určený
  • €16.38
  • €24.09