Móda Tvorivé Slnečnica, Slnko Kvet Králika Roztomilý Sexy Trendy Daisy Šperky

  • €2.95
  • €3.08
  • Skladom
    SKU c3029

    Spôsoby platby: Mnoho spôsob platby podporu ,môžete skontrolovať pred platby.

    Prosím uhradiť do 7 dní od objednávky.

    Záruka:

    Máme voľné alebo na ťarchu spôsob dopravy si môže vybrať podľa Seba .Máme loď pondelok - sobota s výnimkou sviatkov.Prosím, pošlite nám e-mail PRED platby v prípade, ak si želáte zmeniť adresu doručenia.

    Štandardná Služba trvá asi 18-25 pracovných dní.Vezmite prosím na vedomie, že táto služba NIE je sledovateľné.

    Urýchlené Služba trvá asi 10-15 pracovných dní.To?s trackable vo vašej krajine post office webovej stránky Alebo (Čína EMS webovej stránky).

    Dodacia lehota počas prázdnin (Vianoce, Čínsky Nový Rok, atď.), by mohli byť dlhšie, než je obvyklé čas.Prosím pridať ďalšie 5-10 dní ako odkladu.

    Vráti Výraz

    V prípade, že ste dostali chybné položky, má zákazník do 7 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.

    V prípade, že ste dostali nesprávnu položku, tovar musí byť vrátený v jej pôvodnom a nevyužité stave a musí byť aj v pôvodnom box a balenie.

    Nepovoľujeme náhrady alebo výmeny, pretože zmenu mysle.Prečítajte si prosím všetky description poskytujeme ako sprievodca skôr než si cenovú ponuku.Pri každom kroku boli prijaté opatrenia na zabezpečenie toho, aby sme loď z správnu položku, tam bude príležitosť, keď dostanete položky, ktoré sú odlišné od popis.V takom prípade vás prosíme, aby ste nás kontaktovať hneď, tak môžeme nápravu situácie.Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota vášho podnikania.

    O Nás

    Po 6 rokoch úspešný predaj na Cakyn.sk, sme sa rozhodli začať náš nirvány.V súčasnosti sa špecializuje na Ženy?s a Dieťa?s Módou.Ceníme si každého zákazníka, ako aj veľkoobchodných zákazníkov.Náš sklad sa nachádza v Yiwu, najväčší malé komoditnom trhu v Číne.Našim zákazníkom ponúkame úžasné úspory v porovnaní s cenami ponúkaných tradičnými predajcov podobné alebo identické výrobky.Sme rodených hovoriacich zákaznícky servis v anglickej, francúzskej a Čínskej.

    Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po kúpe; zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.Sme späť náš záväzok s vynikajúce služby, 100% plná peniaze späť a záruka spokojnosti.

    Kúpiť S Dôverou!

    Spätná väzba

    Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

    Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    NOVÝ Distribútor PRE FITNISSAN Hranici Xterra Vyzdvihnutie D22 KA24DE 2.4 L L4 22100-1S702 22100-3S503 1996-2004

    Automobilový distribútor funguje: Distribútor má očko pripojené k brzdový kľúč, brzdový kľúč otáča sa motor otáča sa, brzdový kľúč s distribútorom pracovať cez sub-distribútor interné kontakty a spoluprácu na dosiahnutie sub-valec zapaľovanie úlohu.Pretože elektrické zapaľovanie, vnútorný
  • €65.74
  • Súvisiace

    Nové Modely Vintage RFID na Ochranu Karty Peňaženky Zaručené 2018 Hot Značky Podnikania Muži Držiteľov Kariet Multi-function Mince Peňaženky

    Nové Modely Vintage RFID na Ochranu Karty Peňaženky Zaručené 2018 Hot Značky Podnikania Muži Držiteľov Kariet Multi-function Mince Peňaženky, Čo je RFID: RFID je skratka pre Radio Frequency Identification.Chráňte Svoju Identitu Z toho Zobral Preč S Jedným z Týchto myslíte si, že ste v bezpečí pred krádežou
  • €10.04
  • €19.68
  • Súvisiace

    Najpredávanejšie architektonické budovy wall washer svetlo 48x10w 4in1 rgbw outdoor ip65 LED Wall Washer Dmx led Mesto Farba Svetla

    Informácie O Produkte Vstupné napätie: AC90-140V 60Hz/AC190-240V 50Hz Výkon: 480W Led: 48PCS 10W (RGBW 4in1) tianxi Led Svetlo, životnosť:50000 hodín Stmievač: 0-100% Stroboscopic:1-20 čas/sek Uhol Lúča : 25/35/40°(voliteľné) Ovládanie: Štandardného DMX512 signál, master-slave, auto-beží.DMX kanál:
  • €348.08
  • Súvisiace

    Univerzálny 7 palcový tablet obal Pre Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite T110 Kryt Pre Samsung Kartu A T280 Funda Karikatúra Tlače Stojan Shell

    Univerzálny 7 palcový tablet obal Pre Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite T110 Kryt Pre Samsung Kartu A T280 Funda Karikatúra Tlače Stojan Shell Funkcie: 1.Multi farby na výber. 2.Vyrobený z vysoko-kvalitného Materiálu. 3.Luxusu a Módy . 4.Dokonalé uchytenie a Ochranu tabletu Dobre. 5.Chrániť váš tablet pred poškriabaním,špinavé,opotrebovaním.
  • €8.19
  • €11.22