Auto GPS Tracker Relé odrezať Paliva na Diaľku Ovládať Vozidlo GPS Lokátor Skryté Design, Chipset GSM LBS SMS Mape v Reálnom Čase Trackin

  • €17.33
  • €28.87
  • Skladom
    SKU c75520

    Relé GPS Tracker odrezať Paliva, Auto GPS Lokátor Skryté konštrukcie GSM GPS Auto Tracker Google Mape v reálnom čase Sledovať Šok Alarm Free APP

    Upozornenie: Toto je 2G GPS tracker, nemôže pracovať v Austrlia, Singapur, Južná Kórea, Japonsko.Ak ste z uvedených krajín, prosím, láskavo kúpiť 3G, gps trackerov:

    Produkt Aplikácie:

    Široko používaný pre vozidiel a iných pohybujúcich sa objektov sledovania.

    Napríklad: prenájom Vozidla / riadenie vozového Parku atď.

    Špecifikácie Produktu:

    Rozmer: 31(d) x 31(W) x 57(H)mm

    Hmotnosť:29.3 g

    Sieť:2G GSM/GPRS

    Kapela: 2G GSM: 850/900/1800/1900Mhz

    GPS Citlivosť: -159dBm

    Presnosť systému GPS: 5m

    KG Presnosť: 100-2000 m

    GPS čas Začiatku:Studenej stav 45s, Teplé stav 35s, Horúce stavu 1s

    Pracovné Napätie: 10-40V DC

    Záložnej Batérie: Zdaniteľná 3,7 V 80mAh Polymer Li-ion Batérie

    Skladovacia Teplota: -40°C do +85°C

    Prevádzková Teplota: -20°C až +65°C

    Vlhkosť: 5%--95%, nekondenzujúca

    Špeciálne Funkcie: nelegálne rez linky alarm, Diaľkové odrezať Paliva, Vibrovať, Alarm

    Balík Produktov V Zozname:

    1 * Relé GPS Tracker Hlavnej Jednotky LK720

    1 * Užívateľská Príručka

    1 * Originálne Krabice (voliteľné) (Bez Karty Sim a SD Karta v cene)

    Produkt Hlavné Funkcie:

    1. Skryté Dizajn a Jednoduchá Montáž: relé outlook dizajn robí zariadenie, veľmi pohodlné, ak chcete skryť a nainštalovať.

    2. Široký Prevádzkové Napätie 10-40V DC, kompatibilný s vozidlami, ktoré na trhu.

    3. Na diaľku odrezať & Pokračovať Palivo: Akonáhle je vaše vozidlo bolo odcudzené alebo splnenie akejkoľvek mimoriadnej udalosti, si budú môcť na diaľku odrezať paliva cez SMS príkaz alebo APLIKÁCIE na zastavenie vozidla, samozrejme, aj vy môžete pokračovať paliva na diaľku.

    4. GPS+LBS Dvojité Polohy: Ak signál gps je dobré, prístroj sa bude nájsť pomocou gps satelitných, ak nie, prístroj sa bude nájsť cez LIBIER!Podľa GPS umiestnenie režim, presnosť je 5-10 metrov, pod LBS umiestnenie režim, presnosť je 100-1000 metrov!

    5. V reálnom čase Sledovanie: sa môžete v reálnom čase sledovať zariadenia na google maps cez mobilephone, tablet a počítač, a minumum údaje nahrať interval je 10 sekúnd!

    6. História Trasy Prehrávanie: APLIKÁCIE a webového servera môžete nahrať nahrať údaje z prístroja až 6 mesiacov, budete môcť prehrávanie história trasu kedykoľvek!

    7. Režim Úspory energie: prístroj prejde do pohotovostného režimu automaticky, keď tam nie je vibrácií pre 3 minúty , prejde do pracovného režimu, keď to zistí vibrácií znova

    8. Prekročením rýchlosti Upozornenie: Tento alarm funguje iba pod trvalým polohy režime.Keď je jednotka rýchlosti je prekročiť rýchlosť, ktorú presetted, pošle správu "rýchlosť budík!" na admin počet sa každých 5 minút.

    9. Trasenie Upozornenie: Po ste chvenie alarm, nastavenia,prosím, majte na tracker sú stacionárne na 5 minút, potom táto funkcia sa začať pracovať.Pošle SMS "senzor, budík!" na admin číslo, keď je jednotka si v šoku.

    10. Pohyb Upozornenie: Keď jednotiek zostane nehybne na mieste za 10 minút, užívateľ môže nastaviť pohyb alarm príkazom "presunúť+passord", potom v prípade, že sa zariadenie presťahovalo 500m odošle poplachové SMS "Presunúť Alarm+zemepisná šírka a zemepisná dĺžka" oprávnenému číslo.

    11. Geo-plot: Nastaviť virtuálny plot pre sledovanie obmedziť jeho pohybov v rámci okresu.Jednotka bude posielať poplachovej informácie na APLIKÁCIE a webového servera, keď to ide von, alebo si v tomto okrese.

    12. Režim Spánku:

    * Sleep time režim: Po urobil toto nastavenie, tracker bude fungovať len na 5 minút po tom, waked nahor a späť do režimu spánku, GPS, budú vypnuté a GSM bude pracuje v nízkej spotrebe režime.SMS, hovor môže prebudiť tracker.

    * Spať otrasový snímač režim: Po urobil toto nastavenie, ak nie je šok na 5 minút, tracker bude pracovať pod "spať šok" režime GPS sa vypne, GSM bude pracuje v nízkej spotrebe.Vibrácie, SMS, hovor môže prebudiť tracker.

    13. Rezu Alarm: Pod ruku režim, ak niekto rez vodičmi prístroja sa môžete dostať poplachovej informácie z prístroja,

    14. Sledovanie server a žiadosti: & APP: LKGPS2

    Ďalšie Detaily:

    VJOYCar továreň má okolo 200 pracovníkov, veľmi dobrá kontrola kvality; všetky výrobky majú CE certifikácia, aby vaše objednávky prejsť cez vlastné bez akýchkoľvek problémov.Ak potrebujete podrobné CE certifikácia, alebo správy,prosím, kontaktujte nás priamo.

    Ak nie ste spokojní, keď prijímať objednávky, alebo potrebujete pomoc pri používaní, prosím neváhajte a kontaktujte nás.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím láskavo nechajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu.


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Scrivania Ufficio Mesa Para Notebook Nábytok Biurko Malé Kancelárie Escrivaninha Notebook Tablo Posteli Stôl Štúdia Počítač Tabuľka

    Dôležité Upozornenie Pleaes kontakt s náš služby zákazníkom pred objednávky, aby sme vám mohli ponúknuť lepšie služby pre vás. ----------------------------------- --------- ------- --------- ------- --------- --- Vezmite prosím na vedomie, že tovar je poslať z našej továrne. A
  • €164.48
  • €238.37
  • Súvisiace

    Dual Channel TPA3116 D2 Bluetooth 5.0 Subwoofer Zosilňovač Rada Vysoký Výkon o Stereo Zosilňovač Rada 2X50W Bass AMP

    #{TIT LE} Ideálny HIFI Zvuk Prijať TPA3116D2(s AM rušenia, potlačenie funkcie) čip, s vynikajúcou kvalitou zvuku.To zabezpečuje, že dokonca aj s vysokým výkonom prevádzky na dlhú dobu, THD je menej ako 0,1%. Mini, ale Silný 2ch stereo výstupný výkon 50watt * 2, pracovné napätie DC5-27V, pre 4-8Ω,
  • €14.19
  • €18.68
  • Súvisiace

    Obrazovke Okno Mačka Dvere, Mačka Otvor Psa Dvere Psie Diery Pet Obrazovky Okno Dvere Psa Obrazovke Dvere Mačka Obrazovke Dvere Komár Domáce Zvieratá

    Obrazovke Okno Mačka Dvere, Mačka Otvor Psa Dvere Psie Diery Pet Obrazovky Okno Dvere Psa Obrazovke Dvere Mačka Obrazovke Dvere Komár Domáce Zvieratá Špecifikácia: Materiál:Plast Farba:Biela/Čierna Vhodné pre domáce a cottag,malé psy a mačky Inštalačné kroky: prvý krok: obrazovka dvere dole plochý,
  • €15.93
  • €18.96