Yidoblo A-1200BI LCD Display LED Lampa Mäkké svetlo Bio-farebné led panel svetlo Pre vysielanie Fotografie Lampa APP Remote control set

  • €269.70
  • €337.13
  • Skladom
    SKU c7030

    Yidoblo A-1200BI LCD Display LED Lampa Mäkké svetlo Bio-farebné led panel svetlo Pre vysielanie Fotografie Lampa APP Remote control set

    Yidoblo série je kompaktný, ultra-svetlý a vysoko kvalitné LED mäkké svetlo s dizajn zameraný na farbu, lúč oblasti a výkon, Navyše, tieto mäkké svetlá sú plne tuneable a s b výstupný výkon; teplota chromatickosti je nastaviteľná od 3,200 K 5,500 K, ktoré môže byť dosiahnuté s jednoduchým otočením gombíka alebo DMX, Phone a Diaľkové Ovládanie.Svetlo vyžarované zo série je najlepšou voľbou na rozhovor, vysielanie, videography, fotografia, film natáčanie a fotenie atd.

    Ako ovládať pomocou telefónu aplikácia?

    1. Pre iPhone, vyhľadávanie "DISON-LED" iPhone v App store, stiahnite si ju, alebo len tým, naskenujte kód QR na výrobku.

    2. Pre Android smartphony, stačí zoskenovať QR kód na výrobku.

    Špecifikácia:

    LED Mäkké Svetlo pre Video Fotografovanie

    Model: led mäkké svetlo-1200BI

    Výkon: 42W

    Lumen: 4200LM

    Farebná teplota: od 3200K na 5500K bicolor (studené svetlo a teplo, svetlo)

    CRI: 95RA+

    Svetelný Uhol: 75 stupeň

    Upraviť: Ovládací Panel, Diaľkové Ovládanie, DMX, Phone

    Napájanie: AC 100-240V / DC 14,8 V V (on-board batérie, môžu byť použité, ale nie je zahrnutý v balení)

    Konektor: NÁM plug/Euro konektor/UK plug/AU plug...rôzne plug budú zvolené v závislosti od rôznych krajín.

    Balenie obsahuje:

    1 x LED Mäkké Svetlo-1200BI

    1 x Difúzor

    1 x Napájací kábel a NAPÁJACÍ adaptér

    1 x Diaľkové Ovládanie

    1 x Návod

    Vitajte v našom obchode a máme veľa fotografických zariadení ak chcete vybrať,patrí pozornosti, flash light, LED svetlo a iné príslušenstvo.

    Sme továreň a akceptujeme OEM , tiež sme podporu veľkoobchod a ak chcete kúpiť viac ako 10 kusov , pls zanechať odkaz a my vám prekvapenie cenu.

    Mimochodom,značka Dison a Yidoblo je naše vlastné značky .Takže sa nemusíte báť o kvalitu,ak máte nejaké otázky o Dison Yidoblo radu produktov, pls zanechať odkaz a my vám služba, ktorá vám celý deň.

    Ďakujem,dúfam, že užite si nakupovanie

    Sme továreň,tak sme productor.A vyrábame video zariadenia viac ako 10 rokov,pls, aby sa poradie bez akejkoľvek starosti.

    Máme vlastnú značku Dison,venujeme v zahraničného obchodu 7 rokov už.A všetci zákazníci, ktorí si kúpili naše výrobky ako naše video kamera zariadení.

    Zaručujeme, že pozornosti,flash svetla a LED svetlo by byť opravené zadarmo na jeden rok.

    Ak máte akékoľvek ďalšie otázky o produktoch,pls kontaktujte nás.

    Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

    Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

    Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

    DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

    Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

    My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné addres

    SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

    Ak ste nedostali vašu zásielku do 50 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

    Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

    Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

    Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat

    Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Cakyn.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

    Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

    Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

    To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Bobora Jeseň Jar chlapčeka Kombinézu Dlhý Rukáv Tlač Novorodenca Bavlna Remienky Jumpsuit Kostýmy Streetwear 0-24M

    Špecifikácie: Materiál:Bavlna Pohlavie:Dieťa Boys Rukáv Dĺžka(cm):Úplné Golier:O-Krku Fit:Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť Sezóna:Jar, Jeseň Uzavretie Typ:Pulóver Príležitosti:Každodenné Vzor Typ:Tlač Vekové
  • €5.05
  • Súvisiace

    NOVÝ LCD Displej pre SONY Cyber-shot DSC-TX55 DSC-TX66 TX55 TX66 Opravy Digitálnych fotoaparátov Časť + Dotyk

    NOVÝ LCD Displej pre SONY Cyber-shot DSC-TX55 DSC-TX66 TX55 TX66 Opravy Digitálnych fotoaparátov Časť + Dotyk Dobrý deň, drahý priateľ Sme profesionálny predaj a veľkoobchod SLR fotoaparát, SLR Objektívu a fotoaparátu opravy príslušenstvo.Ďakujem vám veľmi pekne za účasť na našej predajni.Máme tiež profesionálnu
  • €23.59
  • Súvisiace

    Pre 5 Série G30 2017-2018 Auto Konzoly, klimatizácia, Zásuvky Otvor Kryt Výbava Dekorácie Rám Príslušenstvo

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size:
  • €11.29
  • €17.38
  • Súvisiace

    164* 97mm 30 pin Pre 7" BQ-7050G BQ 7050G LCD Displej Panel Náhradné

    Upozornenie: nie Sme profesionálny fotograf, takže obrázky nie sú veľmi jemné, ale všetky obrázky ukazuje online prijímajú, pravda produktu .prosím, skontrolujte obrázok pozorne, a uistite sa, že položka je potrebujete, alebo nie pred biding.ak si kúpite nesprávnu položku,nechceme znášať žiadne straty,prosím
  • €12.81
  • €13.49
  • Súvisiace

    9672880080 / / 4550800 / VALVULA EGRCITROEN C4 PICASSO SX| 02.07 - 12.11 1 rok záruka | Náhradné ZOŠROTOVANIE

    Funkcie Ref.miestny: 4550800 Ref.Výrobca: 9672880080 Ref. 2 výrobcu: *** Ref.Ekvivalencia *** Komentáre *** Vozidlo pôvodu Značka: CITROEN Model: C4 PICASSO Verzia: SX Farba: MODRÁ Rok verzia: 2007 Najazdené: 179617 Rám: VF7UD9HZH45087749 Kód motora: 9HZ Výkon vozidla: *** Palivo: Diesel Pomoc * Revidovaný
  • €56.72