Doprava zadarmo , 20 ks/veľa , Nové Módne Hodvábna Stuha Kvet Mužov Klopě Pin , zebrovité Preklopke Kolíky

  • €16.51
  • €20.90
  • Skladom
    SKU c6168

    100% Nový

    Materiál : Polyester

    Farby : 13 Farbách ako na obrázku .

    Balík obsahuje : 20 ks . (môžete vybrať farby , ak nie , my vám pošleme mix )

    Upozornenie : Farby sa zobrazujú na monitore sa môžu mierne líšiť od skutočných farieb v dôsledku rôznych nastavení displeja .Všetky farby sú predmetom skutočné položky .

    UPOZORNENIE :

    Niektoré položky môžu byť malé nedokonalosti v závislosti od farby nemusia byť 100% zápas na to, čo tu vidíte spôsobená zmenami, ako sú napríklad počítačové obrazovky.Máme najužšie zápas v fotky.Akékoľvek otázky, prosím opýtajte sa!

    Poštovné a balné

    Doprava:

    Všetky položky, ktoré budú odoslané do 3-5 pracovných dní po prijatí platby.

    EMS : 6-12 dní prišiel .

    UPS, DHL, TNT,FEDEX: 3-5 dní prišiel .

    Čína Príspevok alebo Hongkong príspevok : 30 alebo viac dní počas prázdnin.

    Máme loď v položke cez EMS, DHL, UPS, FEDEX, TNT alebo štandardné Vzduchu-mail.

    Doprava Zdarma:

    Všetky položky bude doprava zadarmo Čína Poštou alebo HongKong Pošta , EMS alebo .

    To bude trvať 7-20 dní.Pre Egypte, Južnej Amerike a Taliansko, to možno trvať 7-30 dní, aj dlhšie ako miestne Zvyky a Príspevku je čas.

    Sledovacie Číslo budú zaslané prostredníctvom e-mailu po vaša objednávka bola odoslaná.

    Sme schopní prijať žiadnu zodpovednosť za akékoľvek vlastné oneskorenie alebo dane.Dôvodom je to, že doba prepravy je vysoko závislá a poskytovaných Poštových Služieb.

    Kupujúceho Informácie:

    Snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby.Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti.Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc.Ďakujeme za pochopenie.

    Platby:

    Prijímame len Escrow tu

    Medzinárodné Kupujúcich-Vezmite Prosím Na Vedomie:

    a)Dovoz dutiesm dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu .Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

    b)Prosím poraďte sa so svojím krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

    Ďakujeme!

    Návrat predpisy:

    Sme odhodlaní poskytovať najlepší zákaznícky servis.Prosím, nenechávajte žiadne negatívne ohlasy priamo.Kontaktujte nás, ak existuje akékoľvek otázky.

    Nahradenie je akceptovaná, ak je položka je chybný alebo nie je, ako descriped.Pošlite nám e-mail do 24 hodín po obdržaní tovaru.Kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovného.Tovar by mal byť vrátený v pôvodnom obale.

    Vrátenie peňazí je možné len ak je položka pre nahradenie je out-of-skladom.

    Balenie:

    1. Hmotnosť a veľkosť sú len pre referenčné účely .

    2. Budeme sa snažiť v našich silách, aby pack je veľmi dobre, aby sa zabránilo poškodeniu .

    Nič zlého na položku, ktorú dostal, prosím, neváhajte a dajte nám vedieť, sme?ll snažiť v našich silách, aby vaše nákupné skúsenosti s nami dobrý.opúšťajú svoje pozitívne spätná väzba je veľmi vítané, ak položiek, ktoré ste obdržali je uspokojujúce.

    Ďakujeme za váš nákup!


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    2 KS/VEĽA Baby Kočík Príslušenstvo Háčik Multifunkčné Baby Kočík Black Kvalitný Plastový Háčik Hot Predaj

    2 KS/VEĽA Baby Kočík Príslušenstvo Háčik Multifunkčné Baby Kočík Black Kvalitný Plastový Háčik Popis: 100% Zbrusu nový.Materiál : Plast.Veľkosť: 15.5*4,5 cm.Max Ložiska Hmotnosť : 5 kg /každý. Upozornenie: 1. Tam sa môže mierne rozdiel vo farbe, pretože počítača, nastavenia monitora.
  • €0.73
  • €1.41
  • Súvisiace

    200pcs/políčko Automatické vozidla prístup, parkovisko RFID čelné sklo Tag pre UHF dlho Reader anti tamper Sledovanie Vozidiel Riadenia

    Model SH-I0602 Druh UHF pasívne RFID tagy Frekvencia 860~960MHz Normy/Protokoly EPC CLASS1 GEN2, ISO 18000-6C •Fyzické parametre Veľkosť 110*40 mm(Prispôsobené Dizajnu) Anténa Materiál PET+AL Vonkajší Materiál PET •Výkonové
  • €30.15
  • Súvisiace

    NOVÝ LCD Displej pre SONY Cyber-shot DSC-TX55 DSC-TX66 TX55 TX66 Opravy Digitálnych fotoaparátov Časť + Dotyk

    NOVÝ LCD Displej pre SONY Cyber-shot DSC-TX55 DSC-TX66 TX55 TX66 Opravy Digitálnych fotoaparátov Časť + Dotyk Dobrý deň, drahý priateľ Sme profesionálny predaj a veľkoobchod SLR fotoaparát, SLR Objektívu a fotoaparátu opravy príslušenstvo.Ďakujem vám veľmi pekne za účasť na našej predajni.Máme tiež profesionálnu
  • €23.59
  • Súvisiace

    164* 97mm 30 pin Pre 7" BQ-7050G BQ 7050G LCD Displej Panel Náhradné

    Upozornenie: nie Sme profesionálny fotograf, takže obrázky nie sú veľmi jemné, ale všetky obrázky ukazuje online prijímajú, pravda produktu .prosím, skontrolujte obrázok pozorne, a uistite sa, že položka je potrebujete, alebo nie pred biding.ak si kúpite nesprávnu položku,nechceme znášať žiadne straty,prosím
  • €12.81
  • €13.49
  • Súvisiace

    Jeseň Zima Dlhým rukávom Pulóver Hoody Študent Ženy Voľné Tlač Farbou Mačka Uši Štýl Lady Voľný čas Swatshirt Topy

    [xlmodel]-[custom]-[46125] [xlmodel]-[custom]-[46125] [xlmodel]-[custom]-[46125] [xlmodel]-[custom]-[8888] Vitajte šaty veľkoobchod shop Vitajte veľkoobchod odborné zahraničné obchodné oddelenie 1. Sme profesionálne textílie predaja. 2. Ponúkame nízke ceny na Cakyn.sk 3.
  • €7.96
  • €15.03