Najnovšie Vysokej Kvality Deti Digitálny HD 1080P Video Kamera Hračky 2.0 Palcový Farebný Displej Deti Narodeninám Hračky Pre Deti,

  • €2.57
  • €3.43
  • Skladom
    SKU c8594

    Odrážky:

    1、【Podržte Deti' dlhodobé Pozornosť] vyzýva hračkársky fotoaparát má viaceré funkcie: Deti môžu fotografovať, digitálne hlasové nahrávky, videí a hrať hry. 5 rôznych filter účinky, 15 vstavaný photo frame účinky čo najviac ich tvorivosti s intuitívnym zvuk pre udržiavanie deti do zamestnania.

    2、【Ideálny pre Deti] vyzýva je kompaktný pre malé ruky, pohodlne nosiť všade, balenie zahrnuté odolné lano pre prenosnosť, dizajn pre deti na zavesenie mini fotoaparátom na krku.Silné telo pre náhodné kvapky.Jednoduché ovládanie a fotiť deti.

    3、【Deti Priateľské a Robustný] vyzýva eco-friendly mäkké silikónové netoxický materiál, ochranné shockproof Shell, trvanlivé a bezpečné pre deti, poskytnúť im pohodlný spôsob, ako mať fotografiu alebo nahrať video s dieťaťom fotoaparátu.

    4、【Lepšie Záznam Šťastnejší Pamäť pre Deti] vyzýva Tento batoľa fotoaparát sa dodáva s 32G pamäťovú kartu a vstavaná lítiová batéria, keď deti vezmú deti fotoaparát, stačí otvoriť prepínacie tlačidlo, potom môžete vychutnať zábavu, pričom foto, jednoduché použitie pre dieťa.Tip: na nabitie musí byť použitý pre dospelých alebo v monitore dospelých.

    5、【Úžasný Darček] vyzýva Ako Narodeniny, Vianoce a Nový Rok, Darček, vzhľad je módne a krásna,prichádza s všetky doplnky by ste mohli požiadať o, 1*Detský Fotoaparát, 1*USB Kábel 1* ozdobná šnúrka na uniforme, 1*Manuálne.

    Informácie o produkte

    【Podržte Deti' dlhodobé Pozornosť] vyzýva hračkársky fotoaparát má viaceré funkcie: Deti môžu fotografovať, digitálne hlasové nahrávky, videí a hrať hry. 5 rôznych filter účinky, 15 vstavaný photo frame účinky čo najviac ich tvorivosti s intuitívnym zvuk pre udržiavanie deti do zamestnania.

    【Ideálny pre Deti] vyzýva je kompaktný pre malé ruky, pohodlne nosiť všade, balenie zahrnuté odolné lano pre prenosnosť, dizajn pre deti na zavesenie mini fotoaparátom na krku.Silné telo pre náhodné kvapky.Jednoduché ovládanie a fotiť deti.

    【Deti Priateľské a Robustný] vyzýva eco-friendly mäkké silikónové netoxický materiál, ochranné shockproof Shell, trvanlivé a bezpečné pre deti, poskytnúť im pohodlný spôsob, ako mať fotografiu alebo nahrať video s dieťaťom fotoaparátu.

    【Lepšie Záznam Šťastnejší Pamäť pre Deti] vyzýva Keď deti vezmú deti fotoaparát, stačí otvoriť prepínacie tlačidlo, potom môžete vychutnať zábavu, pričom foto, jednoduché použitie pre dieťa.Tip: na nabitie musí byť použitý pre dospelých alebo v monitore dospelých.

    【Úžasný Darček] vyzýva Ako Narodeniny, Vianoce a Nový Rok, Darček, vzhľad je módne a krásna,prichádza s všetky doplnky by ste mohli požiadať o, 1*Detský Fotoaparát, 1*USB Kábel 1* ozdobná šnúrka na uniforme, 1*Manuálne.

    Popis:

    LCD: TFT2.0 palec

    Senzor: 8mega pixelov

    Lens: Lens 1G 3P

    Zameranie rozsah: 0,5 m - nekonečno:

    Zoom: 4x digitálny zoom

    Scény: Automatický,Nightportrait,Nočné scenérie, príroda,šport,párty,pláže:

    Foto Rám: Podpora

    Obraz Veľkosť:Formát:JGP Definiton:VGA、1M、2M、3M、

    Video:Formát:AVI Veľkosť:QVGA,VGA、,720P、1080P obnovovacia frekvencia:30 snímok za sekundu

    Pokračovať Výstrel:On/Off:

    Režimu snímania:Off, 2second,5 druhý,10secon

    Biela Blacnce:Auto,denné svetlo,zamračené,žiarovka,žiarivka:

    Flash:Auto,Blesk,Anti-červených očí,Flash off

    Ostrosť:Štandard

    Kvalita Obrazu:Super Fine/Fine/Standard

    Auto power off:Automatické vypnutie:

    Jazyk:Multi-jazyk(Čínština ,angličtina, Japončina, kórejčina, ruština a pod.):

    Batéria:600mAh:Rozhranie karty:Maximum32GB TF Karty

    Špecifikácie:

    Obrazovke, je stanovený na 2,0 cm.

    Malé, oslňujúci dizajn

    Ručné pohodlnejšie.

    Jednoduché operat dizajn.

    Viac vhodné pre detské návyky.

    Dlhý pohotovostný režim,plný energie.

    Package Zahrnuté:

    1*Kamera

    1*Údaje line

    1*ozdobná šnúrka na uniforme

    1*Návod na použitie


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Šperky Package Box Zliatiny Srdce Tvar Krúžok Stud Náušnice Šperky Organizátor Skladovanie Darčeka Displej pre Svadobné Party

    Farba: Strieborná Materiál: Zliatiny, flanelové textílie Veľkosť: 296P: Close: L*W*H: 6*6*3.4 cm(2.36*2.36*1.34 v), vnútorná šírka 5,5 cm(2.17 v), vnútorná hĺbka 1.9 cm(0.75 v) 297P: Close: D*H: 6*3.4 cm(2.36*1.34 v), hĺbka 1.9 cm(0.75 v) 298P: Close: L*W*H: 6*6*2.5 cm(2.36*2.36*0.98
  • €1.61
  • €2.09
  • Súvisiace

    Cartoon Ružová Ošípaných Tvorivé Sošky Zvierat Bábika Toy Model Tortu Vňaťou Stolové Dekorácie pre Narodeninám Auto Ornament

    Popis Toto je sada krásne kreslené prasiatko ozdoby na auto dekorácie.Ornament je vyrobená z ekologicky priateľské živice, tak to je neškodné pre vaše telo.Môžete ho na aute, prístrojová doska, písací stôl, alebo iných miest, ktoré chcete vyzdobiť. Funkcie - Farba: Ako na obrázku. -
  • €0.67
  • €1.33