Vnútorné HD Digital TV Anténu 80 Km 4K 1080P VHF UHF Freeview Lokálne Kanály Anténa

  • €4.52
  • €6.27
  • Skladom
    SKU c48895

    ÚPLNE ZADARMO HD KANÁLOV: S NAJNOVŠIE 2019 TELEVÍZNEJ antény už viac musieť platiť OBROVSKÉ účet na TV.Naše HD antény Najlepšie na Trhu, a môže dostať zadarmo FULL HD Kanály ako ABC, CBS, NBC, PBC, Fox, a TAK OVEĽA VIAC.So zosilnenou tv anténa spustiť prístup ku všetkým novinkám, situačná komédia, detské a športové programy!BEZPLATNÝ NÁSTROJ PRE ŽIVOT PRIJÍMAŤ KANÁL BEZ MESAČNÉHO BILL!

    FULL HD CRYSTAL-CLEAR TV a HD KVALITA ZVUKU: Naše smart TV anténa prijať inovované Silný 2019 Zosilňovač Signálu Booster s vstavaným-in Smart IC Čip novej generácie & Crystal Clear Filter Technológie zdvihne signály do 80+ míľ rozsahu.Nové technológie odfiltruje celulárnej a FM signálov výsledkom jasnejší obraz, nízkou úrovňou šumu a prístup k viac voľného vysielania TV signálov a zvýšia zisk, rozsah a frekvencia výkon.

    AŽ 80 KILOMETROV ROZSAH: krytý HDTV anténa môže dosiahnuť až 80 km a môže byť umiestnený takmer kdekoľvek vo vašej Domácnosti.Digitálna anténa neustále vyhľadáva nové kanály, ako sú k dispozícii pre vysielanie.Zavesiť indoor anténa na okno alebo na stenu, alebo lepšie postavenie, kde vlastní lepší príjem z vášho Domu.VEĽMI DÔLEŽITÉ: Ak signál nemôže byť prijaté s zosilňovač, odstrániť antény, zosilňovač a skúste znova.

    12 STÔP DLHÝ KOAXIÁLNY KÁBEL: Robí zosilnený anténa pre vás jednoduchšie umiestniť ju do svojho domu, aby si najlepší príjem, najmä pre zákazníkov, ktorých televízory sú veľmi ďaleko od operačného systému windows.Smart IC USB Napájací Adaptér so vstavanou prepäťovou ochranou pomôže, ak v TELEVÍZORE nie je USB výstup pre pripojenie dtv antény na napájanie.

    SPOKOJNOSŤ ZARUČENÁ: Náš tím odborníkov sa neustále pracuje, aby ste šťastnejší.Ak máte akékoľvek otázky alebo problémy týkajúce sa vášho nákupu, prosím, neváhajte osloviť nás priamo na nás a my vám ochotne pomôže kedykoľvek!!Sme si istí, v kvalite našich výrobkov a dať DOŽIVOTNÚ ZÁRUKU a zákaznícku podporu.

    Popis:

    NAJNOVŠIE 2019 VERZIA S NAJNOVŠÍMI VÝKONNÝ ZOSILŇOVAČ SIGNÁLU BOOSTER INDOOR TV ANTÉNA NAJSILNEJŠÍ PRÍJEM JASNÉ, TELEVÍZIA HDTV ANTÉNY!

    NIKDY PLATIŤ poskytovateľa KÁBLOVÝCH alebo SATELITNÝCH TELEVÍZNYCH OPÄŤ MÔŽETE ZÍSKAŤ VŠETKY MIESTNE KANÁLY v KRIŠTÁĽOVO čisté HD KVALITE!

    SLEDUJTE, ČO CHCETE!VOĽNÉ KANÁLY PRE ŽIVOT!

    HDTV príjem zaručuje, že budete mať vždy v najvyššej kvalite obsahu.V závislosti od vašej polohy, HDTV antény môžete prijímať patrí NBC, FOX, CBS, ABC, PBS, CW, QUBO, TELEMUNDO, UNIVISION, RTV, TENTO TELEVÍZOR, ION, MI, TV, počasie kanály, a TAK OVEĽA VIAC.

    Zadarmo získať prístup k všetok obsah je k dispozícii vo vašej oblasti, vrátane najpopulárnejších over-the-air TV relácie, novinky, situačná komédia, deti programy, športové a omnoho viac, všetko v dechberoucí 4K Ultra HD najlepšiu kvalitu obrazu, väčšina živé farby a ohromujúci zvukom.

    Náš nový-pre-2019 HD Antény obsahuje inteligentný Integrovaných obvodov (IC) čip, výkonný zosilňovač signálu booster a najviac rozšírené CleanPeak Filter technológia izolovať proti celulárnej a FM rušenie a poskytuje malým šumom krištáľovo jasný obraz, na 80 km kanálu príjem!

    Nainštaluje za menej ako 3 minúty!Stačí len pripojiť do vášho TV prijímača koaxiálny kábel portu, nastavte televízor na TV anténu režim a skenovanie kanálov!POZNÁMKA: majte Vždy na pamäti, re-skenovanie kanálov, po presťahovaní antény

    12 metrov Vysoký Výkon koaxiálny kábel ponúka užívateľom flexibilitu umiestniť anténu oveľa vyššie, na stenu alebo na bližšie na okno pre optimálny príjem

    PÔSOBIVÉ ZÁBAVA

    Vychutnať úžasnú HD streaming na 60 fps a HDR umožňuje viac živý, prirodzeným zobrazením farieb a výnimočnú čistotu.Pocit scény ožívajú s troch-dimenzionální Dolby Atmosférických audio, keď je pripojený ku kompatibilnému domácemu audio systémy.

    NAJNOVŠIE ZOSILŇOVAČ SIGNÁLU BOOSTER

    Naše smart TV anténa prijať inovované 2019 Zosilňovač Signálu Booster s vstavaným-in Smart IC Čip novej generácie a Crystal Clear Filter Technológie zdvihne signály do 80+ míľ rozsahu.

    VYHNÚŤ SA PREKÁŽKAM

    Skutočné pohľadávky rozsah sa môže veľmi závislé na vzdialenosť a polohu.Oblasti, s veľkými prekážkami ako sú údolia, hory, atď., zníži efektívny dosah.Vždy re-skenovanie kanálov po presťahovaní HDTV antény, výsledok môže byť lepší.

    Môžete odstrániť Odnímateľná anténa zosilňovač ak je váš dom je do 20 km rozmedzí od veže.Neodporúčame používať tento zosilňovač alebo booster ak je váš dom je veľmi blízko k vysielania veža a signál je už veľmi silná.

    Rýchle a jednoduché nastavenie v 3 krokoch:

    a.Pripojte anténu k KÁBEL usb/ANT IN na zadnej strane akomkoľvek HDTV

    b.Umiestnite anténu v optimálnej pozícii, zvyčajne na stenu alebo okno(odporúčame)

    c.Skenovanie kanálov TV a byť pripravený, aby si zadarmo HD TELEVÍZOR!

    Dva naozaj užitočné webové stránky a zistite, čo kanály, mali by ste byť schopní sa dostať k vám domov,

    1. Antennaweb.org prevádzkuje Consumer Electronics Association a National Association of Vysielateľov.Rozhranie sa nezmenilo v priebehu adecade, ale je to jednoduché a informácie, ktoré je užitočné.


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    (Môžete byť bez lode) Taktická Spúšť Stráže GBB AEG Typ Pre Outdoor, Lov Paintball Príslušenstvo VI0184

    Ako získať dopravu Zdarma? 1.Kúpiť ešte jeden iný výrobok v našom obchode 2.Alebo predám 2 ks alebo viac tohto produktu. Ak chcete,prosím, kontaktujte nás pred objednávky. Taktická Spúšť Stráže GBB AEG Typ Pre Outdoor, Lov Paintball Príslušenstvo VI0184 VI0184 Typ :
  • €3.19
  • €3.36
  • Súvisiace

    2020 Bluetooth Smart náramok pre Mužov Kolo Krvný Tlak Ženy Inteligentný náramok Nepremokavé Športové náramok WhatsApp pre Android

    Informácie pripomienka jazyk : stredná, všetkých Európskych jazykoch Aplikácia funkcie Krok za krokom: podpora Vzdialenosť: Podpora Kalórie : Podpora Krvný tlak: podpora Kyslíka v krvi : podpora Informácie Pripomienka: QQ, facebook, whatsapp, twitter, Skype, instagram,
  • €11.76
  • €15.68
  • Súvisiace

    Ľahko Vykonávať Elektrické Teplovzdušné Popcorn Maker Retro Stroj Kino Domáce Gastronomické

    Popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Vlastnosti: teplé, chutné, nadýchané popcorn v minútach doma s týmto retro Popcorn Maker, ideálne pre večierky a film v noci.Tento Popcorn Maker sa vytvoriť chutné popcorn iba tri minúty, všetko s jednoduchým pohybom prepínač.Všetko, čo musíte urobiť, je pridať kukuricu
  • €21.48
  • €27.20
  • Súvisiace

    Loď Motora Prívesné Vrtule Hliníkovej Zliatiny 3-Rotačný Lopatkový Pádlo 3B2W64517-1 8.5X9, Loď Tohatsu Nissan-Ortuť 8-9.8 Hp

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size:
  • €19.49
  • €30.00