11pcs/set Detí s Vysokým Rozlíšením Mikroskopom Experiment Hračky Prenosné zväčšovacie sklo Prírodné Vedy Prieskum detských Hračiek

  • €3.71
  • €4.64
  • Skladom
    SKU c95058

    Funkcie:

    1. Nastaviteľný uhol pozorovania: vedecký experiment hračka môže nastaviť uhol, ochranu dieťaťa chrbtice, a pestovať postreh a koncentráciu.

    2. Rôzne zväčšenia zapínanie: tri zväčšenie ciele prepínač 100X/400X/1200X na uspokojenie potrieb základných a stredných škôl.

    3. LED svetelný zdroj: V prípade nedostatočného svetla, LED zdrojom svetla môže byť zapnutý vyplniť svetla.

    4. One-piece úprava: vedecký experiment hračka podporuje ovládacieho kolieska upravte zaostrenie, ovládanie, ktoré je pohodlné a rýchle.

    5. Štruktúra: hladký fáze sa používa na uvedenie vzorky alebo na pozorovanie objektov, pozorovanie okulára môžete nastaviť ohniskovú vzdialenosť a uhol a vzorky titulný list môže byť použité, aby sa vzorky pre pozorovanie.

    Popis:

    Vedecký experiment hračky sú kompletné a zaujímavé, ktoré sa môžu kultivovať detí záujem na prieskum a užite si mikrokozmos.

    Špecifikácie:

    Okulára: 10X-16X (nastaviteľné)

    Cieľ: 100x, 400x, 1200x (nastaviteľné)

    Kliešte veľkosť: dĺžka: 9.5 cm, šírka 0,8 cm

    Dĺžka ihly veľkosť: 12 cm, šírka 0,5 cm

    Lopata dĺžka: 13.7 cm

    Nôž dĺžka: 12.2 cm

    Materiál: ABS

    Čistá hmotnosť: 308.2 g

    Batérie: 2*AA batérie (Nie sú súčasťou)

    Mikroskop veľkosť: 8*12*22 cm

    Package Zahrnuté:

    Mikroskop*1 (bez batérie)

    Zber fľaše* 2

    Zber box* 1

    Vzor* 3

    Malé nástroje* 4

    Poznámky:

    1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

    2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Bavlnená posteľná Bielizeň Pranie Kôš Veľký Bránia Skladacia Špinavé Oblečenie Organizátor Prenosné Umývanie Skladovanie Lyžica s Rukoväťou FY0058

    Funkcie: Úplne nové a vysokej kvality. Domáce život je určite dobrým pomocníkom. Začleniť funkcie ozdobné prvky sú veľmi silné. Dajte knihu, diaľkové ovládanie, denný, oblečenie, hračky, atď.môže byť. Počas prepravy sa vrásky, otvorte držať veci spätne získateľná. Popis: Výroba:
  • €9.63
  • €13.38
  • Súvisiace

    Pierko Tvar Náhrdelník Strieborná Farba Viacvrstvových Velvet Choker Reťazca Náhrdelník Starožitné Šarm Čiernej Hnedé Kožené Choker 2018 Nové

    Funkcie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Dobrá voľba pre darček alebo dekorácia Módne a užitočné príslušenstvo, aby ste sa krásne. Špecifikácie: Materiál: Zliatina+Kožené Farba: Čierna,Hnedá Množstvo: 1 Ks Dĺžka:dĺžka Reťazca :Cca 45
  • €2.29
  • €3.19
  • Súvisiace

    LIQUI MOLY motorový olej LIQUI MOLY 9041 molygen Novej Generácie (HC-Sint) 1L, SN/CF, ILSAC GF-5

    Motorový olej LIQUI MOLY 9041 molygen Novej Generácie (HC-synth) 1L, SN/CF, ILSAC GF-5
  • €13.98