Super Ponuku: doprava Zadarmo ručný Nástroj, Malý Horák s 5 Tipov, Šperky Zvárací Horák šperky diy výrobu Nástrojov

  • €18.58
  • €25.81
  • Skladom
    SKU c72115

    #HH-SD01

    Malý Horák Description "Malý Horák" s 5 tipov, hadice a American príslušenstvo.Používa propán alebo zemný plyn.Brazes Pripojí ocele, mosadze, medi, striebra a zlata.

    Spájkach Pre mäkké alebo tvrdé (strieborné) spájkovanie.

    Ohrieva Zmäkčuje alebo rozpúšťa kovy, sklo, dokonca keramiky. --------------------------------------------------------------------------------------- Ideálne pre microjoining pracovných miest v každej oblasti. "Malý Horák" v tento obal je precízny nástroj, ktorý vám pomôže rozšíriť svoje schopnosti ďaleko za všetky predchádzajúce obmedzenia.It\'s skvele vyvážený hliníkové zliatiny telo váži len 1,5 uncí.Fotografie:

    Tu zaručujeme nasledovníkov, Ďakujem vám za pozornosť.

    -- Všetky výrobky sú priamo z pôvodného výrobcu;

    -- Všetky z nich majú kvalitné, konkurencieschopné ceny, ideálne technickú podporu, a ideálne po-predajný servis;

    -- Budete kupovať najlepšej kvality s najlacnejšiu možnú garantované ceny.

    -- Poskytujeme 12 mesiacov záruka!

    Vyhlásenie:

    Balíkov budú označené ako osobný darček s nižšie hodnoty, čo vám umožní ušetriť colné daň.Ale ak ste stále nabitá dane colný s nízkou faktúry, budete musieť platiť daň sami.Cena nezahŕňa žiadne colné daň.Oceňujem vašu druh pochopenie.

    Spôsob platby

    Akceptujeme 1.Bankovým prevodom 2.Alipay 3.Zákazníci chcú používať Kreditnú Kartu alebo Debetná Karta, kto môže vykonať platbu cez vyššie uvedených dvoch metód.

    Poštovné a balné

    1. Viac nákupov ukladanie plán: Prosím uistite sa, že jednotnej platby na každú položku, ktorú vyhral.Budeme kombinovať doprava, keď budete robiť viac nákupov.

    Niekedy doprava čas trvať trochu dlhšie, vzhľadom na Miestne odoslanie alebo iných dôvodov.

    2. Správne a dostatočné zodpovedajúce informácie: Prosím priložený vaše telefónne číslo, ak ste platbu tak, že môžeme uverejniť balík bezpečnosti a hladko.Vždy, uistite sa, poskytnúť dostatočné informácie, aby nám pomohli, aby hladko dodanie.

    Vyhlásenie:

    Balíkov budú označené ako osobný darček s nižšie hodnoty, čo vám umožní ušetriť colné daň.Ale ak ste stále nabitá dane colný s nízkou faktúry,budete musieť platiť daň sami.Cena nezahŕňa žiadne colné daň.Oceňujem vašu druh pochopenie.

    Návrat politiky

    1. Vrátenie obalu musí byť v pôvodnom obale, všetko musí byť v novom stave.Chýbajúca časť,\ \ 's alebo niečo v pôvodnom stave, nebude nárok na vrátenie.Budeme poskytovať relevantné informácie na Cakyn.sk a Alipay, ako užívateľom\' potvrdenie a výrobky fotografie.Výmena a vrátenie nebude spracovávať, kým sa vrátite tovar prijatý.

    2. V rámci záručnej doby, všetky výmenu alebo vrátenie v dôsledku vady sú zdarma (Kupujúci je zodpovedný za prepravné poplatky).Sme vždy záleží ste našim zákazníkom, prosím, neváhajte nás kontaktovať .Vaša spokojnosť je vždy na našej top úvahy.


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Luxusné Wall Mount Kúpeľňa Ti-PVD Zlatom prevedení Pevné Brass Wc Kefa Držiteľ

    Luxusné Wall Mount Kúpeľňa Ti-PVD Zlatom prevedení Pevné Brass Wc Kefa Držiak Príslušenstva Kúpeľne Typ:Wc Kefa Držiteľ Materiál:Mosadz Farba:Zlatá Povrchová úprava:Ti-PVD, Montáž:na Stenu Mosadz Povrch Pre Viac Longlife Výraz Použiť na Stenu Kúpeľňa Hardvéru Jednoduché na Inštaláciu a Stabilný
  • €83.75
  • €97.39
  • Súvisiace

    Vzduchový Filter Prvok Pre Volvo S40 S80L C30 C70 XC60 V70 V40 V50 FORD FOCUS ford KUGA, MONDEO, S-MAX OEM:30637444

    Položka špecifiká Názov značky : WST ZNAČKA katalógové ČÍSLO:306 37 444 Položka Veľkosť :240*75*240mm Položka Hmotnosť :0.358 kg Modely PRE Volvo S40 S80L C30 C70 XC60 V70 V40 V50 FORD FOCUS ford KUGA, MONDEO, S-MAX Značka Úvod Balenie A Doprava Balenie
  • €6.73