Platné fo Toyota LAND CRUISER LC80 FJ80 HDJ80 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 Upravené auto LED clona svetlomety, pár 2

  • €234.84
  • €326.17
  • Skladom
    SKU c5794

    1. Ak nie ste spokojný z akéhokoľvek dôvodu, prosím, neponáhľajte sa odísť, negatívny / neutrálne spätnú väzbu.Budeme tvrdo pracovať, aby zabezpečili, že KAŽDÝ ZÁKAZNÍK je 100% SPOKOJNÝ a riešiť akýkoľvek problém pre vás a vždy nechajte pozitívnu spätnú väzbu na všetkých našich zákazníkov.

    2. Ak ste spokojní s produktom, ktorý ste dostali, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a 5 DSR účty.

    PLATBY:

    1. Prosím, uistite sa, že ponúkate správne doručenie informácie predtým, ako ste zaplatili,celé meno a telefónne číslo je veľmi dôležité.

    2. Platby budú uložené bezpečne do Úschovy a vydala sa k nám len po potvrdenie doručenia.

    ZÁSIELKY:

    1. Objednávky sú spracované do 2 dní po zaplatení a overovania.

    2. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ máte poštovú adresu.

    3. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

    4. Dodacia lehota Počas prázdnin (Vianoce, Čínsky Nový Rok, atď.) môže byť dlhšie, ako normálne čas.Prosím pridať ďalšie 5-10 dní ako odkladu.

    5. Ak nechcete prijímať zásielky za časový limit, prosím, kontaktujte nás a prosím neotvárajte prípade, budeme sa snažiť v našich silách, aby sledovať ten, sledovanie podrobnosti pre vás.

    6. S cieľom zabezpečiť prijatí vašej objednávky s daňovými alebo nižšie dovozné dane, budeme deklarovať nižšiu hodnotu, ak všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

    NÁVRAT VRÁTENIE PEŇAZÍ:

    1.Ak položka nie je vhodný pre vaše auto, alebo poškodený v tranzite, máte 7 dní, kontaktujte nás od dátumu jej prijatia.Pomôžeme vám výmenu alebo vrátenie peňazí.

    2.Všetky vrátený tovar musí byť v PÔVODNOM obale a musíte nám poskytnúť sledovacie číslo.


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Dámske Sexy Šnúrkou Bodycon Elegantné Šaty Off Ramenný Obväz Duté Z Dlhý Rukáv Ruched Vystrihnúť Mini Šaty

    Dámske Sexy Šnúrkou Bodycon Šaty, Elegantné Mimo Ramenný Dlhý Rukáv Ruched Vystrihnúť Mini Šaty Vlastnosti: -- Tvárny tkanina a príjemné na dotyk pocit, že skvelý pocit na pokožke. -- Fit pre vás nosiť vo všetkých ročných obdobiach, a prispôsobiť na rôzne teploty. -- Ručné pranie v studenej,
  • €8.82
  • €10.02
  • Súvisiace

    Nové plnú kapacitu 7.4 V polymer lithium moc 8030160 1800MAH tablet, mobilný napájací kábel

    Vitajte v Našom Obchode, Ak potrebujete p prenájmu poradí,Vďaka!Tipy: Ahoj,priateľ,prosím, na vedomie,že Ak myseľ nie kúpiť,dúfam, že ste porozumeli,Vďaka! 1. Pred zakúpením prosím potvrďte svoj stroj či na podporu tejto batteryBattery model je sizeas dlho, ako vhodnej veľkosti je možné. 2. Batérie Napätie
  • €13.65
  • €25.28
  • Súvisiace

    Pre 1/10 Lezenie Auto TRX4 SCX10 90046 4PCS 70 mm Oleja Nastaviteľné Kovové Hydraulické tlmiče Klapky

    Tlmič funkciu potiahnuté lešteného hliníkového tela. Hlavné telo šok je závitom pre rýchlu jazdu výška úpravy a pre-load ladenie schopnosť. Ako ich plnej veľkosti náprotivky tieto šoky sú úplne rebuildable, laditeľné a ponúkajú v súlade so všetkými chvíľu. Vybavené náhradné
  • €14.16
  • €22.47