ET1HDWA-H, 16:9, 4K Ultra HD a Aktívne 3D Ready, Napnutý Elektrické Motorové Premietacie premietacie plátno

  • €488.83
  • Skladom
    SKU c95707

    Tab-Napätie, 16:9, 4K/8K Tab-Napnutý Elektrické rozbaľovacej Projektor Projekčné Obrazovky, Premium Tab-napnutý série projekčné plátno je jedným z najlepších voľbou pre domáce kino, najmä pre tie, ktoré majú panel pre iných application.By pomocou veľkého veľkosť valca s tab-napnutý systému, ktoré poskytuje najlepšiu rovinnosť, ktoré ponúkajú minimálne skreslenie obrazu.

    KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI

    1.Názov produktu: Karta napnutý Elektrické premietacie plátno

    2. Formát: 16:9

    3.Displej Materiál: HD, Progresívne Biela s 1.1 Zisk

    4.Kartu napätie systému gurantee maximálnu rovinnosť

    5.Biele hliníkové puzdro s čiernym semiš kontrast pruhy

    6. Zahŕňa IR alebo RF diaľkové

    7. 3 ročná Záruka Výrobcu

    DISPLEJ MATERIÁL

    Pozorovací Uhol: 180deg / Zisk: 1.1

    HD Progresívne Biela A je PVC vinyl black cúval matný biely displej materiálu, môžu byť vyčistené jemným mydlom a vodou, je ohňovzdorný a odolné voči plesniam.Ideálny pre aplikácie, kde projektor jasu a veľkosti obrazovky vyžadovať zvýšenie zisku, biely povrch ponúka pravda reprodukciu farieb a vernosť.

    ŠPECIÁLNY DIZAJN

    DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE

    TECHNICKÉ ÚDAJE

    Upozornenie: Tento rozmery uvedené sú priemerné hodnoty výrobných jednotiek.Veľmi nepatrné odchýlky sú možné.V dôsledku kontinuálneho technické vylepšenia, vyhradzujeme si právo zmeniť dizajn a špecifikácie bez predchádzajúceho upozornenia.

    POST-NAINŠTALOVANÝ SNÍMKY

    INŠTALÁCIA

    lnstall obrazovke v mieste, kde diváci môžu vidieť celú obrazovku, keď je plne rozšírená.Obrazovky môžu byť nástenné alebo stropné, užívatelia si môžu zvoliť montáž metóda podľa ich potrieb.Podľa toho, čo spôsob montáže je použitý, zabezpečiť právo zariadenie používa.Pre montáž na stenu alebo na drevenom povrchu stropu, použite oslash5x35 mm

    PACKAGE

    CERTIFIKÁCIA

    PRODUKT PROCESU

    O DOPRAVU

    1. Prosím, napíšte celý názov!Najmä pre Rusov a Lotyšsko.

    2. Prosím, uistite sa, že vaša poštová adresa, psč, telefónne číslo je 100% správne.

    3. Každá položka má skutočné box balík, budeme sa snažiť v našich silách, aby pack dobre prevant poškodeniu počas prepravy.

    4. Zvyčajne sme vyhlásiť nízke ceny na faktúre vám pomôže znížiť dane, ale kupujúci musia prijať zodpovednosť za dane alebo DPH, cla, účtované vašej krajine.

    5. Ak máte nejaké špeciálne dopytu o vlastné hodnoty faktúry alebo vašej krajine vlastné požiadavky, prosím zanechať objednávku správy pre nás.

    6. Pretože je doprava zadarmo, budeme zvoliť spôsob dopravy, podľa acutal situácie.Potvrďte prosím, pred nákupom s vďaka.

    PO PREDAJI

    1. Ak položka je chybné, keď ho prídete na svoje kraj, máte 7 dní od dátumu doručenia na výmenu za nový alebo získať odškodnenie, ale sme len platiť jeden-spôsob dopravy nákladnej z Číny do vašej krajine.Predtým, než loď späť, pls, dajte nám vedieť na prvom mieste.Tiež prosím ponuka platná dôkaz kvality problém.

    2. Ak ste naozaj nepáči produkt, keď ho dostanete, môžete ju poslať späť k nám s plnými originál obale a my len náhrada nákladov na položky(poznámka:nie vrátane nákladu).Máte 3 dní od doručenia vrátiť.

    3.Záruka nie je k dispozícii raz položky sú poškodené nesprávnym používaním.

    4. Skontrolujte prosím, pozemok starostlivo keď ho dostanete, ak zistíte, pozemok je poškodený alebo zariadenie je nefunkčné, pls odmietne podpísať zásielku a ihneď nás kontaktujte.

    O SPÄTNÚ VÄZBU

    Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, prosím, kontaktujte nás vopred, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť ju na prvý raz.

    Tiež, ak ste spokojní s produktom, po prijatí a pozrieť sa na to, prosím, dajte nám 5 star spätnú väzbu, ktorá vám pomôže ostatným ľuďom vedieť výrobku viac.

    Oceniť vašu láskavú spätnú väzbu a podporu.

    Často kladené otázky

    1. Pri dodaní produktu po objednaní?

    Budeme posielať ho do 3-5days po zaplatení.

    2. Keď sledovanie informácie aktualizovať ?

    Zašleme vám sledovacie číslo raz svoj pozemok, vyslal, a sledovanie informácie sú vždy aktualizované do 3 dní

    3. Ak som objednávku zrušiť, keď sa môžem dostať moje peniaze ?

    Peniaze, ktoré ste zaplatili holding podľa Cakyn.sk, budete dostávať plnú náhradu od Cakyn.sk do 3-15 dní od zrušenia objednávky úspešne.

    4. Môžete prispôsobiť pre mňa?

    Áno, môžeme prispôsobiť pre vás podľa vášho priania.Ak máte nejaké špeciálne dopytu, prosím zanechať správu k nám.Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa vaše spokojní s našimi spracovania.


    Recenzie Produktov *
    Kvalita
    Cena

    Súvisiace produkty

    Súvisiace

    Vysoko Kvalitnej Nerezovej Ocele Bezodnej 51mm kávovar Portafilter Filter s Kôš pre Delonghi EC680/685

    Káva Bezodnej Portafilter Pre Delonghi EC680/EC685 Filter 51MM Nehrdzavejúcej Ocele Náhradný Filtračný Kôš Káva Príslušenstvo Popis: Materiál: Vyrobené z potravín-kvalitné prevedenie z Nehrdzavejúcej Ocele, eco-priateľský a non-jedovaté, ďalšie hygienické a bezpečnejšie. Filtračný
  • €24.75
  • €75.01
  • Súvisiace

    10pc Zubné Retractor na Strane Pery Expander Ústne Úst Tvár Otvárače

    10pc Zubné Transparentné Retractor na Strane Pery Expander Ústne Úst Tvár Otvárače Najlepšie Popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Plastové retractor, že pomáha vám voľný výhľad na ústnej dutiny Vyrobené z priehľadného plastu Veľkosť: 120x45x20mm Farba:Transparentná Môže
  • €5.71
  • €6.48
  • Súvisiace

    Nový štýl! 3KS Zlatá farba Prírody Zelená Austrália Čistý Gem Putá Náramok Náramok Dve Chrysoprase Druzy Kameň Kúzlo Náramok

    Pozlátené Prírody Zelená Austrália jade Gem Putá Náramok Náramok Dve Chrysoprase Druzy Kameň Kúzlo Náramok Množstvo: 3ks/veľa Ako požiadavky zákazníka.Budeme používať bezpečnostné škatuli na ochranu výrobkov z zabránilo poškodeniu dodávky. Spokojnosť Zákazníka: Ak máte
  • €22.83
  • €32.62
  • Súvisiace

    TSURINOYA 1Pair Plný Prst Troch Prstov Rukavice L/XL Neoprénová Mužov Anti-Slip Priedušná Vonkajší Šport, Zimné Rukavice Rybárske Náčinie

    TSURINOYA 1Pair Plný Prst Troch Prstov Rukavice L/XL Neoprénová Mužov Anti-Slip Priedušná Vonkajší Šport, Zimné Rukavice Rybárske Náčinie Funkcia: . Obe Plné Prsty & Troch Bezprstové Dizajn . Priedušná a Teplé Oka Dizajn . Nastaviteľný Suchý Zips Dizajn . Nepremokavé
  • €8.42
  • €16.51