2 Din Android Auta GPS Navigácie Pre Nissan Titan 2016-2019 Auto Stereo Autoradio Prehrávač HD Displej, Tesla Štýl Vedúci Jednotky

  • €546.14
  • €780.19
  • Skladom
    SKU c7460

    Android autorádia HD Autoradio Multimediálny Prehrávač Pre Nissan Titan 2016-2019 autorádia GPS Navigácia Pre Nissan Titan 2016 -2019, Prosím Poznámka: 1. Naše produkty podporovať všetky modely označené rok.Bez ohľadu na to, či je vaše auto automatický alebo ručný, či model je vysoká alebo nízka. 2. Ak je vaše auto s rovnakým tabuli toho istého modelu a rovnaký rok,Potvrdil s výrobnými inžiniermi, sme si istí že náš produkt, môžete zodpovedať vaše auto .Prosím, aby sa objednať priamo. 3. Ak je vaše auto s rôznymi tabuli & rôznych roka, prosím, kontaktujte ma a ja vám nájsť vhodnú podporu pre vaše auto.

    Funkcie:

    1. - 1920*1080 Vysoké Rozlíšenie, Multi-Touch displej: 1920*1080 vysoká hustota pixelov poskytuje úžasne živé video a vizuálne efekty.Zatiaľ čo multi-dotykový displej ponúka pozoruhodne plynulé a intuitívne ovládanie.s Dual Zone funkcia.

    2. -Postavený v Navigácii: V snahe presnejšie určenie polohy, hľadanie správnej cesty , používame GPS +Glonass dual satelitné pozície systému môžete získať prístup k rôznym on-line mapy , ako sú Google mapy Sygic Waze a iné GPS program.

    3. - Rádio: AM, FM, RDS, ako je digitálne spracovanie signálu, ochrana a premenovať až 30 staníc chipset NXP6686 PHILIPS - najvyššia kvalita príjmu, tuner je umiestnená v pôvodnej rozhlasovej autá s prémiových automobilov.

    4. - Video: ONLINETV, VIDEA: Full HD 1080p všetky formáty: AVI (DivX, Xvid, Mpeg4, h.264), MKV, WMV, FLV, WebM a iné (odporúčame zadarmo MX Video Player) .

    5. -Bluetooth: Vstavané,Externý Mikrofón je pripravený pre Hands-Free s Bluetooth telefónny zoznam na vyhľadávanie, bezdrôtové prehrávanie hudby z telefónu.

    6 -Volant Ovládanie : Kompatibilný s väčšinou volantu ovládacie funkcie.Jednoduché prepínanie skladieb, kanálov a nastavenie hlasitosti vám bezpečnejšie a príjemnejšie cestovanie.

    Pls Poznámka: pre jednotky kábel prísť s canbus, môžete priamo pomocou tlačidiel , pre jednotky kábel bez canbus, musíte nastaviť tlačidlá štúdia funkciu.

    7. -Zadná Kamera: zabudovaná kamera video vstup pre pripojenie po-trh parkovacia kamera pre bezpečné parkovanie.

    Vezmite prosím na Vedomie: Spätné kamery je voliteľný, nie je súčasťou balenia.

    8. -OBD2: Pomocou Bluetooth diagnostika, čítanie chybovosť a prijímať informácie.Mini-ELM327 BT bezdrôtový adaptér OBD2 diagnostický konektor.Vaše auto musí byť s konektorom pre OBD II,

    Upozornenie: Mini-ELM327 je voliteľný, nie je súčasťou balenia.

    9. -Zrkadlo Odkazy: Akýkoľvek obsah z Android alebo IOS smartphone môže byť zrkadlené do tejto jednotky obrazovke ,takže ou môžete sledovať videá na thr väčší displej , android telefón si môže dokonca dosiahnuť obojsmerné ovládanie s USB kábel pre prístup k vášmu telefónu, knihy , mapy , hudbu a ďalšie.

    10. -Digitálny TV: Voliteľný Externý digitálny tv box môže byť dotyk kontrolované na obrazovke.

    Vezmite prosím na Vedomie: digitálny tv box je voliteľný, nie je súčasťou balenia.

    11.-Podpora Wi-Fi, 3G/4G internet : môžete mať pripojený cez to, Čo'sapp Twitter, Facebook, Gtalk, Gmail ,vlny a iných služieb Google.

    12-Podpora Tisíce Softvéry Stiahnutie Z Android Marketu.

    13.-Podpora továrne navigácie.

    14.-Podpora JBL sound system.

    15. -OSD Jazyky : angličtina / ruština / French / German / Spanish / Italian / arabčina / portugalčina / turečtina / Thai / Polish / hebrejčina všetky 53 languag.Obsah Balenia: 1.GPS mapa 2.USB kábel 3.AUX kábel 4.RCA kábel 5.Napájací kábel 6.Auta GPS navigácie 7.Medzinárodné štandardné obal rámček Pre inštaláciu: - To je typu plug and play,nie je potrebné rezať dosky a tváre. - Inštalácia nevyžaduje stupeň DIY znalosti, rovnako ako všetky ostatné v aute produkty.Odporúčame všetky položky sú nainštalované odborníci.Samozrejme,ak budete potrebovať podporu,máte možnosť nás kontaktovať. - Po inštalácii, klimatizácia informácie budú zobrazené.Môžete tiež ovládať na obrazovke atď.


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Osobné Profesionálne Kapitán 2020 Kožené Organizátor & Pero Darčeková Sada-2

    Osobné Biele Kožené Organizátor & Pero Darčeková Sada Detaily Produktu: * Šitý na mieru pre váš produkt pridali že fotografie, vizuálny alebo články, že vám tím našich profesionálnych grafických, farebné usporiadanie, touch up, vhodný font charakter, budú spracované podľa výberu a dizajn
  • €27.85
  • €55.69
  • Súvisiace

    Kovové Predné & Zadné Šok Veža Nastaviť pre Traxxas 1/10 Slash 4X4 4WD RC Auto Náhradné Upgrade Diely

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size:
  • €13.18
  • €15.51
  • Súvisiace

    Auto Čisté Kefy pre Automobilový Klávesnice Dodávky Univerzálny Čistiaci Štetec Prieduch Kefa na Čistenie jun23

    Auto Čisté Kefy pre Automobilový Klávesnice Dodávky Univerzálny Čistiaci Štetec Prieduch Kefa Čistiaca Kefa jun23 Funkcia 100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné. Množstvo:1PC Farba:Ako Na Obrázku Zobraziť Ideálny tovar pre domácnosť Kompaktný a pohodlný na prepravu,
  • €1.69
  • Súvisiace

    1Pcs Bavlna Pletacie Priadze, Háčkovanie Priadza Linka Pre Ručné Pletenie detskú Pokožku-Priateľské Mäkké, Hladké Prírodné Anti-Obaľovanie Dodávky

    Poznámka 1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím pochopiť.Uistite sa, že vám nevadí, skôr ako zadáte objednávku. 2. Prosím, dovoľte 1-3mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie 3.Dodacia lehota počas prázdnin (Vianoce, Čínsky Nový Rok, atď.),
  • €1.78
  • €1.89
  • Súvisiace

    Pôvodné HYFIRE GLAXAY pro lite golden1.3 mm tryska striekacia pištoľ paint zbraň 600cc GLAXAY vyrobené vo veľkej BRITÁNII

    #detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-4{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-6{width:371px;height:379.3475 px;pretečeniu:hidden}#detail_decorate_root .magic-7{position:relative;left:0;top:0;width:371px;height:379.3475 px}#detail_decorate_root
  • €84.28