Zelená 0.5" 0.5, v LED Displej Digitálne Skúmavky 10 Pin 2 Bit 7 Segmentový led displej Spoločná ANÓDA katóda

  • €9.00
  • Skladom
    SKU c5948

    Spoločná ANÓDA 0.5" 0.5, v Zelenej LED Displej Digitálne Skúmavky 10 Pin 2 Bit 7 Segment, SKLADOM, DOPRAVA ZDARMA

    Diód, Funkcia

    objednávacie meno: LED digitálny trubice

    Model výrobku: Spoločná ANÓDA

    Produkt farba:žltá, zelená

    Modul je (0.5 in.) trubice

    Obrázok Veľkosť & Okruhu Princíp Zapojenia:25*19*8mm

    O NÁS

    máme 10 ročné skúsenosti vo výrobe, je, že sa špecializuje na led produktu.

    dip led, smd led, vysoký výkon led, infračervené ray led a led aplikácie atď.

    testy výrobkov,továrne,certifikácia

    O POST AIR MAIL.

    O dopravu zdarma položky:

    Ak sa rozhodnete zdarma položky,Náš systém predvolené zaslať tovar vám Čína príspevok air mail.

    Čína príspevok mail je príliš pomalý na prepravu spôsobom,ak sú vaše naliehavo,pls vybrať HK poštou alebo expresnou loď spôsobmi.

    O Post air mail čas príchodu:

    Ak nie je vplyv počasia a Dovolenku.

    Čína príspevok air mail:15-20workdays,(Rusko/Brazília 20-30workdays)

    Hongkong post air mail:15-20workdays,(Rusko/Brazília 15-25workdays)

    Singapur post air mail:15-20workdays,(Rusko/Brazília 15-25workdays)

    Ak prekročí tento čas,pls dont worry a obráťte sa na nás,radi by sme vám kontaktovať doprava agent a dá vám okamžite odpovedať.

    Ak tovar stratený,pomôžeme vám kontaktovať doprava agent,a vrátenie náhrady po dostali sme odpoveď od agenta.

    O sledovanie info: Vzhľadom k tomu, náklady na post mail je nízka,takže sledovanie informácie je obmedzená.Dúfam, že všetko kupujúci odpustené.

    O DOPRAVU

    Poštovné a balné:

    1) tovar bude dodávaný v 3-5WORKDAYS po dostaneme vašu platbu.Na niektoré tradičné sviatky, môžeme zastaviť dopravu.

    2) uistite sa, že vaša adresa je v poriadku pred ponuku položky.Budete musieť byť zodpovedný za nesprávnu adresu, ak je vyjsť byť.

    3) pozrite si Prosím balíček starostlivo, keď si to a neprihlasujte na to, či balík je nefunkčné.Prosím, kontaktujte nás v 3 dní po dostanete balík, ak sa vyskytnú problémy.Fotografie alebo videá, ktoré sú potrebné, aby nám ukázal, o všetky problémy.Inak, nebudeme mať žiadnu zodpovednosť za nimi.

    4) ponúkame zľavu pre kombinovanú dopravu.Kontaktujte nás, prosím, o cenu, ak si ponuku viac ako jednu položku.

    5) Prepravná s sledovacie číslo zásielky, je vysoko odporúčané, tak nemá žiadne potenciálne straty.Medzinárodná doprava sa zvyčajne náklady na dlhú dobu.Prosím, ak viete o tomto.

    6) Ak sa stať, že sa chcete vrátiť položky, najprv nás kontaktujte a budeme sa snažiť spolupracovať s vami.Kupujúci by mal byť zodpovedný za svoje vlastné chyby.

    Ostatné:

    1) Pred nákupom sa uistite, že nemáte žiadne otázky ľavej ako na to, čo si kúpiť.

    2) Prosím, kontaktujte nás, aby nedošlo k zámene na vašej strane.Všetky e-maily a správy budú odpovedali 24 obchodných hodín.

    3) Sme zachovali právo sťažovať sa na Cakyn.sk, ak existuje akékoľvek podvádzaní alebo podvodu.

    4) sa Budeme snažiť maximálne úsilie na ponuky vás tie najlepšie produkty a služby.Priamy kontakt s nami pred negatívnej spätnej väzby, bude s vďačnosťou prijatá, ak tieto položky stať, že nie ste spokojní.

    Po predaji služby:

    Dôvera je všetko~

    Akceptujeme vrátite tovar z akéhokoľvek dôvodu,ale nákladu na kupujúceho.po obdržaní tovaru vám budú peniaze vrátené na vami na čas.

    Žiadny problém, pls, neváhajte a kontaktujte nás pred vami, dajte nám spätnú väzbu,chceli by sme sa pokúsiť čo najlepšie pomôcť vyriešiť problém.


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Nové Odtlačkov prstov Smart Keyless Zámok Nepremokavé APP Tlačidlo Heslo Odomknutie Anti-Theft Visiaci zámok Dverí Zamky pre Android, iOS Systém

    Toto inteligentné BT odtlačkov prstov visiaci zámok je zase svojho inteligentného zariadenia na kľúč.Jednoduché použitie s free app (vhodné pre Andriod a iOS systém).Keyless dizajn poskytuje flexibilitu, ako môžete zdieľať prístup s priateľmi, rodinou, kolegami a zamestnancami a pod.Žiadne ďalšie starosti,
  • €81.50
  • Súvisiace

    Hirigin dámske Bezšvové Tvarovanie Nohavice Sprísnenie Brucho Nohavice Zdvíhacie Hip Body Shaping Nohavičky Bruško Kontroly Spodky

    PRIEDUŠNÝ MATERIÁL Tento zadok brucho tréner je vyrobený z vysoko elastická a priedušná oka textílie, je mäkká a priedušná, plná drobné otvory umožňujú pokožke dýchať čerstvý vzduch voľne. SLIM VAŠE STREDE ZÚŽENÝ Vysoký pás dizajn môže slim váš pás a bruško kontrolu,
  • €4.20
  • €5.25
  • Súvisiace

    1PC Nový 12 Slotov Skladovanie Šperky Box Priestoru Nastaviteľné Kontajner na Korálky náušnice krabice na šperky, obdĺžnik Box Prípade

    Vlastnosti: Hmotnosť:31 g Veľkosť:130*50*15 mm Vyrobené z vysoko kvalitnej PP materiál, je odolný a break-odolné.Uzamykateľné dizajn, protiprachová, jasné veko pre zobrazenie obsahu Časti Poľa.Medveď vplyv,medveď olej,vodotesnosť,medveď korózii,obhajovať ultrafialovým lúčom.Jednoduché ukladanie plavidiel
  • €0.42
  • €0.62
  • Súvisiace

    Automatické Zamykanie Myši V Klietke Kovové Myši Myší, Potkanov Hlodavce Pasca Na Myši Zviera Chytiť Návnadu Zachytiť Humánne Klietka, Škrečok

    Parametre: Názov: Pedál Typ Otočná Automatické Zamykanie Dverí Pasca Na Myši Pasca na myši veľkosť: o 32*8.5*7.5 cm/12.60*3.35*2.95 ; veľkosť balenia: o 33*9*9 cm/12.99*3.54*3.54 Materiál: ABS Miesto pasca na myši, kde myšou vždy sa objaví a môžete začať zachytiť myši. Balenie:
  • €8.01
  • €9.76
  • Súvisiace

    Veľkoobchod O Taška Na Rukoväť Antique Brass Farba Kabelku Rám 26.5 Cm Vintage Štýl, Kovové Kabelku Rám Asas De Bolso

    Veľkoobchod O Taška na Rukoväť Antique Brass Farba kabelku rám 26.5 cm Vintage Štýl, Kovové Kabelku Rám Asas De Bolso Veľkosť:26.5 Cm Objednávka obsahovať 1pcs za farbu za veľa Vitajte OEM vďaka
  • €9.85
  • €14.71